Ja sam sa Mi3-em dobio hongkongški punjač i adapter na šuko
Mobicity.com.uk - vaša iskustva
- poruka: 423
- |
- čitano: 89.288
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam sa Mi3-em dobio hongkongški punjač i adapter na šuko
Dobije li se punjač nasi ili njihovi, mislim onaj sa 3 ili 2 utikaca?
Ja sam uz Nexusa dobio britanski punjac i mali transformator, za pretvaranje njihovu visinu napona u nasu, tako da mislim da nema brige
Kad si naručio Nexus ako se smije znati?
Na 6-oj stranici teme imas moj osvrt
za sve one koji misle da previse cekaju.. obratite im se odmah mailom ili preko online chata
znam da je to 100 puta ponovljeno, no nije na odmet da se opet spomene..
evo i meni su reagirali u roko od pola sata i salju mobitel vec danas, da sam sutio tko zna do kada bih cekao
Koji mob si naručio?
Meni je stigao mail da je Nexus 4 poslan.
Provjerio sam tracking number na DHL-u te je jos u Manchesteru.
Nadam se da je u srijedu kod mene.
Na kojoj stranici si provjerio jer meni nista jos ne izbacuje
Koji mob si naručio?
narucio sam Xiaomi Hongmi 1s..
gledam sad mail i vidim da su ga poslali s DPD-om! -.-
na njihovoj stranici pise da je ocekivani dolazak 05.11.
pa biciklom bih ga prije dovezao!
Pozdrav ljudi naručio bih nexus 5 32GB pa me zanimaju vasa iskustva i misljenja , novac je od mojih roditelja pa ono nebih sada da nesto zeznem i to , kako ide garancija te dali je sigurno da mi nece PDV udariti itd. ovo cekanje mi nije problem mogu se ja strpiti da stigne :)
na kojoj stranici gledam gdje mi je paket tj. na kojoj upisujem onaj tracking id number? probao sam na ips posta al nemoze naci
Tko je dostavljac? DPD ili DHL, mislim dovoljna je logika da zas da ne mozes sigurno praiti na ips.posta.. Ako je DPD moras pratiti striktno preko DPD UK stranice..
Ovdje mozes vidjeti https://www.dpd.co.uk/content/how-can-we-help/index.jsp
Moja je primljena valjda ce se sutra vidjeti informacije
Ovdje mozes vidjeti https://www.dpd.co.uk/content/how-can-we-help/index.jsp
Moja je primljena valjda ce se sutra vidjeti informacije
evo uspio sam.. izgleda da ce i meni doc 5.11.. danas shippano od njih
koliko je to u pravilu tocno? jel moguce da dode prije 5.?
To je samo okvirni datum dostave, cak mozda i najkasniji moguci.. Meni je stiglo 4 dana prije tog datuma koji je pisao na DPD-ovom trackingu
Eto nakon 17 dana od kada sam naručion onaj Nexus 4 sam se žalio i onda ga odmah isti dan pošalju dhl-om. :D Baš su...
Vidim da opet ima N4 za 99 funti, koliko dostava izadje?
sta UKFSHIP ne radi vise?
sta UKFSHIP ne radi vise?
Jok, prošla baka s kolačima..
Planiram naručiti Nexus 5 sa Mobicity-a al me brine garancija. Jel je itko proba iskoristiti u Hrvatskoj?
Vec je sve receno u ovom temi kao i u temi za mob, uz prilozen racun garancija VRIJEDI u agramservisu
Sta nije vise besplatna dostava a u pm... Onda ne planiram nista narucivati
Odgovor od agramservisa:
Jamstvo na LG uređaje priznajemo:
- Ukoliko jamstveni rok nije istekao
- Ukoliko kupac ima račun te odgovarajući i pravilno ispunjeni LG jamstveni list
- Ukoliko je jamstvo i proizvod namijenjen prodaji u zemljama članicama EU
Ovo boldano me brine...
Moj je kupljen u Mobicity-a i sve navedeno imam
Hm... Smradovi... Moj N4 je u Manchesteru još od ponedjeljka. Čini mi se kao da neće baš stići kako sam se nadao...
Ako ti ga posalju do kraja tjedna budi sretan.. i moli boga da ti ga DHL-om posalju
A kao DHL-om ide, ali i dalje stoji u Machesteru... Čini mi se da više neću naručivati ništa od njih... Od 2 narudžbe 2 puta po mjesec dana čekanja... Brže je iz Kine...
Moj je kupljen u Mobicity-a i sve navedeno imam
Znači dobije se LG jamstveni list? Onda ne vidin zašto ne bi se moglo bilo gdje iskoristiti jamstvo :)
Hvala!
Evo kontaktirao ih sada. Rekli da pogledam kasnije navecer tracking pa da vidimo jer ce se sta pomaknuti
Dobio sam neki papiric od LG-a neko cudo sa slovima korejskim, vjerujem da je to to, al potvrdeno je u Agramu da uz samo racun iz mobicity-a (posto je EU jamstvo) je garancija ostvariva (bio sam u agramu i rekli su mi to)