Kako saznati IP?

poruka: 8
|
čitano: 5.527
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kako saznati IP?

Hocu da saznam neciju IP adresu i gjde se taj komp  nalazi koji ima tu adresu .

Kako to uraditi?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Kako saznati IP?

kratko jasno i sažeto:  nikako!!!!!

postoje neki programi al do adrese ti kao obični korisnik nemožeš nikako doć

neznam šta da napišem
16 godina
neaktivan

Pošalješ tom liku email, ako ga on vrati ides desni klik na mail koi ti je posla i onda "source code", zatim ides na ip locator( problem je što ne prikaziva toćnu lokaciju u većini slućajeva) i upišeš prethodno saznatu IP adresu...

Daj, pogledaj si IP- adresu!!!
15 godina
protjeran
marino12345 kaže...

Pošalješ tom liku email, ako ga on vrati ides desni klik na mail koi ti je posla i onda "source code", zatim ides na ip locator( problem je što ne prikaziva toćnu lokaciju u većini slućajeva) i upišeš prethodno saznatu IP adresu...

Probo sam to sa prijateljem, on pokaže da se ta IP adresa nalazi u Gospiću,a mi u Crikvenici.

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
15 godina
neaktivan
gjurki kaže...
marino12345 kaže...

Probo sam to sa prijateljem, on pokaže da se ta IP adresa nalazi u Gospiću,a mi u Crikvenici.

Kako se sazna svoju IP adrese? Lako, ideš Control Panel -> All Control Panel Items -> Network and Sharing Center i baci pogleda na Acess type Internet i tu klikneš i baci pogled na Detail IPv4 Adress i to je tvoj IP adrese.

16 godina
neaktivan
Nello kaže...
Kako se sazna svoju IP adrese? Lako, ideš Control Panel -> All Control Panel Items -> Network and Sharing Center i baci pogleda na Acess type Internet i tu klikneš i baci pogled na Detail IPv4 Adress i to je tvoj IP adrese.

Vanjsku ip ti dodjeljuje tvoj isp.

Ti si mislio na ovo:

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473
16 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Adresa je od providera, a ne korisnika.

15 godina
protjeran
bed kaže...
gjurki kaže...

Adresa je od providera, a ne korisnika.

Pa ke mi je provider u Gospiću bokte? ja mislio u Zagrebu?

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice