ovako, na ovom linku, ispod naslova "natječaj za dodjelu stipendija Zagrebačke županije za školsku/akademsku godinu 2010/2011" su dvije datoteke: Natječaj.doc i Obrazac za prijavu.doc. Htio bih ih skinuti jer me zanima što se sve traži, ali mi to ne polazi za rukom. Ako samo kliknem, pojavi mi se samo blank page. Ako idem desnim klikom pa onda save link as... skine mi datoteku, ali je word ne može otvoriti. Pa da vas pitam, da li je to njihova greška jer očito nisu nešto dobro stavili na serveri li ja u nečemu griješim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni sve radi. Skinuo normalno, probao i s save as i word normalno otvara. Nabavi si word wiever il office ak mozes bar 2007. S tim se otvara bez frke.
Meni sve radi. Skinuo normalno, probao i s save as i word normalno otvara. Skini si neki word wiever il office ak mozes bar 2007. S tim se otvara bez frke.
heh, fora je što ja već imam word 2007.
možda se je nešto njemu pomiješalo
Ja ih mogu otvoriti bez problema.
Poslo sam ti mail.
Otvori stranicu s Internet Explorerom, pa s njim skini dokumente i onda probaj hoće li raditi.
Poslo sam ti mail.
zahvaljujem. Sada ih mogu otvoriti
Otvori stranicu s Internet Explorerom, pa s njim skini dokumente i onda probaj hoće li raditi.
Probao, ista priča kao i u mozilli. Da možda kis 2010 nešto ne mulja, pa mi neda da skinem normalnim putem? Zanimljivo...