Internet brzina problem

poruka: 15
|
čitano: 6.432
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Internet brzina problem
pitanje

Ovako imam problem..

Imam 8Mbit internet...

Zadnja dva dana kada ukljucim utorrent brzina se vuce do max 20 kB/s sto mi se nikada nije dogadalo.

Sada, ako je utorrent ukljucen jedva mogu na internet,stranica se ucitava po 15-ak sec...

Kada je utorrent iskljucen stranice idu normalno...

Pokusao sam reinstalirati i utorrent i browser ali nista...

Ima ko kakav savjet ???

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Internet brzina problem

Otidi na neki speed test prije startanja torrenta i poslije, nakon pa daj rezultate. Koliko portova imas otvorenih na torrentu?

Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
autorov komentar
bestia kaže...

Otidi na neki speed test prije startanja torrenta i poslije, nakon pa daj rezultate. Koliko portova imas otvorenih na torrentu?

Nemogu vjerovati... prije nego sta sam ga upalio bilo je oko 6900 kbps a nakon sta sam ga upalio nisam uopce mogao na stranicu doci da testiram
Sta mi je najcudnije torrenti se skidaju oko 10kB/s..
Jos bi razumio da ide nekakva ogromna brzina pa da ne mogu na stranicu...

2 porta

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2008 23:03 (Bruno).
17 godina
neaktivan
b.net ili ostalo...

zanima me kakva iskustva imate s tim b.netom, ne znam koliko je njihov internet brz tj. siguran i sl...

molim vas pomagajte...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: b.net ili ostalo...
BoDdAH kaže...

zanima me kakva iskustva imate s tim b.netom, ne znam koliko je njihov internet brz tj. siguran i sl...

molim vas pomagajte...

Pokreni novu temu sa svojim pitanjem - umjesto što postavljaš off-topic pitanje u ovoj temi!
17 godina
neaktivan
Bruno kaže...

Ovako imam problem..

Imam 8Mbit internet...

Zadnja dva dana kada ukljucim utorrent brzina se vuce do max 20 kB/s sto mi se nikada nije dogadalo.

Sada, ako je utorrent ukljucen jedva mogu na internet,stranica se ucitava po 15-ak sec...

Ima ko kakav savjet ???

e i ja imam taj problem, svaki put dok mi je utorrent ukljucen net mi se uspori uzas neovisno o brzini kojom mi se skida torrent, zna nekad biti i 15kB/s (jos i ogranicim max upload na 5kB/s) i svejedno mi se surfanje uspori, nekad mi nece otvoriti stranicu onda
17 godina
protjeran
prihvaćeno rješenje
Probaj mjenjat Torrent port, meni pari' kao da te provider blokira.
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Bruno kaže...

Ovako imam problem..

Imam 8Mbit internet...

Ima ko kakav savjet ???

e i ja imam taj problem, svaki put dok mi je utorrent ukljucen net mi se uspori uzas neovisno o brzini kojom mi se skida torrent, zna nekad biti i 15kB/s (jos i ogranicim max upload na 5kB/s) i svejedno mi se surfanje uspori, nekad mi nece otvoriti stranicu onda
 Očigledno, da svi imamo taj problem (ili bar većina) al jebga nemožeš i ovce i novce, za iste pare, tako ja na to gledam pa onda il surfam il skidam nije sila nigdje sve ćemo stići.Namigiva
17 godina
neaktivan
Internet brzina problem
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

evo ja sam uspio rjesiti problem ...

forwardao sam drugi port, izbrisao neke programe (yahoo widgets,steam...) i sada je ok...

torrent 350 kB/S a normalno surfam...

Hvala svima na pomoci

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

reci mi kako da otvorim novu temu i svi sretni i zadovoljni

17 godina
neaktivan
autorov komentar
BoDdAH kaže...

reci mi kako da otvorim novu temu i svi sretni i zadovoljni

Odi na neki od podforuma gdje zelis otvoriti temu i gore u desnom kutu imas "Pokreni novu temu"

Moze sada Lock...

E4600@3,3GHz,8600GTS,2GB DDR2@825MHz
17 godina
protjeran
Tako je i meni. A ovo za brzinu skidanja torrenata ti ovisi i brzina interneta, a i broj seedova i leechova.
16 godina
protjeran
Internet brzina problem

optima je najbolja, promatrao sam.

http://forum.bug.hr/forum/topic/internet/usporedba-internet-mreza-t-com-optima/7267.aspx?sort=desc&view=flat

Crysis!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Internet brzina problem

kupi brzi router ili modem a ako hoces bezicno uzmi ga

samsung sync master 2232bw hakeri dusa mog kompa

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Internet brzina problem

Moj problem je još veći. Naravno da je browser spor kada nešto skidam preko uTorrenta. Kad ugasim ili čak samo pauziram uTorrent brzina browsera je opet maksimalna. To je tako funkcioniralo sve donedavno, ali sad čak i ako ugasim uTorrent browser je i dalje spor i treba mu oko 2-3 minute da otvori stranicu. Kad napokon otvori stranicu brzina je dalje OK, ali za prvu stranicu mu treba užasno dugo. Zašto se to događa? Pomagajte!

PS: Isto se događa i s Firefoxom i s IE.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice