Based on your feedback, we're testing out a new redemption process this month. We are offering an additional three waves (“Member Appreciation Redemption”) as well as the general redemption for a total of four waves in order to give our members more chances and new ways to redeem. On Feb. 18, members can sign up for the Member Appreciation Redemption. Here's how it works: The Member Appreciation Redemption will take place on Feb. 25 in three waves: For 350 PTZ, you get up to three chances to redeem. For 250 PTZ, you get up to two chances to redeem. For 100 PTZ, you get one chance to redeem. As soon as you sign up, your confirmation page will give you the redemption time(s). By signing up, you'll gain access into an exclusive PTZ Place on Feb.25. Taking part in our Member Appreciation Redemption does not guarantee a prize, but it does increase your chances. If you don't want to participate, don't worry! We'll be having a general redemption soon after the Member Appreciation Redemption. You may only redeem one prize in total in February. We'll be posting the rules and FAQ soon so stay tuned. moze prijevod i da netko objasni
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.390.787
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moze prijevod i da netko objasni
Google prevoditelj :)
Ljudi imate 1 free restock ¨General Restock¨ , ovo od 100-250-350 ptz to su dodatni restock-ovi i to morate platit sa ptz ako u njima želite sudjelovati!
nezz .. izgleda da cu uzet 2 sanse za reedem (moci cu sigurno uzeti 25$ ako nista drugo) ...
kak češ uzet kad ti za paypal vraćaju bodove jer si iz RH
al primi pare svejedno, neka greska :O
ma prestao sam se s tim hebat,šteta mog utrošenog vremena na taj shit...fkn 418 bodova a ničem ne služe
ma znam prevesti ali nisam bas skuzio..sta ja platim npr 100 ptza saznam za reedemption i onda???nista ne ugrabim
upravo to...ništa ne ugrabiš....
objavljena su pravila, ukratko sve jasno!
25 . se ne micem od kompa!
jako pametno...
jeli istina to jer samo poceo iamm 14 bodova i skupio bi si za ipod touch koji je 352 boda
ma znam prevesti ali nisam bas skuzio..sta ja platim npr 100 ptza saznam za reedemption i onda???nista ne ugrabim
Ljudi imate 1 free restock ¨General Restock¨ , ovo od 100-250-350 ptz to su dodatni restock-ovi i to morate platit sa ptz ako u njima želite sudjelovati!
Naci 1 restock netrebas platit , a ostale ako zelis sudjelovat u njima moras platit!!!!!!!!!!!
Evo ljudi informacije. Meni je jedan LAB member ovo objasnio ovako:
Znači, biti će jedan GLAVNI redeem u veljači, i taj će redeem biti kao onaj u siječnju i u prosincu, tj. neće se plaćati upad za sami redeem, ali i neće biti poznati točan datum i vrijeme početka redeema.
Ali, biti će još dodatna tri redeema, na koje možete ići, no i nemorate. Naravno, za upade u te redeeme će se morati plaćati (3 šanse za redeem su 350 ptz, 2 šanse su 250 ptz a još jedna dodatna šansa osim glavnoga redeema je 100 ptz), ali će se trebati i plaćati i sama nagrada.
Tj. ako imate npr. 800 bodova, a želite ići na još dodatne redeeme tako da imate više šanse da ugrabite nešto, onda ćete morati platiti (ovisno koliko puta želite)npr. ako želite još jednu dodatnu šansu osim glavnoga redeema 100 ptz i onoliko koliko košta sama nagrada koju želite.
Znači da možete ići na glavni redeem koji neće biti objavljeno vrijeme i datum ili ako želite dodatne šanse na srednje redeeme gdje će se morati plaćati upad. (ovisno koliko želite)
JA vam sam preporučam da ako imate puno bodova (npr. ako želite ipod touch od 8 gb a imate 500 - 600 ptz ili više), uzmite još TRI dodatne šanse za redeem, jer ćete kao prvo znati vrijeme i datum, a kao drugo, prilično sam siguran da će svi uzeti još samo jednu dodatnu šansu za redeem, pa će svi tada navaljivati, a vi lijepo otiđete i imate tri šanse tj. otiđete nešto redeemat na kraju dana i nešto ćete SIGURNO DOBITI (jer će svi uzeti samo jednu šansu pa ćete vi doći malo kasnije i više nikoga neće biti na ptz place-u jer će svi iskoristiti svoje šanse )!
Drugo, ako imate umjereno bodova onda iskoristite samo jednu dodatnu šansu.
I treće, ako imate malo bodova onda NEMOJTE uopće bezveze trošiti bodove na dodatne redeeme jer nište nećete uspijeti nabaviti, nego lijepo, čekajte GLAVNI REDEEM na kraju ovoga mjeseca, tj. veljače, i pritom, skupite još nešto bodova ili idite na sljedeće redeeme!
Molim vas, ispravite me ako sam u krivu (jer vjerojatno [10 %] i jesam), i iznesite svoja mišljenja! Hvala!
Based on your feedback, we're testing out a new redemption process this month. We are offering an additional three waves (“Member Appreciation Redemption”) as well as the general redemption for a total of four waves in order to give our members more chances and new ways to redeem. On Feb. 18, members can sign up for the Member Appreciation Redemption. Here's how it works: The Member Appreciation Redemption will take place on Feb. 25 in three waves: For 350 PTZ, you get up to three chances to redeem. For 250 PTZ, you get up to two chances to redeem. For 100 PTZ, you get one chance to redeem. As soon as you sign up, your confirmation page will give you the redemption time(s). By signing up, you'll gain access into an exclusive PTZ Place on Feb.25. Taking part in our Member Appreciation Redemption does not guarantee a prize, but it does increase your chances. If you don't want to participate, don't worry! We'll be having a general redemption soon after the Member Appreciation Redemption. You may only redeem one prize in total in February. We'll be posting the rules and FAQ soon so stay tuned. moze prijevod i da netko objasni
Zbog vašeg velikog odaziva trenutno testiramo novi proces redemptiona/zamjenje bodova za poklone za ovaj mjesec. Nudimo vam dodatna 3 vala uz generalni val zamjene bodova za nagrade, sveukupno 4 vala kako bi vam povecali sanse da nesto osvojite.
18. veljače, članovi će se moći prijaviti za dodatne valove.
Na slijedeci nacin:
Ta 3 vala zamjene za poklone/redemptiona ce se odrzati 25. veljace i funkcionirati ce na slijedeci nacin:
Ako 'uplatite' 350 bodova imati ćete 3 šanse/moći ćete sudjelovati na sva 3 dodatna vala,
250 bodova imati ćete 2 šanse i za 100 bodova jednu dodatnu šansu.
Trenutka kada se prijavite dobiti ćete pristup sajtu sa 'tajmerom' za redemptione.
Sudjelovanje u dodatnim valovima ne osigurava poklon, već vam povećava šanse da nešto dobijete.
Ako pak ne želite sudjelovati u dodatnim valovima zamjene bodova, generalni val će se održati ubrzo nakon dodatnih.
Možete redeemati/uzeti samo jednu nagradu sveukupno u veljači.
Poslati ćemo pravila i odgovore na često postavljena pitanja ubrzo na sajt.
Evo malo mog osobnog slobodnijeg prijevoda, potpuno je točan.
Ukratko, kome se neda čitati:
- možete osvojiti samo jednu nagradu sveukupno na sva 4 redemptiona
- sveukupno će biti 4 vala, 1 generalni i 3 dodatna
- sudjelovanje u dodatnim valovima nije obavezno
- prijava je 18. veljače, a 25. veljače 'počinju valovi'
pa to je onda glupost prava. jeli ima neka stranica slicna ili nes di mogu nes raditi pa dobiti nagradu ili AKO Je istina sta su mi rekli da ima stranica di mozes zaraditi pare i sa online PAYPAL karticom platis sta ti treba
zna ko
jel zna tko kako mogu doma sjedit i klikat gluposti pa da za mjesec dana dobijem ps4? daj ljudi presmješni ste s tim....prodajem acc od lokerza 418 bodova xD
a kako doć na ovaj Z-LIST
skupi 20 friendova....
veceras sam skpuio 20 prijtelja nakon tri tjedna sto sam na lokerzu kako da dobijem njihovu majcu. Oni sami posalju ili moras podnjeti neki zahtjev
veceras sam skpuio 20 prijtelja nakon tri tjedna sto sam na lokerzu kako da dobijem njihovu majcu. Oni sami posalju ili moras podnjeti neki zahtjev
moras otici gore desno na my acc ili settings sta god vec pise...unjet sve poatke o sebi ako vec nisi i stisnut submit...i onda ce ti poslati
e ljudi..a sta ako nes redeemate...i onda vam to dodje sa ooogromnom carinom..i vi ne odlucite platiti..onda nagrada ide natrag lockerzu ili sta? mislim..htjela sam redeemat neki ipod....mozda touch..al ne pada mi na pamet placat im do 1000 kn carine... a lijepo napisu da je poklon -.-
A sigurno za i-pod nebuš trebal platit soma kuna al 100-200 da.
e ljudi..a sta ako nes redeemate...i onda vam to dodje sa ooogromnom carinom..i vi ne odlucite platiti..onda nagrada ide natrag lockerzu ili sta? mislim..htjela sam redeemat neki ipod....mozda touch..al ne pada mi na pamet placat im do 1000 kn carine... a lijepo napisu da je poklon -.-
Kada nesto dodje na carinu to ti moras platiti ne moze se vratiti,zato su ovi iz lockerza rekli da dobro obratimo paznju sta reedemamo jer se carina mora platiti,to je do drzave,i veruj mi nema ni teorijske sanse da platis 1000 kn,nece biti ni 200 mozda... za 8GB i phone
evo cak sam ja za tu soluciju....
Koje je vrijeme ovo kod nas 9:00 – 10:00 p.m. EST for 24 hours?
Koje je vrijeme ovo kod nas 9:00 – 10:00 p.m. EST for 24 hours?
EST ti je GMT -5 što znači da je to kod nas oko 3-4 sata ujutro.
Ali mi nije jasno hoće li se moći "kupiti" ta ulaznica samo od 9-10 p.m. na 18. Veljače ili od 9 p.m. 18.2. do 10 p.m. 19.2.?
Jedini plus u ovome za šanse za redeem su,to što će većina membera kupit bar 1 šansu,i ak svi redeemaju nešto,ostaje više mjesta za general redemption!
ma znam da necu milju platit ... ali ako je gamer za 150 $ platio preko 300 kn onda 200$ ide i preko 500 kn....a to mi je jedna stipendija....student..nema se stas xD gle dobra ideja da vama dam....ali sta ja imam od toga? ^^ radije cu prodat racun... pa da si nekako kupim neki mp3 ili bilo sta da slusam vise nes...izludit cu :S
Pitanje za sve vas koji ste reedemali nešto.
Na slici
tamo pod phone kako ste upisali? Što u prvu, što u drugu, a što u treću kućicu?I šta treba odabrati pod state?
JEL MI netko moze objasniti ovaj novi nacin reedema?Nisam shvatio bas