Mobicity.com.uk - vaša iskustva

poruka: 423
|
čitano: 89.299
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Je li netko dobio nešto od Mobicitya putem obične pošte bez trackinga ( Royal mail ) i koliko se ste čekali u tom slučaju?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Došao tablet DPDom,sve uredno zapakirano. Generalno,nije to niti toliko dug period(od 19.08 do 3.09) ali da makar čovjek zna gdje je pošiljka. Ispričali su se jedno par puta i najavili sutrašnje slanje mobitela(lg g2) kojeg sam još 11.08 naručio. Mišljenje o mobicityiu mi se malo popravilo ali mislim da više neću tako skoro od njih naručivati. Btw žena iz Hr korisničke sluzbe DHLa je zvala i provjeravala jeli sve ok jer u roku par dana preko nekoliko ljudi diglo frku zbog "imaginarnih mobicity pošiljaka" Po gospodjinom tonu glasa stekao sam dojam da ih dotična firma već neko vrijeme zeza.
PSN,STEAM,ORIGIN id: denchija
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Nije direktno vezano za Mobicity ali je zabavno.

Putešestvije jednog mobitela. Mobicity 1 - DHL 0
Mobitel preživio i radi. :-)

Srijeda, Rujan 03, 2014 Lokacija Vrijeme

24 Sa kurirom na dostavi ZAGREB - CROATIA 11:22

23 Stiglo za sortiranje u ZAGREB - CROATIA ZAGREB - CROATIA 09:50

22 Napustilo ured u BERGAMO - ITALY BERGAMO - ITALY 07:20

21 Obrađeno u BERGAMO - ITALY BERGAMO - ITALY 06:12

20 Stiglo za sortiranje u BERGAMO - ITALY BERGAMO - ITALY 05:10

19 Napustilo ured u COLOGNE - GERMANY COLOGNE - GERMANY 03:31

18 Obrađeno u COLOGNE - GERMANY COLOGNE - GERMANY 02:27

17 Stiglo za sortiranje u COLOGNE - GERMANY COLOGNE - GERMANY 01:28

16 Napustilo ured u COPENHAGEN - DENMARK COPENHAGEN - DENMARK 00:02

Utorak, Rujan 02, 2014 Lokacija Vrijeme 15 Obrađeno u COPENHAGEN - DENMARK COPENHAGEN - DENMARK 22:32

14 Stiglo za sortiranje u COPENHAGEN - DENMARK COPENHAGEN - DENMARK 22:29

13 Napustilo ured u OSLO - NORWAY OSLO - NORWAY 21:16

12 Obrađeno u OSLO - NORWAY OSLO - NORWAY 17:30

11 Stiglo za sortiranje u ZAGREB - CROATIA ZAGREB - CROATIA 09:48

10 Pošiljka stigla u krivi ured. Upućeno na ispravnu destinaciju. OSLO - NORWAY 09:32

9 Napustilo ured u BERGAMO - ITALY BERGAMO - ITALY 07:21

8 Obrađeno u BERGAMO - ITALY BERGAMO - ITALY 05:54

7 Stiglo za sortiranje u BERGAMO - ITALY BERGAMO - ITALY 05:12

6 Napustilo ured u EAST MIDLANDS - UK EAST MIDLANDS - UK 02:24

5 Obrađeno u EAST MIDLANDS - UK EAST MIDLANDS - UK 01:28

Ponedjeljak, Rujan 01, 2014 Lokacija Vrijeme 4 Stiglo za sortiranje u EAST MIDLANDS - UK EAST MIDLANDS - UK 22:50

3 Napustilo ured u MANCHESTER - UK MANCHESTER - UK 20:28

2 Obrađeno u MANCHESTER - UK MANCHESTER - UK 18:13

1 Pošiljka pokupljena MANCHESTER - UK 17:26

1 0 hvala 0
10 godina

Dajte molim vas ako može neko ko je dobio dpd pošiljku da kopira tu svoje statuse sa trackinga da znamo otprilike mi koji čekamo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 11:20 (sakho).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Stigao je jučer MI3 nakon 8 dana od kad je narudžbe, mob pregledan, testiran, radi sve perfektno, nema ogrebotine niti ikakve prašine ispod ekrana potpuno novo izgleda updajetam na najnoviji miui upravo i jako jako sam zadovoljan i mobom i mobicitijem. To je više manje moje iskustvo :)

Live and let live.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ekipa što bi ovo u priloženoj slici trebalo značiti? Inače tko vam donese paket poslan dpd-om sa mobicity-a? Poštar ili imaju neku svoju kurirsku službu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Mobicity.com.uk - vaša iskustva
spiro12 kaže...

Ekipa što bi ovo u priloženoj slici trebalo značiti? Inače tko vam donese paket poslan dpd-om sa mobicity-a? Poštar ili imaju neku svoju kurirsku službu?

pa dpdov radnik ti donese

15 godina
spiro12 kaže...

Mozda si im dao krivu adresu? Najbolje nazovi pa vidi.

Windows Phone FTW
10 godina
neaktivan
DommY kaže...
spiro12 kaže...

definitivno nisam. pregledao sam više puta iznova podatke u shipping adress koje sam dao mobicity-u i svi su ispravni. No ako mi je njihov radnik probao dostaviti paket, mogao me barem nazvat pošto sam mobicity-u ostavio i broj mobitela. Svašta. A sad je vikend pa ih ne mogu ni zvati...bilo bi mi bolje da sam jednostavno dao nešto više novaca ovdje i bio miran.

16 godina
spiro12 kaže...
DommY kaže...
spiro12 kaže...

definitivno nisam. pregledao sam više puta iznova podatke u shipping adress koje sam dao mobicity-u i svi su ispravni. No ako mi je njihov radnik probao dostaviti paket, mogao me barem nazvat pošto sam mobicity-u ostavio i broj mobitela. Svašta. A sad je vikend pa ih ne mogu ni zvati...bilo bi mi bolje da sam jednostavno dao nešto više novaca ovdje i bio miran.

Ma stari moj briga njih za tvoju adresu, bitno da su novce dobili.. Pogledaj moje iskustvo s njima pa sam procijeni s kim imaš posla..

Od 10 telefona iz kine nisam imao apsolutno ni jedan jedini problem sa dostavom ili sa prodavačima, ali britanci su bahata gamad a mi smo im samo balkanci..

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
odjavljen

Jel još funkcionira UKFSHIP i dali je još uvijek cijena ona bez VAT-a za nas? Uzela bi frendica neki do 1900 kn pa gledam :)

Edit: Možete mi samo reći koji je način plaćanja, može li pouzećem nekako?

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 0:48 (footballer).

0 1 hvala 0
13 godina
red_bull kaže...

No ako mi je njihov radnik probao dostaviti paket, mogao me barem nazvat pošto sam mobicity-u ostavio i broj mobitela.

Ma stari moj briga njih za tvoju adresu, bitno da su novce dobili.. Pogledaj moje iskustvo s njima pa sam procijeni s kim imaš posla..

Od 10 telefona iz kine nisam imao apsolutno ni jedan jedini problem sa dostavom ili sa prodavačima, ali britanci su bahata gamad a mi smo im samo balkanci..

Dobro, kakve sad mobicity ima veze sa nasim domacim "postarem" (zaposlenikom dhl-hr ili dpd-a)? Uvijek nam je netko drugi kriv i uvijek je netko drugi bahat, a mi smo savrseni. I onda se cudis da nas nazivaju balkancima...

Mobicity uredno prosljedjuje sve podatke dostavnim sluzbama (mene su zvali iz dhl-a). Ako kolegu iznad nisu kontaktirali kada su trebali, nije to prodavac kriv.

Sto se tice tvog slucaja, jesi dobio refund? Jesi. Tek nakon sest i pol dana (od sedmodnevnog roka) otkako si primio mobitel na ruke ti prijavljujes osteceni mobitel. I onda se cudis sto je prodavac sumnjicav. I onda spamas tri teme ponavljajuci se i pljujuci prodavaca. Da, mi smo im balkanci s razlogom...

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 1:32 (mcf).
16 godina
moderator
footballer kaže...

Edit: Možete mi samo reći koji je način plaćanja,

http://www.mobicity.co.uk/about/payment.html

footballer kaže...

može li pouzećem nekako?

Jako si duhovit.

16 godina
mcf kaže...
red_bull kaže...

No ako mi je njihov radnik probao dostaviti paket, mogao me barem nazvat pošto sam mobicity-u ostavio i broj mobitela.

Dobro, kakve sad mobicity ima veze sa nasim domacim "postarem" (zaposlenikom dhl-hr ili dpd-a)? Uvijek nam je netko drugi kriv i uvijek je netko drugi bahat, a mi smo savrseni. I onda se cudis da nas nazivaju balkancima...

Mobicity uredno prosljedjuje sve podatke dostavnim sluzbama (mene su zvali iz dhl-a). Ako kolegu iznad nisu kontaktirali kada su trebali, nije to prodavac kriv.

Sto se tice tvog slucaja, jesi dobio refund? Jesi. Tek nakon sest i pol dana (od sedmodnevnog roka) otkako si primio mobitel na ruke ti prijavljujes osteceni mobitel. I onda se cudis sto je prodavac sumnjicav. I onda spamas tri teme ponavljajuci se i pljujuci prodavaca. Da, mi smo im balkanci s razlogom...

Spammam tri teme? Telefon je imao oštečenja izvana a i iznutra.. Misliš da sam ja mogao magijom staviti prašinu ispod stakla? Dobio sam refund ali ne zahvaljujuči MC-u.. Ja sam u ovom slučaju oštećen i u pravu.. Jel ti sad sve jasno?

I ovo je forum na kojem se takve stvari postaju... Jesi ti imao prilike vraćati telefon u V.Britaniju? nisi? e onda ni neznaš koliko ti vrijedi garancija dotičnog shopa o kojem pjevaš jbn hvalospjeve..

I svaki put kad se naše jedan takav kao ti koji ih na sva usta hvali ja ću podsjetiti ljude da nije sve ružičasto u vezi s njima..

Kao i svaki pravi balkanac i ti nisi drugačiji.. Voliš idealizirati..

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina

Evo da ja javim stanje svoje situacije sa njima. Danas su mi nakon skoro mjesec dana javili da je mobitel nepopravljiv (došao sa neispravnim zvučnikom), te da će iz Kine sad naručiti novi. Vjerojatno će to proći još mjesec dana.  Jbga.

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ni danas nista od mog paketa. Ljudi koji su narucivali nekoliko dana poslije mene su dobili svoje pakete odavno, a ja cekam evo skoro 20 dana. Nezadovoljan sam, dosad je mogao doci iz kine + carina.

0 1 hvala 0
16 godina
moderator
spiro12 kaže...

Ni danas nista od mog paketa. Ljudi koji su narucivali nekoliko dana poslije mene su dobili svoje pakete odavno, a ja cekam evo skoro 20 dana. Nezadovoljan sam, dosad je mogao doci iz kine + carina.

Na carini se paketi zadržavaju i po dva, dva i pol tjedna. {#}

10 godina
neaktivan

Poslijednji mobitel sto sam iz kine narucio je u tranzitu bio 20-tak dana, ukjucujuci i carinu{#}. Istina, jos vise, ali ovo je iz britanije i bez carine i svakako je previse. Paketi mi obicnom postom otamo dođu za 4-5 dana.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 13:15 (spiro12).
16 godina
moderator
spiro12 kaže...

Poslijednji mobitel sto sam iz kine narucio je u tranzitu bio 20-tak dana, ukjucujuci i carinu{#}. Istina, jos vise, ali ovo je iz britanije i bez carine i svakako je previse. Paketi mi obicnom postom otamo dođu za 4-5 dana.

Ja ti nšta ne kažem za to, samo ti kažem da se ne zavavaraš oko carine. Napisao si koliko ti je bio u tranzitu, ali nisi napisao koliko je ležao na carini. I kad je to bilo. Prije godišnjih obično je trebalo oko 10-ak dana da se riješi carinjenje. Sad kroz ljeto situacija se strašno pogoršala - stativ mi je na carini ležao od 7.8. do 25.8. Za očekivati je da će se to skratiti kad se ljudi vrate s odmora, ali i dalje to neće biti baš neko kratko razdoblje.

14 godina
odjavljen
mbaksa kaže...
footballer kaže...

Edit: Možete mi samo reći koji je način plaćanja,

http://www.mobicity.co.uk/about/payment.html

footballer kaže...

može li pouzećem nekako?

Jako si duhovit.

Hvala kolega :)

A j**iga :P

Ugl, ima li koji do nekih 1900 koji ste vi uzeli, nebi uzimao za frendicu neki bezveze bez da tu neko nije probao i vidio kako radi

10 godina
neaktivan

Stigao mobitel konačno. problem je bio što je mobicity stavio krivi broj mobitela na paket. Srećom, sve se dobro završilo i mobitel je kod mene. Zasada se sve čini u redu. Osim što androidu ni sada četiri jezgre nisu dosta da izvrti kontakte da ne lagga na sve strane - no šta je tu je.

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan

Čekam i čekam. Poslano 1. rujna navodno Royal Mailom bez trackinga. Čudo mi je da još ne dolazi a prema nekim ranijim iskustvima iz UK mi je dolazilo brzo?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mkovnet kaže...

Čekam i čekam. Poslano 1. rujna navodno Royal Mailom bez trackinga. Čudo mi je da još ne dolazi a prema nekim ranijim iskustvima iz UK mi je dolazilo brzo?

Ups...taman stiglo tako da sad mogu reći kako sam naručio relativno jeftin mobitel 29.8 (petak), poslano 1.9 (ponedjeljak) i došlo 10.9, (srijeda) putem Royal maila bez trackinga. Radi se "open box" mobitelu a za sada je sve OK.

15 godina
neaktivan

samo sve detaljno pregledaj, pogotovo ekran, da se ne iznenadis kasnije

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Bok dečki, zar mobicity ne podržava paypal? 

Plaćanje drito amexom mi nikako ne prolazi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Pa plati kao guest preko paypala
robimarko@gmail.com
14 godina
robimarko kaže...
Pa plati kao guest preko paypala

Hvala, riješio sam..

nisam vidio opciju paypal, ima je samo kod odabira plaćanja. Nema čak ni paypal logosa nigdje na webu... 

Javljam da UKFSHIP kod još uvijek radi.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2014 18:03 (Damok).
13 godina

Može ko objasiniti kakva je situacija sa jamstvom, točnije za LG. Navodono je EU od 1.god., dal se u slučaju kvara može reklamirati u LG Hrvatska ili isključivo slati poštom njima? Kad sam se prije informiral sam čul da LG Hrvatska isto daje 1.god. garancije na uređaj, pa ispada 2.g. zajedno. Dal može ko to potvrditi?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HrcHC kaže...

Može ko objasiniti kakva je situacija sa jamstvom, točnije za LG. Navodono je EU od 1.god., dal se u slučaju kvara može reklamirati u LG Hrvatska ili isključivo slati poštom njima? Kad sam se prije informiral sam čul da LG Hrvatska isto daje 1.god. garancije na uređaj, pa ispada 2.g. zajedno. Dal može ko to potvrditi?

ma mobicity ti daje neko svoje jamstvo što znaci da ak ti mob prdne da ga moras slat njima u englesku, oni mob ni ne salju u lg nego ga sami popravljaju il daju novi

13 godina
dedaa kaže...
HrcHC kaže...

ma mobicity ti daje neko svoje jamstvo što znaci da ak ti mob prdne da ga moras slat njima u englesku, oni mob ni ne salju u lg nego ga sami popravljaju il daju novi

Ne znam, meni su oni još prije javili da u slučaju kvara mogu ići u LG Hrvatska.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice