marko ne kuzim ovaj tvoj zadnji post sta X4 ?
ja mislim skupit 500 bodova i uzet 300GPB karticu onu amazon.uk ... (ako dostavljaju u hrvatsku) .. 300GPB=2.500kn ? mislim da tako nesto ... za te pare mogu dosta toga uzet ... :D
ja mislim skupit 500 bodova i uzet 300GPB karticu onu amazon.uk ... (ako dostavljaju u hrvatsku) .. 300GPB=2.500kn ? mislim da tako nesto ... za te pare mogu dosta toga uzet ... :D
To je rekao clan LAB-a.Evo na faceboku lozkerz fan group pa procitaj ako hoces.
to znaci da ak je neka stvar kostala npr. 500PTZ, sad ce kostat 2000PTZ... al ce zato bit i doatnih nacina kako zaradit PTZ (rekli su oko 15 nacina), al kad to malo pogledas, kraj godine je blizu, a svi znamo da nam od nove godine resetiraju z-lister membershipe, tj. ak cemo htjet i dalje bit z-listeri, morat cemo dovest jos 20 ljudi... a s ovim resetiranjem odlaze i ove povlastice o poduplanim bodovima...
tako da sam malo razmisljao, sada je pravo vrijeme za redeem
To je rekao clan LAB-a.Evo na faceboku lozkerz fan group pa procitaj ako hoces.
ovaj lik je pitao za DRUGI redeem.. citaj malo prije nego izvalis nesto
jel se zna točno vrijeme prvog redeema za našu vrem. zonu?
ovo je njihovo vrijeme http://www.world-time-zones.org/zones/eastern-standard-time.htm pa kad tu bude 7pm onda je redeem
1 ujutro
E jel zna iko ako uzmem amazon gift card co.uk oce li oni dostavljat to i u hrvatsku i sta sve dostavljaju
Navlakušao kao i sve ostale. Dobro se zna da bez motike nema kruha. Ista je stvar i ovdje
E jel zna iko ako uzmem amazon gift card co.uk oce li oni dostavljat to i u hrvatsku i sta sve dostavljaju
Ne dostavljaju osim softwarea(igrica,programa,filmova) i knjiga.
BTW mislio sam da pitas za drugi redeem.
PRVI KRUG JE U 1 h A DRUGI U 18 h.
Jel pod knjige spadaju i manga stripovi ili manga box setovi
To nebih znao.Odi pod book section i tamo provjeri sta imaju.
Zar nije u 6 ujutro? Problem je u tome što se ne zna inače izračunati na što se misli pod 12 pm - ponoć ili podne...
Zar nije u 6 ujutro? Problem je u tome što se ne zna inače izračunati na što se misli pod 12 pm - ponoć ili podne...
Meni su rekli da je popodne u 18 h.Ah ionako cu vidjet jer se dizem zbog skole.
Evo tu imate countdown timer
Evo ako se nekome da treba mi jos ljudi za zlistera pa ako neko hoce da mu posaljem invite nek se javi na mail dex3108@gmail.com :D vasa volja ako zelite da pomognete :D
A amazon de jel dostavlja??? Koji mi se vise isplati uzet. ako uzmem co uk i nakraju ispadne da samo iz uk mogu narucit onda je banana. a ako uzmem njemacki onda mogu rec rodaku da mi uzme?
Samo ti uk salje ali samo knjige i software.
E ljudi a dok se postane z lister nema više inviteova ? Jer ja sam danas posto z lister i pošaljem frendu na mail invite a on ga nije dobio,probo sam i na drugi mail i opet ništ.
poprilicno sam siguran da mozes slati invaitove i nakon sto si posto z list clan
Ma to je pao server ne mozes poslati tj posaljes al ne stizu i meni je cijeli dan tako,proraditi ce sutra nadam se,a mozda je to namjerno napravljeno da ne bi danas zbog reedema bilo previse z-listera ova druga solucija je vjerovatnija od prve
1:00 h
Budite spremni ;]
Hehe znamo ima da sutra spavam pod nastavom.
Ako nekom treba pozivnica javi mi se na karlo.93@hotmail.com ;)
da ga je.... nikome ne stizu pozivnice od danas popodne... ?! a fali mi jos par bodova ... koji ŠIT
i ne pribraja bodove od danasnjeg logina ni od dailiesa... gamad
Jos malo pa ce se obznanit istina.Je li LOCKERZ SCAM ILI NE
Omg pa oni su trenutno offline.
Refreshaj stranicu!! Nisu offline...
Refreshaju sve pred restock....