Ja u ovom redeemu u Siječnju pokupio majicu,sada idem za Wii,285PTZa!Majicu su mi poslali!
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.297
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam pitanje. Dali da nešto kupim na ovome redeemu, ili da čekam sljedeći, ali kad će bit sljedeći će vjerojatno promjenit bodove od nagrada (4 puta više)?
koliko bodova imas?
Imam 500 ptz i neznam dali da si kupim Ipod Tocuh ili da čekam sljedeći mjesec i kupim PS3, a sljedeći mjesec će vjerojatno promjenit bodove od nagrada.
neznam za tebe ali ja bih iso na na wii, jer ce ti ostati pola bodova za sljedeci reedem, a mi wii nije za bacit
Neznam zapravo. Možda jedino da skupim još 50 ptz i da kupim dvije stvari, ali to se nemože koliko sam shvatio.
Nažalost nemre se,sajt užasno lagga,tak da bi moglo bit neke!:D
BTW,sjeća se netko kaj je bilo u redeemu,ono kad treba ispunit inf.?Adresa,grad,država itd.
da to ti se nemoze, ali ako sad reedmas nesto sigurno ti nece biti zao, jer nije bas da si se za to naradio xD
jel ima kakvih informacija od laba
evo nesto zanimljivo
jel istina da ce biti dva vala?
evo nesto zanimljivo
ne tu uvjek pokazuje dva puta
Evo, za nevjernike:
What can you do with PTZ on Lockerz? PTZ can be used only on www.lockerz.com right now for free prizes in PTZ Place™, for entering amazing sweepstakes as many times as you want in the same contest, and for charity donations. After launch, PTZ may be used for discounts on items for sale, free shipping, VIP experiences across the globe as well as free prizes and charity donations in PTZ Place.
aha u prijevodu bit ce iskoristivi ali ne tako dobro iskoristivi kao sad
evo nesto zanimljivo
kolko bi me koštala carina+PDV za iPod 16 GB Nano.
Ako trebate pozivnicu javite se na PP!
Evo, za nevjernike:
What can you do with PTZ on Lockerz? PTZ can be used only on www.lockerz.com right now for free prizes in PTZ Place™, for entering amazing sweepstakes as many times as you want in the same contest, and for charity donations. After launch, PTZ may be used for discounts on items for sale, free shipping, VIP experiences across the globe as well as free prizes and charity donations in PTZ Place.
Evo za vjernike
Starting in early 2010, you will be able to purchase products at Lockerz. But don't worry; PTZ Place will still be around, with even more prizes and experiences. Members will be able to earn PTZ when they buy, watch, play, share, invite friends, or simply show up on Lockerz. PTZ will be redeemable for both products and experiences.
Poruka od lab-a: MOŽDA ovo nije definitivni redeem sa jeftinim cijenama. Ne zna ni on kad je redeem
Poruka od lab-a: MOŽDA ovo nije definitivni redeem sa jeftinim cijenama. Ne zna ni on kad je redeem
Znaci jos se nisu dogovorili a to znaci da sad ovaj tjedan koji slijedi definitivno nije redeem
'ko treba pozivnicu, posaljite mail na pp
Sorry za dp ali nerazumijem nesto
evo copy/paste
What is Lockerz?
Lockerz is an invitation-only worldwide community where members can find entertainment, shopping and a full social network all on one website. Members are rewarded for almost everything they do on the site--whether it's buying a new brand, watching a video, playing a game, answering a daily question or even just logging in. At launch, Lockerz will have more than 15 ways for members to earn PTZ.
To žuto mi nije jasno! Kako ja gledam videe vec me bole oci nisam dobio ni jedan PTZ... A ovo "playing a game" to nepostoji... WTF?
Ovako, fali mi membera za Zlist, i imam ideju u kojoj bi mogli svi prisustvovat i postic nesto.
Nek se javi par ljudi kojima treba odredeni broj za Zlist, pa cemo mi ostali pravit fake emailove i prihvacat njegove inviteove, tako osoba po osoba dok ne dodjemo do 20, mislim da je tako najpravedenije, a da bacimo kocku nekako za onog kojem cemo prvo skupljat.
Primjerice Osoba A treba 5 membera jos
Osoba B, Osoba C i Osoba D regaju svaki po 2 fake emaila i prime njegov invite, pa kad Osoba A udje na Zlist on pravi fakeove za ostale.
Ovako bi se rjesili problemi sa istim IP-em pri reganju i vjerljivije je.
Sorry za dp ali nerazumijem nesto
evo copy/paste
What is Lockerz?
Lockerz is an invitation-only worldwide community where members can find entertainment, shopping and a full social network all on one website. Members are rewarded for almost everything they do on the site--whether it's buying a new brand, watching a video, playing a game, answering a daily question or even just logging in. At launch, Lockerz will have more than 15 ways for members to earn PTZ.
To žuto mi nije jasno! Kako ja gledam videe vec me bole oci nisam dobio ni jedan PTZ... A ovo "playing a game" to nepostoji... WTF?
M ne oni videi sa onom dvojicom majmuna...Videi će doći kasnije tamo gdje je on ikona što liči na "Play"pa kad dođeš na tu ikonu pise "comming soon"
Ovako, fali mi membera za Zlist, i imam ideju u kojoj bi mogli svi prisustvovat i postic nesto.
Nek se javi par ljudi kojima treba odredeni broj za Zlist, pa cemo mi ostali pravit fake emailove i prihvacat njegove inviteove, tako osoba po osoba dok ne dodjemo do 20, mislim da je tako najpravedenije, a da bacimo kocku nekako za onog kojem cemo prvo skupljat.
Primjerice Osoba A treba 5 membera jos
Osoba B, Osoba C i Osoba D regaju svaki po 2 fake emaila i prime njegov invite, pa kad Osoba A udje na Zlist on pravi fakeove za ostale.
Ovako bi se rjesili problemi sa istim IP-em pri reganju i vjerljivije je.
A nebi im bilo cudno sta se covik sa istog IP-a registrira vise puta?? Bolje ti je skupit normalno 20 inviteova da ne zaje*es account.
koji je drugi način za dobivanje bodova osim komentiranja onih postova?
koji je drugi način za dobivanje bodova osim komentiranja onih postova?
za sad samo to...i loganje in i pozivanje ljudi...a kasnije ce biti jos nacina...npr gledanja videa slusanje muzike..igranje igrica...
a mogu se sa ptz-ima kupiti i novci?
a mogu se sa ptz-ima kupiti i novci?
ne....mozes uzet paypal novce i amazon gift card..
KAD JE REEDEM ZNA LI KO?????
KAD JE REEDEM ZNA LI KO?????
zna lockerz
Pozz. Akot tko treba pozivnicu neka mi javi.
Ja se nadam da je veceras, ali da nece poceti do 11h!
nezelim da ga opet fulam
Ja se nadam da je veceras, ali da nece poceti do 11h!
nezelim da ga opet fulam
Omg pa nije veceras.
Prvi razlog je taj sto nisu jos izdali pravila za redeem i sve one ostale stvari vezane uz njega (to cine prije svakog reedema)
Drugi razlog je taj sto jos nisu poslali sve nagrade a kad ih posalju (vjerojatno prvih par dana dolazeceg tjedna) htjet ce se sigurno malo odmoriti
Moje predvidjanje je da ce redeem biti sljedecu subotu (27) ili mozda cak i ovu.
Ne shvacas me. Govorim da se jednoj osobi registrira PAR osoba, svaka po jednom, i tako drugi dan, kad im se promine IP adresa, bez da itko mora resetiravat router. Zainteresiraju li se barem 3 osobe, to je 6 accova jednoj osobi u 2 dana.
kolko bi me koštala carina+PDV za iPod 16 GB Nano.
Ja sma ga narucio i platio sma 383,83 kn....isplati se u svakom slucaju.......ipdo ej zakon..jos da uberem touch :)