nagovorio sam starog da pita na poslu carinika kako ide ta carina i covjek je rekao da tu nema carine samo 23% od cijene proizvoda... tj. PDV
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.574
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nemojte mi sad skinut sve svece s neba jer nisam pročitao pola toga....imam pitanje za paypal nagradu, vidio sam da ljudi pisu da nije moguce za hrvatsku dizat to, nego da li je moguce dobiti paypal nagradu i koristit te pare za neke druge usluge na netu koje se placaju paypalom, bez da ja te novce pokusavam dic zapravo u dragoj nam zemljici nasoj??
ajde ko treba pozivnice, neka mi se javi na PP, trebam jos skupit 9 ljudi, a dosta mi je otvaranja novih mailova i dodavanja samog sebe xD , btw. trebam jos 9 ljudi
ako si fejko mejlove očekuj ban !
Hahahah Bodo ako ti zivis u sjebanoj zemlji , ja zivim u najsjebanijoj xD
ako reedemam nesto i kad budu slali u bosnu , rece da bosna ne postoji hahha
ajde ko treba pozivnice, neka mi se javi na PP, trebam jos skupit 9 ljudi, a dosta mi je otvaranja novih mailova i dodavanja samog sebe xD , btw. trebam jos 9 ljudi
jesam, ali ne od doma, nego jednom u skoli, jednom kod jednog frenda, pa kod drugog i tak
jesam, ali ne od doma, nego jednom u skoli, jednom kod jednog frenda, pa kod drugog i tak
aj lijepo onda dao si si truda =D
Hahahah Bodo ako ti zivis u sjebanoj zemlji , ja zivim u najsjebanijoj xD
ako reedemam nesto i kad budu slali u bosnu , rece da bosna ne postoji hahha
hehe
izgleda da bi mogao bit ovaj redeem pocetkom tjedna, a onih 1000$ na paypalu izgledaju primamljivo... jel bi mogo netko dat mail od nekog na lockerzu s kim je kontaktirao prije ili pitat da li je moguce redeemat paypal na neki drugi mail/drugu drzavu i adresu razlicitu od one s koje se prijavljujem na lockerz? aj pliz ljudi
nagovorio sam starog da pita na poslu carinika kako ide ta carina i covjek je rekao da tu nema carine samo 23% od cijene proizvoda... tj. PDV
de lol Macbook air kosta 15000 kn naci PDV od toga je 3500 kn...
lol za te pare kupim laptop 3x bolji od macbooka..
Eo 11 država koje ce moci sudjelovati u shopu
ove sa * nisu jos sigurne!
1. Australia
2. Canada
3. France
4. Germany
5. Ireland
6. Italy
7. New Zealand
8. Spain
9. Sweden
10. Switzerland*
11. United Kingdom*
1. Australia
2. Canada
3. France
4. Germany
5. Ireland
6. Italy
7. New Zealand
8. Spain
9. Sweden
10. Switzerland*
11. United Kingdom*
naravno nas ni u tragu...nego, sta mislite, kolko ce imat komada ray ban-ki, mislio sam upecat jedne jer to miizgleda kapo nesto na sta ce najkasnije opalit 30%
btw. jel zna neko, ako mi ovi iz carine posalju pismo da moram doc po paket i platit tih 30%, jel sam ja duzan zakonski ga podugnut ili se mogu pravit lud i uopce ne doc po njega?
pa reci da ti nisi ništa narucio i da ne znas nista o tome
1. Australia
2. Canada
3. France
4. Germany
5. Ireland
6. Italy
7. New Zealand
8. Spain
9. Sweden
10. Switzerland*
11. United Kingdom*
naravno nas ni u tragu...nego, sta mislite, kolko ce imat komada ray ban-ki, mislio sam upecat jedne jer to miizgleda kapo nesto na sta ce najkasnije opalit 30%
btw. jel zna neko, ako mi ovi iz carine posalju pismo da moram doc po paket i platit tih 30%, jel sam ja duzan zakonski ga podugnut ili se mogu pravit lud i uopce ne doc po njega?
možeš ali oni onda se taj paket vrača lockerzima

bad luck

Objasni situaciju, nisam siguran da te razumijem...
prodajem lockerz acc na njemu ima 3000 ptz i jos dosta neodgledanih videa
prodajem lockerz acc na njemu ima 3000 ptz i jos dosta neodgledanih videa
Za lovu ti nitko neće kupiti taj accaunt.Ja ti u zamjenu za Lockerz Accaunt pošaljem pozivnicu za Greenzoner.com(slično ko Lockerz ako ne i bolje) te ti dam pozivnicu za TorrentLeech jedan od najjacih trackera za skidanje igara i slicno..AKo moze javi mi se na PM!
poslao sam im poruku u vezi majice, koju čekam već 4 mjeseca, tj. otkad su mi javili na mail da provjerim sve podatke da mi mogu poslati, ali još ništa. Kome se mogu javiti?
poslao sam im poruku u vezi majice, koju čekam već 4 mjeseca, tj. otkad su mi javili na mail da provjerim sve podatke da mi mogu poslati, ali još ništa. Kome se mogu javiti?
e i ja istooo tako i sad sam im poslao poruku....
ocemo pricati malo o PTZ.....ajd kad vec pricamo o tome ja imam 6700PTZ xDD
EDIT: evo nasao sam nesto za sve koji imaju problema s videima ne samo sto ih nemogu gledat vec i za ono kad im se nepokaze captcha na kraju
http://www.scribd.com/doc/29000548/The-Penultimate-Guide-to-PLAY-at-Lockerz
ja danas cijeli dan gledo videa skupio negdje oko 1000 ptz
ja danas cijeli dan gledo videa skupio negdje oko 1000
Bolje ti je da si radio cijeli dan i zaradio da si kupis, nema para bez znoja
3800 zasad :)
Zasto nestave mobitele?????...ja imam 3500 PTZ
Gledat cu videje od sad do ujutro XP
7806 :)
lol, bolje bi ti bilo da si ucio... al ajde, kad dode international shop, dobro ce doci bodovi :P
Evo vam link za skidanje lockerz checkera i molio bi vas da dok stisnete na link da stisnete na reklamu, cekate da se otvori, zatvorite je pa onda skinte. Da i ja malo omastim brk na ovome.
BTW: NOvi update dolazi uskoro.