e ako neko zna jeli mi moze reci sta se dobije kada se postane Z-lister....u usput zna li ko koja je adresa onih iz lockerza??
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.402.274
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
upravo sam primio poruku od lockerza da sam upao u redemption jer sam skupio 200 ptza u ovom vremenu i obavjestili su me da je redeem ovih dana
Je li ima ikoja dobra duša da ima neiskorišteni e-mail i malo viška vremena :)
za ćega ti treba ?
za ćega ti treba ?
za z-list. Zvonimire koristi proxye.
Carina se placa tako da moramo platiti 20 % od ukupne cijene ili se placa po tezini predmeta ? Npr ako sad bi ja htio uzet neku igru za racunalo isto bi morao tako platiti ili ?
Hvala unaprijed.
za ćega ti treba ?
za z-list. Zvonimire koristi proxye.
Hvala prijatelju, ali kad bih znao što je to možda bih i iskoristio
ajde ako bi netko htjeo samo da mi objasnikako koristit proxye jer ne snalazim se bas na kompu :D
Carina se placa tako da moramo platiti 20 % od ukupne cijene ili se placa po tezini predmeta ? Npr ako sad bi ja htio uzet neku igru za racunalo isto bi morao tako platiti ili ?
Hvala unaprijed.
placa se koliko ja znam po vrijednosti ako je npr ps3 600$ carina ce te izaci oko 500 kuna i jos toliko ce te izaci porez na carinu pa ce te sve skupa izac oko 1100 kuna,al sve u svemu isplati se,ako ne za igrat mozes preprodat...a naravno da bi ti za igricu bilo manje sve zavisi od tezine posiljke
Hvala Schindler, mislio sam uzet PSP neznam koliko bi na kraju morao platit pa da se ne iznenadim kad dode, vjerojatno cu uzet neku igru za PC, budem se jos raspitao koliko bi me tocnije doslo pa da budem siguran.
ja skupio 250 bodova ... nije bilo teško sad samo tria pricekat redem koji je VALJDA sutra
Zašto bi bio Reedem sutra kad na Hallwayu nisu još objavili nikakava pravila!Tek kad objave pravila onda se možemo nadati da je Reedem uskoro..
HHHH neznan ja .. ja sam spreman :D
ja skupio 250 bodova ... nije bilo teško sad samo tria pricekat redem koji je VALJDA sutra
sutra ne vjerujem da ce biti.
Na sta ides sa 250 ptz?
LOL ma to sam gledajući videa za redem skupio inace imam 778 ali cu skupit tih 22 pa cu imat 800 xD....misln uzet skullcandy skuše neke ili ako ne uspijen onda mw2 xD
ajd ak netko od ovih iskusnijih bude pa da mi kaze jel koristio tko Lockerz generator?? i jel to stvarno radi ili je nekakva zajebancija?
Dosao mi predracun
499 kn
za sta?
Ipod touch 8 GB :(
Pa ja ti preporučam da daš te novce i ako ti treba neka lova, prodaš ga nekome za 900kn ;)
platio sam danas, ali ga necu prodavati. svejedno sam ga dobio jeftino :)
Hvala unaprijed.
placa se koliko ja znam po vrijednosti ako je npr ps3 600$ carina ce te izaci oko 500 kuna i jos toliko ce te izaci porez na carinu pa ce te sve skupa izac oko 1100 kuna,al sve u svemu isplati se,ako ne za igrat mozes preprodat...a naravno da bi ti za igricu bilo manje sve zavisi od tezine posiljke
vidis, ja sam platio 500 kn carine za ipod touch koji vrijedi 199$
A sto se tice radeema, ili preskacem ovaj ili cu neku sitnu nagradu da mi opet ne lupe carinu :)
Hvala Schindler, mislio sam uzet PSP neznam koliko bi na kraju morao platit pa da se ne iznenadim kad dode, vjerojatno cu uzet neku igru za PC, budem se jos raspitao koliko bi me tocnije doslo pa da budem siguran.
na igru nebi trebao platit carinu! moj frend je narucivao preko neta igre iz amerike i nikad nije platio postarinu niti carinu dok je za skuplje stvari recimo elektricnu gitaru platio!
stigao ipod :)
super,ja sad uzimam ovaj od 64 gige...ako uspijem naravno..
:) na njemu ce te carina izaci preko 1000 kn
Tooo dosla mi termoiscva.Sad sam glavna faca u RIjeci.Muaha.
Nisam dobio nikakve papire osim packing slipa.Je ste li vi drugi dobili one papire sa nacinima zaradjivanja bodova?
BTW congrats na nagradi.Jel to model od 8gb?Cuo sam od frenda da je on cuo da ti modeli nevaljaju ali ja mu ne vjerujem pa mi ti reci jel dobar!
da, od 8 GB. Kak mislis ne valjaju? Radi, stavio sam glazbu, skidao sa appstorea, stavio koji film... vise nisam ni stigao istraziti
cestitam..pretpostavljam da je mislio da je 8Gb model sporiji od 32 i 64 Gbmajttnog modela..sto je istina .... ali ipak je ipod i od 8 Gb super i bolji od niti nikakvoga ipoda :D .. se slusaj druge, uzivaj u ipodu .....
p.s.- dobio sam email od lockerza da sam imao prkeo 200Ptza i da mogu sudjelovati na reedemu ... sve super .... ne da sma skupio 200 ptza nego sma ih cak 650-700 :) i to samo u 12 dana
jos jedno pitanje jel postoji mogucnost da se pregledaju i oni klipovi sa zecevima??
Samo skini ovaj program zove se u995.exe i videa sa zečevima će ti raditi!
Evo link: http://www.mediafire.com/?lmjdmohzvym
Pa moje majice ni od korova... :( Plakaću :((( Kako da navučem ljude bez majice :(
stigao ipod :)
ja bi isto jedan taki =D
da, od 8 GB. Kak mislis ne valjaju? Radi, stavio sam glazbu, skidao sa appstorea, stavio koji film... vise nisam ni stigao istraziti
Ma frend mi reko da je on negdje citao (valjda levati) da ti ipod touchevi od 8 gb imaju sporiju memoriju od onnih s vecim kapacitetom.Jos je neke stvari nabrojio al se ne sjecam vise sta.Ma mislim da serer.Glavno da je to iPod touch.
btw zaboavio sam ti cestiati na nagradi pa ti sad cestitam.CESTITAM NA NAGRADI
i na kraju kada će biti ovan reedem ?
thx svima na cestitkama :)
ma meni je ovaj predobar. Nisam do sada imao ipod/iphone pa ni ne vidim razliku u brzini. I sto se mene tice, ovaj mi je i dovoljan :)
Šta je Hallway? Je li to onaj znak od gdje piše My Lockerz
Šta je Hallway? Je li to onaj znak od gdje piše My Lockerz
E pa zvonimire sad si ga pretjrao PROCITAJ PRVI POST!!!!