Probajte ovo: http://www.neobux.com/?r=imaohw69
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.396.414
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobio od lockerza da je ipod approved i da ga salju uskoro :)
Kathy Savit mi je odgovorila na ono pismo prije 2-3 stranice.Evo sta je napisala:
Kathy
Dobivena je potvrda.Hrvatska ulazi u SHOP uskoro.
Evo sanse da udjemo u Bonus redemption XD Ultimate wallpaper platite 4 ili 7 dolara i dobijate vise poena za gledanje klipova, login, dnevna pitanja i mozete uci u shop redeem :D
EDIT : Tko mi hoce preko paypala kupiti ultimate walpper jer ja nemam svoj paypal..dajem 45 kn :D
jer mi ustvari moze netko drugi kupiti?!
Hmm da ulazi CRO u shop, samo za 2 mjeseca i vise :/
Cestitam na Ipod-emailu, meni jos nije doso email za japanke (mozda dodu samo na vrata bez emaila) :D
Probajte ovo: http://www.neobux.com/?r=imaohw69
mani se toga, bez uloga velikog nema zarade na tome
ti stvarno se nadas? ona je to napisala reda radi da te umiri, vidjela da si iz krojese i napisala to da kao fol rade nesto, da si bio iz ghane bi isto tako napisala, samo drugu drzavu stavila...to su sve lopovi, ne nadam se prije proljeca shopu...
poceo je neki reedem ali nemogu uc..
ti stvarno se nadas? ona je to napisala reda radi da te umiri, vidjela da si iz krojese i napisala to da kao fol rade nesto, da si bio iz ghane bi isto tako napisala, samo drugu drzavu stavila...to su sve lopovi, ne nadam se prije proljeca shopu...
Dosad nika nije slagala.
dobro jutro...ako niste skuzili nas dragi locekrz je pokrenuo cesto redeemove, ali samo za SHOPere...mater im...
dobro jutro...ako niste skuzili nas dragi locekrz je pokrenuo cesto redeemove, ali samo za SHOPere...mater im...
Uskoro ce i za nas mislim negdje sredinom 9.
E da, jer ce ako shop izide kod nas cijene biti nromalne ili jhe to tako u sivm zemljama da x360 kosta 82 000 s 10% posputa a salica od 10$ 70 000 :S
a šta s ultimate wallaperima?
jel se oni mogu "dostaviti" do nas u hrv?
uzeo bi ove gold lijepo da mi se množe bodovi,makar je sve ovo totalni lopovluk.
ja bi zaradio
Zasto nebi radio.
BTW uskoro ulazim u LAB
Ponosni vlasnik Z-list golda.Bodovi idu ko ludi a jos sam u shop redeemu na kojem sam cuo da nagrada ima na bacanje.Yihaaa
perkane mozes meni kupiti, naravno uplatim 50 kn na PP
perkane mozes meni kupiti, naravno uplatim 50 kn na PP
A kako uplatis to je problem?
aha, a ovako..uplatim ti novce na tekuci racun a ti mi kupis preko paypala to?
aha, a ovako..uplatim ti novce na tekuci racun a ti mi kupis preko paypala to?
Moze.
BTW cuo sam da na ovom redeemu uvijek bude giftcardova.Pokupite i njih i odmah ga prodajte na ovoj stranici.Tako da na shop redeemu nikad necete otici praznih ruku.
Ajde perkane imas PM, d atu ne offtopicarimo :)
perkane kakve ti veze imas sa shopom kad hrvatska nije jos u shopu ?
perkane kakve ti veze imas sa shopom kad hrvatska nije jos u shopu ?
Ako kupis Ultimate Wallpaper ti je isto ko da si kupio nesto u shpu pa imas priliku biti u Shop redeemu.
pa kaj to moze bilo ko kupit i mi iz HRV ?
EDIT: skuzio sam da fkt moze svatko kupit al 7$ joooooj
EDIT2: nisam samo skuzio kolko dugo vrijedi taj status
Silver Wallpaper kupljen :D sad cekam redeem :D nije mi se dalo davati 7 dolara XD 4 je dosta da udjem na redeem :D