Ne mogu pristupiti facebook stranici. zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 11.146
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ne mogu pristupiti facebook stranici.

Ovako.. ne mogu pristupiti facebook stranici već 4 dana, ne mogu je uopće otvoriti, pokazuje mi ovo: 

Oops, Google Chrome could not connect to facebook.com

• Probao sam sa IE i sa Mozillom, ali ništa, pobrisao sam cijelu povjest i kukije, ali opet ništa. Spojen sam wirelessom na Thomsponov router, ali ne mislim da je do njega problem jer na drugom laptopu, isto spojenom na taj router mogu na facebook. Nisam nikad zabranio tu stranicu ni ništa. Mogu otvoriti samo onu naslovnu stranicu gdje trebam upisati svoje podatke, ali cached kopiju te stranice. Pomozite brzo!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Još jedan ovisnik koji ne može bez fejsa {#}

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Mislim da bi trebalo zabraniti kombinaciju "Facebook" i "Ne mogu" u naslovu tema.

Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Ne mogu pristupiti facebook stranici.

Ustvari, ja ni nemam fejs, to mi je od sestrične laptop, a ja se kao razumijem u računala i bla bla.. Molio bih samo pomoć, a ne pametovanje. :)

15 godina
Re: Ne mogu pristupiti facebook stranici.
Krediot kaže...

Ustvari, ja ni nemam fejs, to mi je od sestrične   laptop, a ja se kao razumijem u računala i bla bla.. Molio bih samo pomoć, a ne pametovanje. :)

Ma da.Zašto onda kažeš "Nemogu na fb već 4 dana",zašto nisi odmah rekao da je to sestrični

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala
17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 278, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,469

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice