Microsoft Bing i IE 8

poruka: 3
|
čitano: 719
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Microsoft Bing i IE 8

Pozdrav svima!

Imam neobičan problem (nije velik, ali me kopka), a to je da mi IE 8 ne prikazuje ispravno novu tražilicu Bing. Naime, Firefox i Chrome ju prikazuju ispravno - kada se ukuca traženi pojam, pored središnje liste rezultata, s lijeve strane ekrana na sidebaru se prikažu i "related searches" linkovi. U IE 8 mi se ti linkovi ne pojavljuju. Isti problem je i u Safariju (4, beta), i Operi (10, beta). Ima li itko isti problem, i ideju zbog čega se related searches ne prikazuje?

Nisam baš nešto upućen u standarde prikaza stranica i browsera tako da ne znam gdje je zapelo, ono što sam pokušao onako na blef je instalirati zadnju verziju Flasha i Jave, za svaki slučaj, ali situacija se nije promijenila.

Nije neki bed ako to ne riješim, ionako mi je Google primarna tražilica, ali čisto iz znatiželje me kopka zbog čega dva browsera prikazuju OK, a ostala tri ne. Tim više što je IE 8 Microsoftova beba kao i Bing, pa bar bi on trebao prikazati stranicu kako treba. E da, nemam instalirane nikakve dodatke u IE 8, a pokušao sam otvoriti Bing i preko Compatibility view funkcije, i nije uspjelo.

Thnx svima unaprijed na odgovorima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Microsoft Bing i IE 8

probaj promijenit zemlju u gornjem desnom kutu. po defaultu je hrvatska a za nju jos nisam vidio related search. cim stavis SAD i ukucas nesto npr. pizza new york city imas relateda ko u prici

Quintili Vare, legiones redde!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Microsoft Bing i IE 8

Opa, radi! :-))

Ne bi mi nikad palo na pamet...

Problem riješen, HVALA!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: