mogu li ikako zabraniti, d li postoji nesto da se zabrani, odnosno da se nemoze igrati poker na facebooku?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možeš zabraniti facebook, ali ne i poker jel je to aplikacija na sajtu.
nema veze...pucaj,samo da ga zabranim jer mi se okrene želudac kad dođem kući i vidim onu zelenu povrsinu na ekranu, po cijeli dan...hvala za inf.živio
i kako ću zabraniti facebook?
Nemreš niš zabranit, možeš samo zamrznut account.
Stavi facebook u black listu svih browsera koje imas i to je to.
Internet explorer

Ja sam pak na face dolazio samo zbog pokera, postao sam ovisan jedno kratko vrijeme (o pokeru, ne o fejsu), i onda sam deactivirao acc!
Sada se puno bolje osjećam!! :D
Jel mi može netko reći koliko dugo vremenski acc ostaje u njihovoj bazi??? Znači, nakon koliko najviše dana se mogu logirati sa svojim starim userom i da mi se acc vrati??? Znam da sam negdje pročitao 14 dana, i da nakon tih 14 dana je on trajno izbrisan iz sustava i nemože se više nikako vratit... jel to istina???
poker je jedina dobra stvar na fejsu
Da li netko tocno zna nakon koliko ga vise ne mozes reaktivirati?
zna li neko kako ponovo aktivirat fac i nakon koliko je to moguče??
samo opet upišeš e-mail i šifru, znači normalno se ulogiraš i sve je po starom, acc je aktiviran
trebao bi biti aktivan jos 270 od zahtjeva za ukidanjem. ali ako se poslije zahtjeva ponovno logiras automatski se zahtjev ponistava. probao frend pa mu tako bilo.
Ja bi trajno izbrisao moj acc. Jel to moguce uradit i kako?? Ide mi na zivce vise. Deaktivirao sam acc, a mene jos ima. Kao da sam se samo logoutao. Grrr
Ljudi držite se teme. Aktiviranje i deaktiviranje accounta nema nikakve veze s pokerom. Otvorite posebnu temu za vaše probleme.
fakat mi nije jasno zasto zabranti poker na fejsu?
ja ga igram skoro pa svakodnevno. i mogu reci da je olvrajt