Prije dva dana sam skidao neke datoteke sa megaupload-a i bilo je sve u redu kad najednom mi se stranice više nisu htjele otvarati, samo google i još neke jednostavne. Kada upišem u google nešto, ništa mi ne ispiše. U lijevom donjem kutu samo ispiše done a stranice nema. Ništa nije pomagalo jedino restart. Skenirao sam računalo bitdefenderom i sve čisto. Tako mi se je i drugi put dogodilo kad sam skidao sa megaupload-a. Trenutno mi megaupload nije otvoren i sve je u redu i nikad nisam imao takvih problema sve dok nisam skidao sa megaupload-a. U čemu bi mogao biti problem? Puno hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A što si skidao?
Sad sam još probao sa drugim antivirusom ali nije našao ništa. Skidao sam film TS 4.
za pocetak nabavi neki drugi browzer da vidis dali na drugome radi(google chrome) a i za daljnju upotrebu jer ie je blago receno smece
Probao sam i firefox ali opet isto, maloprije mi se je ista stvar dogodila a nisam ništa skidao sa interneta. Ima li još netko kakav savjet? Puno hvala!
jel ti u browserima podešeno da se brišu cache i cookies?
možeš to počistiti i sa CCleanerom,ne znam dal ga koristiš,jednostavan je za upotrebu
kad se otvori:analiziraj>kad završi>pokreni čiščenje
neće riješiti problem,ali nije naodmet to napraviti
edit:i možda provjeriti registar s glary registry repair-om
također vrlo jednostavan za korištenje i brz
scan registry for problems>kad završi>repair
Koristim oba alata ali i dalje mi se događa isto.
Koristim oba alata ali i dalje mi se događa isto.
da,kako to misliš dva antivirusa,šta sve imaš u zaštiti u realnom vremenu, i koji firewall?
Nemam dva antivirusa, imam bitdefender a probao sam još sa Trend micro housecall-om ima li možda koji virus. Uključen mi je i windows firewall i bitdefenderov.
Nemam dva antivirusa, imam bitdefender a probao sam još sa Trend micro housecall-om ima li možda koji virus. Uključen mi je i windows firewall i bitdefenderov.
ha probaj isključit jedan od njih i skenirat komp s ovim (besplatni scaner bez rezidentne zaštite)