Kako provjeriti promet na Max-ADSL-u?

poruka: 6
|
čitano: 16.781
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

zanima me potrošnja GB na ADSL-u

Naime...skinio sam 1 program ali se neznam ulogirati.   http://rs515.rapidshare.com/files/215415761/MAXadslPP079.rar

gdje mogu naci to korisnicko ime i lozinku? da li to mozda pise negdje u kutiji od modema ili nesto slicno???

I LOVE BIKES!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Kako provjeriti promet na Max-ADSL-u?
dinko.888 kaže...

zanima me potrošnja GB na ADSL-u

Naime...skinio sam 1 program ali se neznam ulogirati.   http://rs515.rapidshare.com/files/215415761/MAXadslPP079.rar

gdje mogu naci to korisnicko ime i lozinku? da li to mozda pise negdje u kutiji od modema ili nesto slicno???

Kad si potpisivao ugovor u T-Comu dobio si fascikal sa podatcima gdje piše email adresa , korisničko ime , lozinka ..

Potraži i popuni .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
14 godina
neaktivan

Za pregled ADSL prometa imaš program Maxmetar, ima mogućnost prikaza podatak grafički i tablični. Samo pri prvom pokretanju trebaš upisat kor. ime i lozinku te odabrati ADSL paket. Evo slike, u google upišeš "Download MAXmetat" skineš i instaliraš.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 19:50 (BlackPanther).
15 godina
neaktivan

odi na T-com korisnicke stranice....

samo se logiraj s podacima koje si dobio od t-com.a prilikom potpisivanja ugovora i odes na ispis spajanja i imas sve...

za tekuci mjesec (ovaj mjesec)....za prosli mjesec...sve ukupno kolko si potrosio itd....

imas jos tonu opcija....

-=Every moment is another Chance=-

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a zna li možda netko kako provjeriti koja je lozinka?znam da kada sam dobio taj paket za MAX adsl nisam dobio te sve podatke i lozinku pa sam zvao službu za korisnike i tada su mi dali lozinku...pošto ne moram upisivati lozinku prilikom spajanja na internet tako sam i zaboravio....da nazovem službu za korisnike?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nema ti druge.

Kadir beneath Mo Moteh
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice