frende, nemoj bunit ljude... razlika je 6 sati... znaci nije u 00.00 negu 1.00...
al dobro, mozete vi i u 00.00 doc..
frende, nemoj bunit ljude... razlika je 6 sati... znaci nije u 00.00 negu 1.00...
al dobro, mozete vi i u 00.00 doc..
Kako nije pogledaj malo bolje.nemoj nista govorit jer sam imo Zemljopis 5 a ovo je radjeno pomocu time convertera.
BTW mislim da cu ugrabit nagradu jer cu koristit AutoFill Form
Da, 100% je reedem ali je problem u tome što je pitanje jel se isplati bit budan tad...huh jesu i našli..
Hehe kak bu sutra opet počelo pljuvanje...
Pa imas i sutra u 17 h ali ja hocu dvije nagrade pa cu biti budan.
Kako nije pogledaj malo bolje.nemoj nista govorit jer sam imo Zemljopis 5 a ovo je radjeno pomocu time convertera.
ja bi tebi za zemljopis dao ASA (hehehe)
http://www.world-time-zones.org/zones/eastern-standard-time.htm
jel vidis sad koliko je u njih i koliko je u nas
Pa ajde onda malo izračunaj.
Ti ces mene ucit.
Pa ajde onda malo izračunaj.
Ti ces mene ucit.
jel vidis da je u njih 9 sati, a u nas je 15 sati
15 - 9 = 6
a reedem je u 7 PM EST ili ti ga 19:00
a 19 + 6 = 25
sto znaci 01:00
Zašto nema psp-a ili ipod toucha? Hoće li doći??
Zašto nema psp-a ili ipod toucha? Hoće li doći??
Da ni meni nema, ali valjda ce doc na vrijeme redeema...
Sad sam izracunao rucno i cini se da imas pravo.Sry.Na netu sam stavio krivi time zone.
ko želi pozivnice nek se javi na giovannijohn@net.hr
Sad sam izracunao rucno i cini se da imas pravo.Sry.Na netu sam stavio krivi time zone.
moliim i meni isprika :P
i sljedeci "val" redeema je u 6.00 ujutro kod nas 25.11.
op op ajmooo friški ipodovi, xboxovi, još malo pa nestalooooooooooooooo
DANAS JE REDEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vrijeme točno nisu rekli,tako da treba biti u stanju pripravnosti( čitaj: bit cjeli dan na lockerzu xD)
redeem je z-list only
Samo jedno pitanje, imam 170 bodova, znam da nije puno, tako da ciljam na neku PC
igricu, ali me zanimalo dal' u Zip Code pisem samo 10 000 ili 10 000 Zagreb?
imam 300 bodova.. i mislim da necu nista uzimati... mislio sam uzeti amazon.fr card od 50eura i uzet onda modern warfare 2 za 49eura ... ali neznam dostavljaju li u hrvatsku ?
Samo Amazon.co.uk dostavlja igrice u hrvatsku
e moze malo pojasnjenje... kaj je to, za kaj sluzi?
Jedva cekammmm redeem....... perkane de reci kad je redeem tocno sada :]]
Jedan psp pada fino :D
Prvi je u 1h a drugi u 6h valjda????
Onaj auto fill sluzi da ti automatski ispuni sva polja (Ime,prezime,ulica,drzava,itd.)
Sta to onda znaci da nemogu dva puta uzet nagrade.
ne kontam gdje vi vidite na lockerzu psp ? ... nesto su oni smanjili te nagrade ...
ne kontam gdje vi vidite na lockerzu psp ? ... nesto su oni smanjili te nagrade ...
fora je u tome da su neke povukli, a neke ce dodat... sranje je da nisu objevili popis novih stvari...
perkane, mislim da je ovaj drugi redeem u srijedu ujutro u 6... i hvala za autofill... samo, rekli su da prije sve popunimo pod adresu i da provjerim o jel sve stima, tako da kod narucivanja ne treba upisivat te gluposti...
valjda su na to mislili, a onda ti ne treba taj autofill
ma necu uzimat nista na ovom reedemu ... cekat cu novi kad budem imao oko 600PTZ :D
Sad su mi rekli da ce biti u 6 PM za nas.
ma necu uzimat nista na ovom reedemu ... cekat cu novi kad budem imao oko 600PTZ :D
na ovom sljedecem general redeemu ces fakat tesko nesto ulovit, a od 1.12 sve nagrade idu dosadasnji bodvi X4
Sad su mi rekli da ce biti u 6 PM za nas.
hahaha, di su ti to rekli?!
Pročitao sam na facebooku da će vratit neke nagrade, tj. da će na Redemptionu sve bit normalno. ajde fala Bogu.
ako sad ne uzmem niš onda ću u srijedu...
ako sad ne uzmem niš onda ću u srijedu...
Mhm!