Posjedujem bijelu Lumiu 925 koja je kupljena preko mobicitya u 8. mjesecu ove godine.
Koristim je dakle vec par mjeseci i prakticki odkad je imam, svako malo desi se da se mobitel sam od sebe ugasi, bez obzira na postotak baterije i nakon toga se ne zeli upaliti normalno pritiskom na power tipku. Pali se jedino dugim drzanjem tipke power i volume down, dakle jedino ga uspijem upaliti sa tom kombinacijom tipke a ta kombinacija tipki je soft reset mobitela sto znaci da svaki put kad mi se to desi, upalim mob na takav nacin te onda moram ponovo namjestat datum i vrijeme, i tako svaki put.
Jednom mi se desilo 2 puta u jednom danu, inace se desava barem 2-3 puta tjedno. Jednom se ugasio tako preko noci pa sam propustio predavanje jer mi alarm nije zvonio ujutro.
Pitanje je sad sta da ja radim? Ne znam da li mi je pametno slati ga na servis u UK jer cu morati platiti postarinu a uz to i biti bez mobitela nekih 10-15 dana ili ko zna koliko. Nekako sumljam da ce ga oni uspijet popraviti te da ce mi ga vratit istog kakvog sam poslao, da li ima smisla traziti refund pa da vratim uredaj?