nece se logirat...joooj
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
blago vama koji ste uzeli nano imate 149$ ja uzo haljinu pedersku od 84$...al dobro je za pocetak neam ni lrc pro koristim free versiu neam ni auto login ni auto fill sve rucno ^^
Error 256...Pa nemreš vjerovat.
nije me sto ja nemogu uci neg mi je za ove sto imaju lrc pro mogu misliti kako im je krivo jos cekamo do 3 sata lolololol
Ovo je najgori redemption na kojem sam sudjelovao.Borio sam se 10 puta za naočale i mislim da sam ih na kraju ipak naručio jer je svota oko 1600 bodova maknuta sa mog lockerz accaunta.
97$ nije loše
PS:Pod AlertPay što treba upisati za onaj transaction pin?(jel mogu ja tu staviti koje god brojeve hocu)
500 puta mi se pojavio error 256 :(
Valjda najgori redeem ikada.Stalno errori.20 puta sam probo ući i skoro isto toliko puta error.dvaput sam uspio čak doći do biranja kategorija.al stvarno mislim jbt užas.
LOL nisam uspio ni do shipinga doci majku im!!!!
Svi šaljite mejlove i vrijeđajte, nije vas briga. Ako njih boli k za nas, onda boli i nas k za njih. ;) Valjda će bit kakav re-redemption pošto nas je 75% dobivalo Error 256.
Ja sam uzeo neku šugavu majicu za 1500pts-a.
ovo je katastrofa nemozes proci error na shippingu nema sanse da negovorim kako electronics i entertaiment nisam mogao niti otvoriti kad sam usao! probao sam neke zenske cipele valjda 1000* i naocale bar 500 nema sanse na kraju uzeo FWB majcu ona kosta 20$ bolje ista nego nista i da definitivno NAJGORI REEDEM ikada!
haha..na facebooku gori ispod onog posta da je live redemption..preko 1000 komentara,fuck you ovo ono :D
ovo je katastrofa nemozes proci error na shippingu nema sanse da negovorim kako electronics i entertaiment nisam mogao niti otvoriti kad sam usao! probao sam neke zenske cipele valjda 1000* i naocale bar 500 nema sanse na kraju uzeo FWB majcu ona kosta 20$ bolje ista nego nista i da definitivno NAJGORI REEDEM ikada!
da je meni bar uc bt..ja ne mogu ni uci
ĐUBRAD!!! *ebali ih njigovi serveri.
usao sam tek kad sam blokirao style sheets i ostalo i onda je cak bilo problema! nema sanse ovo je preveliko smece lockerz pod hitno mora nove servere ili vise istih! koliko su jebali sa reedemom nije ni cudo da je fail!
jeb*m im mater svima redom..odo spavat..cuvajte se..pozz
ajd laku noc
neznam ni jesam li onda osvojio nano ili nisam
laku noc ode i ja spavat i zaboraviti ovo strasno razdoblje sto prije :-)
Redemption Update #2: OK, we saw the error message too. There are still tons of prizes left, but we're gonna take the redemption offline for now. Stay tuned!
Ljudi jos nije gotovo!
Redemption Update #2: OK, we saw the error message too. There are still tons of prizes left, but we're gonna take the redemption offline for now. Stay tuned!
WTF? sta sad opet? mislim da ce bit reredemption i to zbog svih ljudi na facebooku koji protestvuju lolz!
WTF? sta sad opet? mislim da ce bit reredemption i to zbog svih ljudi na facebooku koji protestvuju lolz!
kad ce biti veceras ili neki drugi dan ???
Ja idem spavat i boli me k**ac ak će bit redemption dok ja spavam.
ma idem i ja spavat i ovako sam previse cekao zbog **** majce! ako bude danas opet ce biti fail posto su im serveri u banani...
Pise da ce reedem biti offline za sada...stoga mislim da danas nista ovo me podsjeca na ono amerika vs world kad je bilo isto tako :-)
OMGWTF? Pa zar i dalje??!?!?!
opet redeemi ali nema sanse uci :(