Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.389.790
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
17 godina
neaktivan
RE: Lockerz pozivnice
BannedOnThisForum kaže...

A što je to lockerz?

Citaj temu od pocetka, shvatit ces...

Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

molim vas neka mi netko pojasni šta znači natpis

Sorry! Fresh out. Select something new.

pored svakog artikla

a onda sam se probudio...///DIJELIM LOCKERZ POZIVNICE! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

mislim da nema vise robe... nova dolazi 15.10.

Zašto su smajlići žuti? Hmm... | Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

jbm...to bi mogao bit i najveći problem...svi nakupe bodove dok nema robe i kad roba dođe-velika navala, začas nestane robe i onda opet čekamo tjedan/mjesec...Mršti se

17 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

jbm...to bi mogao bit i najveći problem...svi nakupe bodove dok nema robe i kad roba dođe-velika navala, začas nestane robe i onda opet čekamo tjedan/mjesec...Mršti se

Gledaj to s pozitivnije strane - možeš skupiti više bodova za bolje stvari

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

16 godina
protjeran
Lockerz pozivnice

Mali savjet svim lockerašima od MENE!!

Mislim da vam je najpametnije pomalo skupljati bodove,preskočiti 15.10 kao dan narudžbe,ali ako niste znali 15.10 dolaze dva nova načina skupljanja bodova gledanjem videa i slušanjem muzike a najvjerojatnije sljedeća akcija s robom će biti u 11 mjesecu,i dakle ako je login i odgovor na daily question 4 boda dnevno plus dva nova načina dobivanja bodova je ukupno 8 bodova plus dovedeš 20 frendova-dobiješ 40 bodova za frendove,plus bodovi ti se udvostruče i od 8 nastane 16 dnevno,tako da moj je plan da ja do Božića fino skupljam i onda Puknem Nešto VRIJEDNO i strpim se tih mjesec dana i to je to...

PS:Trebam još 11 ljudi,pa molim vas da svoje pozivnice potražite na privatnu poruku..

PS2:Zahvala svima koji su tražili od mene pozivnicu i dobili je u kratkom roku...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2009 8:47 (nfsbaby).

2 0 hvala 1
16 godina
Lockerz pozivnice

Ja bi pozivnicu,zauzvrat,pusaPoljubac

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Tko treba pozivnice neka se javi!!!!!

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

kae ovo ne mogu ući na Lockerz Plač

Site off-line

The site is currently not available due to technical problems. Please try again later. Thank you for your understanding.

Zašto su smajlići žuti? Hmm... | Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz pozivnice

Ma to vjerojatno rade maintaince,ali sad site ponovno RADI!

0 0 hvala 1
16 godina
Lockerz pozivnice

Ajde,sad sam i ja faca sa accomCool Ko hoce pozivnicu nek se sam pocne derat FAKE!!!!!  i ja mu je damSmijeh

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Ljudi, ništa od demonoida, nedavno se registrirao (3 mjeseca) a baza podataka im izgubila sve od 4-5 mjeseci :/, a ja se trudio za pozivnicu :( izvini BORG :)

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Ljudi, ništa od demonoida, nedavno se registrirao (3 mjeseca) a baza podataka im izgubila sve od 4-5 mjeseci :/, a ja se trudio za pozivnicu :( izvini BORG :)

Sta mislis kak je meniPlač Ja sam isto od borga dobio pozivnicu i sad propalo dosta ratia i uploada..

16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Sta mislis kak je meniPlač Ja sam isto od borga dobio pozivnicu i sad propalo dosta ratia i uploada..

ma nemaš više accounta, sve je to pogubljeno, registrirani korisnici u roku od 5 mjeseci

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
17 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

De otvorite temu o demonoidu pa tamo pricajte o njemu. Imali su neke probleme, valjda ce se brzo vratit. A sada nazad na lockerz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz pozivnice

Imam jedno pitanje!

Ovako kolika je mogućnost da me izbace sa lockerza ako imam 4 maila na koje bih samo poslao invite i preko kojih bi napravio 4 različita accaunta koje nebih koristio,a da pritom za svako slanje na drugu adresu mjenjam ip gašenjem routera?

1 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
nfsbaby kaže...

Imam jedno pitanje!

Ovako kolika je mogućnost da me izbace sa lockerza ako imam 4 maila na koje bih samo poslao invite i preko kojih bi napravio 4 različita accaunta koje nebih koristio,a da pritom za svako slanje na drugu adresu mjenjam ip gašenjem routera?

Nikakva... Jedino bi bilo dobro da ta 4 acc-aodrzavas aktivnima (znaci da se povremeno logiras na njih i odgovoris na pitanje).

16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

ja bih trebao pozivnicu evo mail croprinces@gmail.com

[CENTER][IMG]http://i34.tinypic.com/fz6i2o.jpg[/IMG]
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2009 13:22 (HeateX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Ako može koja pozivnica, javite mi se na pp koji dijele pozivnice, dat ću email.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lockerz pozivnice

Ako nekom treba pozivnica samo nek pošalje mail na pm.

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

<Komentar izbrisan od strane autora zbog retardiranog pitanja>

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2009 13:55 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Pitajte mene za lockerz pozivnicu, uz to dajem pozivnicu za Underground Gamer torrent stranicu.

http://www.youtube.com/user/sfdebris ---&gt; recenzije Star Trek epizoda
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz pozivnice

Dakle kome treba pozivnica javite se na Privatnu PORUKU!!!

Potrebno mi je još 9 ljudi,zato ajde ugrabite te pozivnice kod mene..

PS:Kako bi dobili pozivnice,napišite svoj mail u privatnoj poruci

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Ako neko isto oce pozivnice saljem i ja xD pa samo navalite...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz pozivnice

Molim vas ljudi potrebno mi je samo 5 ljudi da budem Z-Lister,zato molim vas dajte mi svoj mail na privatnu poruku i poslat ću vam pozivnicu...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Ko treba pozivnicu neka se javi  na PP

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

kako ja npr mogu tamo gledat video ili slusat muziku za ove bodove

EDIT

nemojte meni slati poruke za invite prvo posaljite nfsbaby zato jer se trudi pa prvo njemu posaljite a zatim mozete meni HVALA

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2009 19:09 (HeateX).
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
HeateX kaže...

kako ja npr mogu tamo gledat video ili slusat muziku za ove bodove

EDIT

nemojte meni slati poruke za invite prvo posaljite nfsbaby zato jer se trudi pa prvo njemu posaljite a zatim mozete meni HVALA

Ne mozes jos, moci ces tek od 15.10.

16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Posaljite mi na PM svoj mail i dobivate pozivnicu.

Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice