Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.391.245
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
Lockerz

marko ne kuzim ovaj tvoj zadnji post sta X4 ? 

ja mislim skupit 500 bodova i uzet 300GPB karticu onu amazon.uk ... (ako dostavljaju u hrvatsku) .. 300GPB=2.500kn ? mislim da tako nesto ... za te pare mogu dosta toga uzet ... :D

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

To je rekao clan LAB-a.Evo na faceboku lozkerz fan group pa procitaj ako hoces.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears ot,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2009 15:57 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Lockerz
rebelsy kaže...

marko ne kuzim ovaj tvoj zadnji post sta X4 ? 

ja mislim skupit 500 bodova i uzet 300GPB karticu onu amazon.uk ... (ako dostavljaju u hrvatsku) .. 300GPB=2.500kn ? mislim da tako nesto ... za te pare mogu dosta toga uzet ... :D

to znaci da ak je neka stvar kostala npr. 500PTZ, sad ce kostat 2000PTZ... al ce zato bit i doatnih nacina kako zaradit PTZ (rekli su oko 15 nacina), al kad to malo pogledas, kraj godine je blizu, a svi znamo da nam od nove godine resetiraju z-lister membershipe, tj. ak cemo htjet i dalje bit z-listeri, morat cemo dovest jos 20 ljudi... a s ovim resetiranjem odlaze i ove povlastice o poduplanim bodovima...

tako da sam malo razmisljao, sada je pravo vrijeme za redeem

16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

To je rekao clan LAB-a.Evo na faceboku lozkerz fan group pa procitaj ako hoces.

ovaj lik je pitao za DRUGI redeem.. citaj malo prije nego izvalis nesto

17 godina
neaktivan
Lockerz

jel se zna točno vrijeme prvog redeema za našu vrem. zonu?

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

ovo je njihovo vrijeme http://www.world-time-zones.org/zones/eastern-standard-time.htm pa kad tu bude 7pm onda je redeem

16 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

1 ujutro

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
15 godina
neaktivan
Lockerz

E jel zna iko ako uzmem amazon gift card co.uk oce li oni dostavljat to i u hrvatsku i sta sve dostavljaju

Čečura

0 0 hvala 0
17 godina

Navlakušao kao i sve ostale. Dobro se zna da bez motike nema kruha. Ista je stvar i ovdje

16 godina
protjeran
Lockerzboy kaže...

E jel zna iko ako uzmem amazon gift card co.uk oce li oni dostavljat to i u hrvatsku i sta sve dostavljaju

Ne dostavljaju osim softwarea(igrica,programa,filmova) i knjiga.

BTW mislio sam da pitas za drugi redeem.

PRVI KRUG JE U 1 h A DRUGI U 18 h.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears ot,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
15 godina
neaktivan

Jel pod knjige spadaju i manga stripovi ili manga box setovi

Čečura
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2009 19:48 (Lockerzboy).
16 godina
protjeran
Lockerz

To nebih znao.Odi pod book section i tamo provjeri sta imaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Lockerzboy kaže...

Zar nije u 6 ujutro? Problem je u tome što se ne zna inače izračunati na što se misli pod 12 pm - ponoć ili podne...

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2009 18:30 (RoyalBlood).
16 godina
protjeran
RoyalBlood kaže...
Perkan777 kaže...
Lockerzboy kaže...

Zar nije u 6 ujutro? Problem je u tome što se ne zna inače izračunati na što se misli pod 12 pm - ponoć ili podne...

Meni su rekli da je popodne u 18 h.Ah ionako cu vidjet jer se dizem zbog skole.

16 godina
protjeran
Lockerz

Evo tu imate countdown timer

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

Evo ako se nekome da treba mi jos ljudi za zlistera pa ako neko hoce da mu posaljem invite nek se javi na mail dex3108@gmail.com :D vasa volja ako zelite da pomognete :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A amazon de jel dostavlja??? Koji mi se vise isplati uzet. ako uzmem co uk i nakraju ispadne da samo iz uk mogu narucit onda je banana. a ako uzmem njemacki onda mogu rec rodaku da mi uzme?

16 godina
protjeran
Lockerz

Samo ti uk salje ali samo knjige i software.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

E ljudi a dok se postane z lister nema više inviteova ? Jer ja sam danas posto z lister i pošaljem frendu na mail invite a on ga nije dobio,probo sam i na drugi mail i opet ništ.

Heavy Metalom i željezom protiv cajki !!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

poprilicno sam siguran da mozes slati invaitove i nakon sto si posto z list clan

15 godina
neaktivan
Lockerz

Ma to je pao server ne mozes poslati tj posaljes al ne stizu i meni je cijeli dan tako,proraditi ce sutra nadam se,a mozda je to namjerno napravljeno da ne bi danas zbog reedema bilo previse z-listera ova druga solucija je vjerovatnija od prveCool

CHE

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

1:00 h

Budite spremni ;]

ADD my Xfire : kruno1 ;))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Hehe znamo ima da sutra spavam pod nastavom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ako nekom treba pozivnica javi mi se na karlo.93@hotmail.com ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da ga je.... nikome ne stizu pozivnice od danas popodne... ?! a fali mi jos par bodova ... koji ŠIT

16 godina
neaktivan

i ne pribraja bodove od danasnjeg logina ni od dailiesa... gamad

16 godina
protjeran
Lockerz

Jos malo pa ce se obznanit istina.Je li LOCKERZ SCAM ILI NE

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Omg pa oni su trenutno offline.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Refreshaj stranicu!! Nisu offline...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Refreshaju sve pred restock....

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice