Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.392.363
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz
TJ-Lux kaže...
Ja sam potrosio pare s PayPal-a , dal mogu imat problema zbog toga ako budu negdje provijeravali????

u zatvor ces ... 

(2) Kazneno zakonodavstvo Republike Hrvatske primjenjuje se prema hrvatskom državljaninu koji izvan područja Republike Hrvatske počini bilo koje drugo kazneno djelo osim onih koja su obuhvaćena odredbom iz stavka 1. ovoga članka.

zbog ovog gore ces imat problema ...

Genocid

Članak 156.

Tko s ciljem da potpuno ili djelomice uništi neku nacionalnu, etničku, rasnu ili vjersku skupinu zapovijedi da se članovi skupine ubijaju ili da im se nanose teške tjelesne ozljede ili da im se teško narušava tjelesno ili duševno zdravlje, ili da se pučanstvo prisilno raseljava, ili da se skupina stavi u takve životne uvjete koji bi doveli do njezina potpuna ili djelomična istrebljenja, ili da se primijene mjere kojima se sprječava rađanje između pripadnika skupine, ili da se vrši prisilno preseljavanje djece u drugu skupinu, ili tko s istim ciljem počini neko od navedenih djela,

kaznit će se kaznom zatvora najmanje deset godina ili kaznom dugotrajnog zatvora.

znaci 17 godina ce ti bit onako taman... sretno !

Neoverclockabilni - Shit happens
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 22:24 (rebelsy).
15 godina
protjeran
rebelsy kaže...
TJ-Lux kaže...
Ja sam potrosio pare s PayPal-a , dal mogu imat problema zbog toga ako budu negdje provijeravali????

u zatvor ces ... 

Tako je moj frend zavrsio

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 22:15 (DombaCoD).
15 godina
neaktivan
DombaCoD kaže...
rebelsy kaže...
TJ-Lux kaže...

u zatvor ces ... 

Tako je moj frend zavrsio

da možeš imati problema zbog toga znam jednog lika koji je imao sr...

15 godina
neaktivan
Lockerz
Ja vas ozbiljno pitam a vi se zajeb......!!!
Znaci mogu potrosit ostatak i nikom nista!?(osim meni)
TJ-Lux
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
taj lik je frend od mojeg bratica i trebao je vratiti pare nekaj je uzeo prek paypala nije htio vratiti pa su ga je...
15 godina
protjeran
TJ-Lux kaže...

Ko se zajeb....!!! Ja se nezajeb...!! Pitaj mog frenda, tata ga izvlacio iz zatvora

15 godina
neaktivan
TJ-Lux kaže...

s tim stvarima se nije za zezati ... moj jedan frend ih je tako pokusao zajeb*ti i zavrsio na aukciji na eBayu ... prodali ga za 82 funte ... i eno ga sad radi u rudniku za burek ... mogo bi i ti tako ... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 22:34 (rebelsy).
16 godina
protjeran
DombaCoD kaže...
TJ-Lux kaže...

Ko se zajeb....!!! Ja se nezajeb...!! Pitaj mog frenda, tata ga izvlacio iz zatvora

Vjerujem da nije uspio, zbog genocida se ide min. 5 god. u zatvor :O

Bolje ti je da te ne skuže!

15 godina
protjeran
ScorpioN60 kaže...
DombaCoD kaže...
TJ-Lux kaže...

Vjerujem da nije uspio, zbog genocida se ide min. 5 god. u zatvor :O

Bolje ti je da te ne skuže!

Pa naravno da nije uspio... Ali sad je kod kuce i nebavi se vise takvim stvarima..

16 godina
neaktivan
Lockerz

šta mislite kolko košta iPod touch od 8 GB na lockerzu što dijele?(u kunama)

97% of teens would cry if they saw Robert Pattinson (Edward Cullen from Twilight) standing on top of a sky scraper, about to jump. If you're one of the 3% who would sit there eating pop corn screaming

0 0 hvala 0
15 godina
Pulja kaže...

http://www.nabava.net/trazilica.php?q=ipod+touch+8gb&x=0&y=0

Raise hell in heaven
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...
TJ-Lux kaže...

s tim stvarima se nije za zezati ... moj jedan frend ih je tako pokusao zajeb*ti i zavrsio na aukciji na eBayu ... prodali ga za 82 funte ... i eno ga sad radi u rudniku za burek ... mogo bi i ti tako ... 

ahahahhahahahaha

xf - cecikarlo
15 godina
neaktivan
Lockerz
Recesija je i svi gube radna mijesta , burek zvuci primamljivo ( jos ako je od mesa )!!!! xP
TJ-Lux
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

evo ja malo kasnim al imam jos par pozivnica pa ako iko treba nek mi napise pp... (imam jos 5-6 komada)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TJ-Lux kaže...
Recesija je i svi gube radna mijesta , burek zvuci primamljivo ( jos ako je od mesa )!!!! xP

Sry na OT, ali moro sam naglasit: BUREK je uvijek od mesa, ako nije od mesa, onda nije burek, nego sirnica ili nesto trece...

Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
neaktivan

nego jel ima kakavih informacija o redeemu?

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
16 godina
odjavljen
St0ka kaže...
Pulja kaže...

http://www.nabava.net/trazilica.php?q=ipod+touch+8gb&x=0&y=0

Valjda je mislio na to koliko treba platiti nakon što redeema Ipod touch od 8 gb. (npr. netko s bug foruma tko je redeem-ao ps3 je platio oko 500 kn nakon što je redeem-ao)

D=mc2, Deinstein
16 godina
neaktivan
Lockerz

ak netko želi invite za Lockerz nek mi pošalje pp... :D

I See Offline People ! You want Lockerz.com invite?? Send me pm and you will get it... ;) You want Lockerz invite?? Sent me pm... ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

e ljdi pomoc...recimo sada zelim ovo da mi garantiraju nagradu...dali ond aplacam i nagradu i "to da mi ju garantiraju/da ju sigurno dobivam"

ili placam samo "garanciju"......npr...sada da uzmem da mi garantiraju x360 dali moream i jos dati 675 bodova za njega??

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
protjeran
x360gamer kaže...

e ljdi pomoc...recimo sada zelim ovo da mi garantiraju nagradu...dali ond aplacam i nagradu i "to da mi ju garantiraju/da ju sigurno dobivam"

ili placam samo "garanciju"......npr...sada da uzmem da mi garantiraju x360 dali moream i jos dati 675 bodova za njega??

Placas garanciju i nagradu.To mi je rekao LAB member.

Kolko imas bodova?Sta mislis uzet?

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ja sam naručil već prek ebaya  neš i sad mi poslali da su mi vratili bodove.Može mi netko objasnit kaj če bit sa mojim stvarima kaj sam naručil(jer to opće ima kakve veze)

VOLIM TE DINAMOOOOOOO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ivanpk kaže...

Ja sam naručil već prek ebaya  neš i sad mi poslali da su mi vratili bodove.Može mi netko objasnit kaj če bit sa mojim stvarima kaj sam naručil(jer to opće ima kakve veze)

Doć će ti stvari, jer Lockerz nije vezan uz eBay, niti uz PayPal. Ako su ti stigli novci, ti si naručio preko eBaya nešto, i vratili su ti novce na Lockerz,

stvari će ti doći, a Lockerz PTZ-ovi ostati :P

15 godina
neaktivan
Lockerz

Da meni su došli 25 dolara na paypal  i snjima sam kupil neke stvarčice,ali sad su mi vratili ptz na lockerz account.

Šta ste vi neš pričali o zatvoru?

VOLIM TE DINAMOOOOOOO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivanpk kaže...

Da meni su došli 25 dolara na paypal  i snjima sam kupil neke stvarčice,ali sad su mi vratili ptz na lockerz account.

Šta ste vi neš pričali o zatvoru?

pa procitaj .. pa ces znat o cemu smo pricali :S

15 godina
Perkan777 kaže...
x360gamer kaže...

Placas garanciju i nagradu.To mi je rekao LAB member.

Kolko imas bodova?Sta mislis uzet?

glupo.......

imam oko 650 ptza.....neznam ici cu na igricu ili ipod touch 8GB ...... necu ici na nista skuplje (ako ne uspijem touch 8GB uzeti) od 100 ptza...sparat cu za 4 mjesec dok ce se moci uzeti nagrade stalno.. jer to je uopce u 4mj??

p.s.- das mi facebook /ime/prezime od lab membera..plis

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
neaktivan
Lockerz

Imam 140 PTZ dali da si kupim neku igricu ili da cekema za dalje.Zanima me koliko ce lockerz jos ostati ovako da vrijede PTZ

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ivanpk kaže...

Ako si vec narucio nema veze jer nemogu natjerat oni prodavaca da vrati pare.Ia ne moze ti lockerz samo uzet pare sa paypala ako im ti to ne dopusits.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
15 godina
Lockerz

znate što se tiče onog redeem ddatuma. Meni bi bilo fer da moramo platit jedno 100 PTZ-a da saznamo. Onda napravimo fake acc i nabacamo more fake mailova i saznamo datum :) ali više ćemo saznati danas u hodniku :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

e a sta se desava nakon sto lockerz izadje iz bete? oceli i dalje biti ptz za nagrade,i otprilike u koliko sati budu ti reedeami

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

zna ko šta s 7609 bodova

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice