A što je to lockerz?
Citaj temu od pocetka, shvatit ces...
A što je to lockerz?
Citaj temu od pocetka, shvatit ces...
molim vas neka mi netko pojasni šta znači natpis
Sorry! Fresh out. Select something new.pored svakog artikla
mislim da nema vise robe... nova dolazi 15.10.
jbm...to bi mogao bit i najveći problem...svi nakupe bodove dok nema robe i kad roba dođe-velika navala, začas nestane robe i onda opet čekamo tjedan/mjesec...
jbm...to bi mogao bit i najveći problem...svi nakupe bodove dok nema robe i kad roba dođe-velika navala, začas nestane robe i onda opet čekamo tjedan/mjesec...
Gledaj to s pozitivnije strane - možeš skupiti više bodova za bolje stvari
Mali savjet svim lockerašima od MENE!!
Mislim da vam je najpametnije pomalo skupljati bodove,preskočiti 15.10 kao dan narudžbe,ali ako niste znali 15.10 dolaze dva nova načina skupljanja bodova gledanjem videa i slušanjem muzike a najvjerojatnije sljedeća akcija s robom će biti u 11 mjesecu,i dakle ako je login i odgovor na daily question 4 boda dnevno plus dva nova načina dobivanja bodova je ukupno 8 bodova plus dovedeš 20 frendova-dobiješ 40 bodova za frendove,plus bodovi ti se udvostruče i od 8 nastane 16 dnevno,tako da moj je plan da ja do Božića fino skupljam i onda Puknem Nešto VRIJEDNO i strpim se tih mjesec dana i to je to...
PS:Trebam još 11 ljudi,pa molim vas da svoje pozivnice potražite na privatnu poruku..
PS2:Zahvala svima koji su tražili od mene pozivnicu i dobili je u kratkom roku...
Ja bi pozivnicu,zauzvrat,pusa
Tko treba pozivnice neka se javi!!!!!
kae ovo ne mogu ući na Lockerz
Site off-line
The site is currently not available due to technical problems. Please try again later. Thank you for your understanding.
Ma to vjerojatno rade maintaince,ali sad site ponovno RADI!
Ajde,sad sam i ja faca sa accom Ko hoce pozivnicu nek se sam pocne derat FAKE!!!!! i ja mu je dam
Ljudi, ništa od demonoida, nedavno se registrirao (3 mjeseca) a baza podataka im izgubila sve od 4-5 mjeseci :/, a ja se trudio za pozivnicu :( izvini BORG :)
Ljudi, ništa od demonoida, nedavno se registrirao (3 mjeseca) a baza podataka im izgubila sve od 4-5 mjeseci :/, a ja se trudio za pozivnicu :( izvini BORG :)
Sta mislis kak je meni Ja sam isto od borga dobio pozivnicu i sad propalo dosta ratia i uploada..
Sta mislis kak je meni Ja sam isto od borga dobio pozivnicu i sad propalo dosta ratia i uploada..
ma nemaš više accounta, sve je to pogubljeno, registrirani korisnici u roku od 5 mjeseci
De otvorite temu o demonoidu pa tamo pricajte o njemu. Imali su neke probleme, valjda ce se brzo vratit. A sada nazad na lockerz.
Imam jedno pitanje!
Ovako kolika je mogućnost da me izbace sa lockerza ako imam 4 maila na koje bih samo poslao invite i preko kojih bi napravio 4 različita accaunta koje nebih koristio,a da pritom za svako slanje na drugu adresu mjenjam ip gašenjem routera?
Imam jedno pitanje!
Ovako kolika je mogućnost da me izbace sa lockerza ako imam 4 maila na koje bih samo poslao invite i preko kojih bi napravio 4 različita accaunta koje nebih koristio,a da pritom za svako slanje na drugu adresu mjenjam ip gašenjem routera?
Nikakva... Jedino bi bilo dobro da ta 4 acc-aodrzavas aktivnima (znaci da se povremeno logiras na njih i odgovoris na pitanje).
ja bih trebao pozivnicu evo mail croprinces@gmail.com
Ako može koja pozivnica, javite mi se na pp koji dijele pozivnice, dat ću email.
Ako nekom treba pozivnica samo nek pošalje mail na pm.
<Komentar izbrisan od strane autora zbog retardiranog pitanja>
Pitajte mene za lockerz pozivnicu, uz to dajem pozivnicu za Underground Gamer torrent stranicu.
Dakle kome treba pozivnica javite se na Privatnu PORUKU!!!
Potrebno mi je još 9 ljudi,zato ajde ugrabite te pozivnice kod mene..
PS:Kako bi dobili pozivnice,napišite svoj mail u privatnoj poruci
Ako neko isto oce pozivnice saljem i ja xD pa samo navalite...
Molim vas ljudi potrebno mi je samo 5 ljudi da budem Z-Lister,zato molim vas dajte mi svoj mail na privatnu poruku i poslat ću vam pozivnicu...
Ko treba pozivnicu neka se javi na PP
kako ja npr mogu tamo gledat video ili slusat muziku za ove bodove
EDIT
nemojte meni slati poruke za invite prvo posaljite nfsbaby zato jer se trudi pa prvo njemu posaljite a zatim mozete meni HVALA
kako ja npr mogu tamo gledat video ili slusat muziku za ove bodove
EDIT
nemojte meni slati poruke za invite prvo posaljite nfsbaby zato jer se trudi pa prvo njemu posaljite a zatim mozete meni HVALA
Ne mozes jos, moci ces tek od 15.10.
Posaljite mi na PM svoj mail i dobivate pozivnicu.