Hocu da saznam neciju IP adresu i gjde se taj komp nalazi koji ima tu adresu .
Kako to uraditi?
Hocu da saznam neciju IP adresu i gjde se taj komp nalazi koji ima tu adresu .
Kako to uraditi?
kratko jasno i sažeto: nikako!!!!!
postoje neki programi al do adrese ti kao obični korisnik nemožeš nikako doć
Pošalješ tom liku email, ako ga on vrati ides desni klik na mail koi ti je posla i onda "source code", zatim ides na ip locator( problem je što ne prikaziva toćnu lokaciju u većini slućajeva) i upišeš prethodno saznatu IP adresu...
Pošalješ tom liku email, ako ga on vrati ides desni klik na mail koi ti je posla i onda "source code", zatim ides na ip locator( problem je što ne prikaziva toćnu lokaciju u većini slućajeva) i upišeš prethodno saznatu IP adresu...
Probo sam to sa prijateljem, on pokaže da se ta IP adresa nalazi u Gospiću,a mi u Crikvenici.
Probo sam to sa prijateljem, on pokaže da se ta IP adresa nalazi u Gospiću,a mi u Crikvenici.
Kako se sazna svoju IP adrese? Lako, ideš Control Panel -> All Control Panel Items -> Network and Sharing Center i baci pogleda na Acess type Internet i tu klikneš i baci pogled na Detail IPv4 Adress i to je tvoj IP adrese.
Vanjsku ip ti dodjeljuje tvoj isp.
Ti si mislio na ovo:
Adresa je od providera, a ne korisnika.
Adresa je od providera, a ne korisnika.
Pa ke mi je provider u Gospiću bokte? ja mislio u Zagrebu?