Mozilla firefox problem

poruka: 7
|
čitano: 3.045
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Mozilla firefox problem

Updateao sam firefox na 3.0.5 i fino surfao, kad sam ga restartao nije se htio otvoriti i poslao ovakvu poruku :

"Could not initialize the application's security component. The most likely cause is problems with files in your application's profile directory. Please check that this directory has no read/write restrictions and your hard disk is not full or close to full. It is recommended that you exit the application and fix the problem. If you continue to use this session, you might see incorrect application behaviour when accessing security features."

Zna li netko koji bi mogao biti problem i rješenje naravno ?

Dobro jutro radni narode, 12 je sati !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mozilla firefox problem

ja sam isto baš ovaj tjedan nadogradio  na 3.0.5, ali bez problema. probaj reinstall.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
Mozilla firefox problem

Probao sam vec i ista stvar, ne pomaze :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mozilla firefox problem

Ako nisi prevo:

Ne mogu inicijalizirati primjene sigurnosne komponente. Najvjerojatniji uzrok je problemima s datotekama u Vašem zahtjevu's profile direktoriju. Provjerite da ovaj direktorij nema brzinu čitanja / pisanja ograničenjima i hard disk nije pun ili blizu pun. Preporuča se da ne izađete iz aplikacije i riješili problem. Ako i dalje koristili ovu sesiju, možda ćete vidjeti netočna primjena ponašanje kada pristupate sigurnosnim značajkama.

Jbg probaj rijesiti pomocu ovog prevoda ....

0 0 hvala 0
17 godina
eXsaz kaže...

Ako nisi prevo:

Ne mogu inicijalizirati primjene sigurnosne komponente. Najvjerojatniji uzrok je problemima s datotekama u Vašem zahtjevu's profile direktoriju. Provjerite da ovaj direktorij nema brzinu čitanja / pisanja ograničenjima i hard disk nije pun ili blizu pun. Preporuča se da ne izađete iz aplikacije i riješili problem. Ako i dalje koristili ovu sesiju, možda ćete vidjeti netočna primjena ponašanje kada pristupate sigurnosnim značajkama.

Jbg probaj rijesiti pomocu ovog prevoda ....

Razumijem ja i engleski, al to mi ne pomaze al fala na trudu :)
17 godina
Mozilla firefox problem

Ima li još netko nekakvog rješenja, molim pomoć ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
peraja kaže...

Probao sam vec i ista stvar, ne pomaze :(

probaj kompletno obrisat mislim da one postavke tamo di ti cuva podatke  tj tvoje sifre i username sto si snima preko nje...pokrenes unninstal iz control panela  odaberes mozzilu i tamo ce ti pisati kompletno brisanje viste sa onim silnim snimljenim postavkama
q6600(3.4ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2009 13:06 (gujarroba).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice