Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.401.321
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
protjeran
Lockerz

znaci ipak se treba platit postarina.....pitao sam ovo...jer sam citao na ovom i na jos par stranih foruma...da se treba izdvojit jos 20 dodatnih ptz-a kao da bi oni platili postarinu...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Lockerz
Freshhhh kaže...

znaci ipak se treba platit postarina.....pitao sam ovo...jer sam citao na ovom i na jos par stranih foruma...da se treba izdvojit jos 20 dodatnih ptz-a kao da bi oni platili postarinu...

A ne placa se postrina nego carina HRVATSKA nasa jedina najlijepsa najdraza drzavica nam krade di god stigne, eto

15 godina
neaktivan
da nabiju na ps3 pdv 300 kuna
15 godina
neaktivan
Freshhhh kaže...

Gle moja nagrada je vrijedila 7.9 $$ i nisam platio ni lipe.

15 godina
neaktivan

Bart94, mozes li opisati kako si tocno "Redeemao" svoju nagradu. Jer imam sad >500 PTZ i racunam uzet nesto prvom prilikom.

I tvoja nagrada je najvjerojatnije bila lakša mnogo od PS3 pa se racuna kao "poklon", a ne ozbiljnija posiljka tipa ostali navedeni artikli, naravno da ce drzava ubrat porez od toga.

16 godina
neaktivan
Lockerz

Pa zar nisu rekli da se sve šalje kao "gift" i da je uglavnom ili besplatno ili jako mala poštarina?

BTW: Imam 840 PTZ i mislio sam uzeti PS3, al ne znam jel mi se isplati šta drugo? Maybe Xbox zbog hackova i manjih ograničenja?

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz za 100 kn. Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel za 50 kn. Modeme (PCI) za 30 kn/kom.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 9:33 (RoyalBlood).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Pa zar nisu rekli da se sve šalje kao "gift" i da je uglavnom ili besplatno ili jako mala poštarina?

BTW: Imam 840 PTZ i mislio sam uzeti PS3, al ne znam jel mi se isplati šta drugo? Maybe Xbox zbog hackova i manjih ograničenja?

daj citaj malo ,neplaca se poštarina vec se placa carina i nas HRVATSKI POREZ !!na lockerzu isto tak pise da se u nekim zemljama mora platit porez i ostalo iako oni to salju kao gift.

znaci placa se carina,ležarina i pdv

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
16 godina
Lockerz

419 ptz :) e kolko košta iPod Touch 16 gigs??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vkm996 kaže...

419 ptz :) e kolko košta iPod Touch 16 gigs??

600ptz

Neznam di se ide za to .
16 godina
neaktivan
Lockerz

A što mi se onda isplati uzeti, Xbox 360? Njega bar mogu moddat, ili da uzmem ipod touch 16 gig ili 32, kolko si već mogu priuštit? Na njega je valjda manja carina (manji je paket)

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz za 100 kn. Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel za 50 kn. Modeme (PCI) za 30 kn/kom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

evo sad imam 423 ptz-a :) jedan friend je joino :) kolko košta asasin psp?? 900 ptz-a, jel?? šta ima pametno za 431 ptz, (sutra ću imat tolko)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

uzmi iPod touch 64 ili 32 gigs :)

15 godina
neaktivan

lol, pa ima granica vrjednosna od koje se plača porez, evo neznam ali mislim da je oko 1000kn, znaci gift ispod 1000kn se ne placa porez prirez i gluposti, eventualno lezairna u posti

17 godina
neaktivan
ivanvg kaže...

lol, pa ima granica vrjednosna od koje se plača porez, evo neznam ali mislim da je oko 1000kn, znaci gift ispod 1000kn se ne placa porez prirez i gluposti, eventualno lezairna u posti

To ti vrijedi samo ako fizicka osoba prenosi preko granice tu stvar do 1000kn, sad su smanjili kad se salje postom na 160kn vrijednosti, inace je bilo 300kn

16 godina
Lockerz

hmm... ja ću ići na nitendo Wii zato što ga vrlo malo ljudi želi i košta samo 250 ptz-a :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Drek kaže...

Bart94, mozes li opisati kako si tocno "Redeemao" svoju nagradu. Jer imam sad >500 PTZ i racunam uzet nesto prvom prilikom.

I tvoja nagrada je najvjerojatnije bila lakša mnogo od PS3 pa se racuna kao "poklon", a ne ozbiljnija posiljka tipa ostali navedeni artikli, naravno da ce drzava ubrat porez od toga.

Kako to mislis, da ti opisem. Lijepo. Ulogiro sam se, otiso u redeem section na sajtu odabro nagradu i sto sam brze mogao upiso svoje podatke ( jos ti je lakse koristit autofill ), onda sam kliknuo redeem i sajt je otiso u kukac, nije se vise dao ucitat i nakon 10 - 15 min mi je doso mail da sam uspjesno redeemo nagradu.

BTW. Sve nagrade se biljeze kao "gift", a sve ovisi o vrijednosti nagrade, koliko je meni poznato najnoviji zakon kaze da se stvari u vrijednosti ispod 1000kn ne oporezuju. Pa tako i moja nagrada, 7.90 $ = 40-tak kuna. A ako uzmes scooter od 7000 bodova, stvarne vrijednosti oko 10 000 - 15 000 kn naplatit ce ti toliko da nagradu neces htjet ni preuzet.

15 godina
neaktivan
Lockerz

Danas sam dobio od Lockerza mail u kojem nemogu uzet više onih 50$ na PayPal pošto mi iz hrvatske nemožemo primit te novce.No pisalo je kao da kontaktiram na neki mail uvezi nekog drugog načina kako uzet te pare....danas očekujem odgovor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

koji 5O $ ..... onih mozda zbog kojih su otkazali nagrade?

15 godina
neaktivan
Lockerz

Kako radi Autofill? Kako ga instaliram... I kad je sljedeci Redeem?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

To je nemoguća misija. Tri posto ljudi će nešto dobiti. Ostali će pokušavati dok im ne uzmu bodove natrag. Nažalost, tako je.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ataM kaže...

Ajde drago mi je da vidim da još ljudi se javlja i stavlja slike svojih nagrada. Čini mi se da sam ja prvi bio koji je nešto dobio od Lockerza u HR, pa su me neki ovdje na forumu poprilično popljuvali da lažiram i izmišljam.

Inače ovi što spominju kako nisu dobili nikakvi email, potvrde il slično neka ne brinu previše. Ja kad sam uzimo laptop, popunio one podatke i kliknio submit il next, zablokiro im sajt zbog navale, meni se sam učitavala nešt bijelo, al ništa. Konto sam piši kući propalo. Nakon par dana sam vidio poruku u "predvorju" kao zaprimili smo vašu narudžbu, no na email ništa. Nakon 10-15 dana dolazi i email da su zaprimili narudžbu i da će nakon neke provjere poslat. I eto nekih mjesec dana nakon narudžbe dolazi email da su mi poslali nagradu i par dana nakon toga istu i dobijam. PDV i te neke troškove ukupno platio 690kn.

znači poštarine i to smeće si ti platio 690kn? jel bi platio ako si uzmem nesto za recimo 300ptz, ili ak si uzmem jednu igricu, kolko bi platio troskove na nju dok stigne u hrvatsku (znaci kolko bi hp-u platio)?

*n00b u53r*
15 godina
neaktivan
Lockerz

aaaa imam 850 bodova ... nadam se da cu ugrabit nesto ... jer prosli put tj. za Novu godinu sam bio na lockerzu cijelo vrijeme i refreshao ... i reko ajd idem se otusirat .. ja se vratim .. ono reedem vec gotov... uhhh kako mi je bilo krivo ...

reedem ce bit u petak ili subotu ... 

My software doesn't have bugs, it only develops random features

1 0 hvala 0
15 godina

f you don't feel like competing with other Lockerz members for your dream prize during redemption, once again we're offering you the chance to reserve your prize using PTZ.

Prizes worth 0-250 are 1,500 points
251-500 = 2,000 points
501 - 750 = 2,500 points
751 - 1000 = 3,500 points
1000 - 2500 = 4,500 points

On redemption day, just go to "Guarantee Your Prize" under Experiences. And remember, all prizes are subject to availability and eligibility.

znaci sad se moze 100% dobit nagrada ako imate dovoljno bodova sto je odlicno za one koji nezele visiti non stop za kompom!

16 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

f you don't feel like competing with other Lockerz members for your dream prize during redemption, once again we're offering you the chance to reserve your prize using PTZ.

251-500 = 2,000 points
501 - 750 = 2,500 points

On redemption day, just go to "Guarantee Your Prize" under Experiences. And remember, all prizes are subject to availability and eligibility.

znaci sad se moze 100% dobit nagrada ako imate dovoljno bodova sto je odlicno za one koji nezele visiti non stop za kompom!

Jesi ti puko'? Vidiš li ti te bodove? 1500 bodova za 0-250 bodova!

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
15 godina

Ako neuspijes nikako dobit nagradu a imas vec 1500 bodova zasto nebi uzeo! ipak nisi nista posebno radio samo se logirao i odgovorio na neka glupa pitanja!

16 godina
neaktivan
Lockerz

da nisi nista radi ali podjeli 1500 sa 4 ili 8 ako si z-list-er pa pogledaj koliko dana gubis.

MB: Intel iQ45 CPU: Intel Core 2 Duo E8200 RAM: 2x2Gb DDR2 800 Corsair HDD: 500 Gb Seagate Baracuda GRAFA: Vga Gainward nVidia 9800GT/1024m SALJEM POZIVNICE ZA LOCKERZ SAMO DAJTE MAIL NA PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Kako sam ja shvatio, a mislim da sam dobro, koju god nagradu vredniju da uzmes PS,Wii,Xbox,iPod... placas 15% od cene koliko on zaista vredi u prodavnici, tako dobiti HP koji je nekih 250-260€ a ti ga dobijes za 35-40€ to uopste nije lose  Cool, kao i highgamer sto je platio 555kuna za ps3 a to je 15%

I da li sam ja dobro razumeo, ova poslednja vest sa lockerza, da ti treba 2000ptz za nagradu koja vredi do 500??? Iznenađen

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

251-500 = 2,000 points
501 - 750 = 2,500 points

a kak skupit te bodove?

EDIT:ja mislim da to nisu ptz bodovi

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 17:16 (Pinc).
15 godina
neaktivan
Lockerz

Kad je redeem u siječnju kod nas u hrvatskoj

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pinc kaže...
CroVandal kaže...

251-500 = 2,000 points
501 - 750 = 2,500 points

a kak skupit te bodove?

EDIT:ja mislim da to nisu ptz bodovi

pa zar imaju koji drugi bodovi ajde molim te prvo promisli prije nego kazes!!

MB: Intel iQ45 CPU: Intel Core 2 Duo E8200 RAM: 2x2Gb DDR2 800 Corsair HDD: 500 Gb Seagate Baracuda GRAFA: Vga Gainward nVidia 9800GT/1024m SALJEM POZIVNICE ZA LOCKERZ SAMO DAJTE MAIL NA PM
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice