Hotfile - pitanja i odgovori

poruka: 64
|
čitano: 10.794
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Hotfile je jedan od file hosting servisa koji se nameće kao najozbiljnija konkurencija Rapidshareu, kako po kvaliteti, tako po sve većoj popularnosti.

Najveći plus ovog servisa je cijena i flat rate koji nudi.

Pa eto, nek nam ova tema ostane za sve sa eventualnim upitima i za generalnu raspravu o servisu.

Ja ću se kao budući korisnik potruditi pomoći ako će trebati a siguran sam da će i ostali koji koriste napraviti isto.

Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica

3 0 hvala 4
17 godina
RE: Hotfile - pitanja i odgovori
mobajl sam,pa nemam opciju palac ;) tako treba,za sve postojece i potencijalne korisnike.
teško vrijeme za matore
15 godina
neaktivan

Jel postoji kakva caka kod hotfilea? nesto tipa kao kod rs kada ti promjene password, ako posudis nekome acc.

Problem je taj sto sam na tri ISPa (kuca, stan, posao), da vam podjednostavnim student sam, zato te tri lokacije. :D

17 godina
neaktivan
krunoo kaže...

Jel postoji kakva caka kod hotfilea? nesto tipa kao kod rs kada ti promjene password, ako posudis nekome acc.

Problem je taj sto sam na tri ISPa (kuca, stan, posao), da vam podjednostavnim student sam, zato te tri lokacije. :D

Nisam primijetio da mijenjaju pass na RS-u, kao ni na Hotfileu, a koristim i na više od 3 lokacije.

Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica
15 godina
neaktivan

Taj servis bi opisao ovako:

Hotfile - Budućnost filehostinga!

Za samo 55 $ godišnje dobijete godinu dana skidanja bez limita i naravno full brzinu koju pruža vaš provajder Smijeh

Prešao sam sa RS na HF prije nekih mjesec dana i sve je super!

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je najbolji mediafire na kome nista ne moras da platis, a imas full brzinu....

mislim da buducnost lezi u njemu Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bokile kaže...

Meni je najbolji mediafire na kome nista ne moras da platis, a imas full brzinu....

mislim da buducnost lezi u njemu Smijeh

Hahahahah,mediafire služi za stavljanje malih stvari (slike,muzika ..) nešto otprilike do 5 mb,pogledaj da li je iko ikada stavio film na mediafire? Nije!

Welcome to Srbija, gde murija ubija,gde nema pravde ni za lek i samo Bog je sudija!
17 godina
neaktivan

Koliko od vas u zadnje vrijeme ima padove u brzini downloada?

Varira mi od 600k do 1,2 MB. Što mi se nikako ne sviđa, jer ako plaćam premium ne želim padove brzine.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

0 0 hvala 0
17 godina

A kaj je sa Mediafire ja to normalno koristim samo u besplatnoj verziji, i ko takav je puno bolji i pregledniji od Rapida i Hotfile za badave em nema cekanja nikakvog nit ogranicenja puno bolje rjesenje. Iako tu pise da je 200mb maksimalna velicina datoteke za uplodat na Free racunu zapravo je 400mb zaboravili su valjda promjenit. Rapid za badave je banana totalna ko i Hotfile, pokraj Mediafire nema smisla uopce Rapid koristit ko besplatno rjesenje iz vise razloga a ovo nude na Mediafire kad se plati.Cool

http://www.mediafire.com/select_account_type.php

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

nema materijala na mediafire ili je egzotican.

vjerojatno nesto rade na hf.

debelo cemo se nacekat dok se pojavi treci po popularnosti :)

rapid rula skoro desetljece,a sada i hf,net prepravljen sadrzajem i svi zeroday release su na ova dva servisa.

80lipa dnevno za hf ili 60 lipa za rs je valjda prihvatljivo i najosjetljivijim na novac.

Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa, bandiera rossa Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa trionferà.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ulinsky kaže...
bokile kaže...

Hahahahah,mediafire služi za stavljanje malih stvari (slike,muzika ..) nešto otprilike do 5 mb,pogledaj da li je iko ikada stavio film na mediafire? Nije!

ma ja stavljam sve tamo, i ne do 5 mb nego mnooogo vise. pa nije jer ne znaju kako je dobar

16 godina
protjeran

evo vec proslo dosta vremena i sad ide ponovo pitanje o iskustvima....

meni ko uplouderu premium nije nista znacio,ali sad imaju limit na 400mb.

Premium sad ima mogucnost hotlinka sta je odlicno (osoba koja skida nemora bit premium) i makne se limit na 2gb up sta mi je dovoljno

pa si mislim uzet barem 1 mjesec da probam 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja ga evo sada vec koristim nekoliko mjeseci i prilicno sam zadovoljan. Cijenom i kvalitetom usluge Hotfile je definitivno najbolja alternativa RS-u.

Jedina zamjerka s moje strane je to sto u nekakvom peaku, od 19-21 sat zna biti veliko opterecenje na njihovim serverima pa brzina uploada i downloada padne za 10-15% redovito.
Ali dobro, s obzirom na cijenu i kvalitetu usluge opcenito preko ovoga se moze proci.
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Ja ga evo sada vec koristim nekoliko mjeseci i prilicno sam zadovoljan. Cijenom i kvalitetom usluge Hotfile je definitivno najbolja alternativa RS-u.

Jedina zamjerka s moje strane je to sto u nekakvom peaku, od 19-21 sat zna biti veliko opterecenje na njihovim serverima pa brzina uploada i downloada padne za 10-15% redovito.
Ali dobro, s obzirom na cijenu i kvalitetu usluge opcenito preko ovoga se moze proci.

heh pad uplouda valjda nije takav da padne ispod 30kb/s

17 godina
neaktivan

Ja sam u potrazi za alternativom Rapidsharea skužio da je na nekim sajtovima dosta popularan Fileserve. Počeo sam ga već koristiti kad ne mogu naći Rapid linkove, naročito ako je neka epizoda u komadu, upišem captcha jednom i pustim da se skida. Doduše sporo, ali se skida. Možda jednom pređem i na premium.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

heh pad uplouda valjda nije takav da padne ispod 30kb/s

Pad uploada je vrlo mali, zapravo gotovo ga i nema. Pad downloada je nešto izraženiji, ali velim, 10-15%.

16 godina
protjeran
jastreb kaže...

Ja sam u potrazi za alternativom Rapidsharea skužio da je na nekim sajtovima dosta popularan Fileserve. Počeo sam ga već koristiti kad ne mogu naći Rapid linkove, naročito ako je neka epizoda u komadu, upišem captcha jednom i pustim da se skida. Doduše sporo, ali se skida. Možda jednom pređem i na premium.

nije los fileserve jedan od boljih 

zasad njega korstim free,al znam imat problema sa uploudom pa trazim drugo 

btw on ima cak i dosta dobru brzinu za free i odlican filemanager

evo ovo sam sliko prije par dana

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 8:22 (hrvatskafarkasevec).
17 godina

Imam ptianjce. kada sam kupovo hotfile premium nisam gledo da sam napravio subscription payed by credit card 1 po 1 month ..

i tak jucer mi doslo da se acc obnovio a nisam htio, dal se moze ukinut to sranje kad aj ocu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovak:

0 0 hvala 1
17 godina
Danny_HR kaže...

Ovak:

ty poslano

14 godina
neaktivan

Vidim da na sva usta hvalite Hotfile, pa ce mozda nekome ovo moje iskustvo dobro doci. Dakle, godinama sam vec redoviti Premium clan na Rapidshareu, a kako su u zadnje vrijeme malo "popustili", uplatio sam 5.12.2010 kreditnom Visom preko SegPay-a Hotfile-u jednogodisnji Premium account (55 US dolara). Aktivacija je prosla bez problema i sve je bilo OK dok mi poslije pet dana nije stigao e-mail od Hotfile "Abuse Dept.-a" da mi je account suspendiran jer sam (u slobodnom prijevodu) "varao prilikom downloada"(?!), "davao account drugima", i "radio download sa razlicitih IP adresa". Da bude odmah jasno - nista od ovoga navedenoga nema veze s istinom, a jedina je mogucnost da mi je netko hackirao account, ali i to je vrlo upitno jer na racunalima (laptop i desktop) imam legalne Kaspersky Internet Security 2010 i Malwarebytes Antimalware sa redovitim upgradeima i skeniranjem racunala...

Iako sam odmah poslao mail Hotfileu sa objasnjenjem i molbom da jos jednom preispitaju slucaj, te upitom kako ce mi vratiti novac - odgovor nisam dobio, a na nekim forumima sam nasao da Hotfile nikada ne odgovara na mailove, te da su i drugi imali slicnih problema.

Ne znam jeli mozda nevolja u tome sto sam kod njih bio prvo oko mjesec dana Free member, pa sam napravio upgrade accounta na Premium, a ostavili su mi isti login i pass (koje je mozda netko jos u Free fazi sa njihovog sitea hacknuo?!), a ja nisam istog trena te podatke promijenio (po sistemu "sutra cu", na zalost).

Kako sam vjerojatno "ispusio" tih 55 zelembaca - mislim da ova prica, makar se malo i oduzila, moze biti kome korisna, a cijenio bih ako netko ima kakav savjet da mozda isplivam iz ove situacije.

Inace, nisam nikakav hacker nego relativno dobrostojeci gentleman srednjih godina, a za napomenuti je da mojim racunalima nitko osim mene nema pristup, pa otpada varijanta da su klinci dok sam bio na poslu nesto zbrljali...

Unaprijed zahvalan na strpljenju i kakvoj sugestiji.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

prek hotfila se moze i zaradit :D

0 2 hvala 0
17 godina

provjeri ispis spajanja routera.

sve njihove skripte su alergicne kada se unutar 24 promjeni ip,a promjeniti se cim malo zagrmi i router se rekonekta.

znam da uglavnom vodim racuna da mi se ono 24-satno rekonektanje obavi oko ponoca...jer eto ako se obavi oko podne, pa nesto skinem u 10 i u 14, onda njihova moronska logika nalaze da sam ja skidao u 10,a moj prijatelj iz zakurcica donjih u 14.

sve u svemu postoji upozorenje za takve stvari ,a ne suspenzija.

imaju li kao RS onaj zastitni lock acc-a?

ono je dobra stvar.

sačuvaj me bože,kuge,side i rata,te onih FREE-antivirus-firewall experata,sa antivirus teme.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zahvaljujem na odgovoru. Nisam vodio racuna o rekonektiranju routera i njihovim glupim skriptama - stavio sam, naime, da mi sa HDarene skida jedan koncert sa brdom fileova i otisao spavati, a na mailu sam drugog dana nasao poruku o suspenziji accounta, po nasem vremenu stigla je u 6.40 sati. Inace, na RS-u nikada nisam imao nikakvih problema... Hotfile nema zastitni lock kao RS, a kad se bolje pogleda po njihovom siteu - nemaju nikakve adrese, telefona, ili bilo kakve informacije da bi mogao zakljuciti gdje se uopce nalaze. Ocito, nekakva sumnjiva ekipa...

17 godina

imaju li makar kao RS log sa popisom tvojih spajanja i adresa?

sada fino ako si tcom (https://user.t-com.hr/ ) ili netko drugi..povirivaj redosljed spajanja,a veceras ga istekaj iz struje oko ponoca i ukljuci...tamo da imas istu ip cijeli dan.

sačuvaj me bože,kuge,side i rata,te onih FREE-antivirus-firewall experata,sa antivirus teme.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo su gluposti, tko kaže da ja ne mogu koristiti Hotfile na poslu i doma? Baš bi volio da mi disejblaju account jer baš to radim...

Svaki dan skidam sa najmanje 2 adrese, nisu se do sada bunili.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 17:09 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
17 godina

tebi nije,a njemu je tako pao grah :)

fino se kod svakog davatelja usluge,navodi nepozeljnost promjena ip adresa.

nigdje ne pise "uzivajte sa svojim accom na poslu, doma ili u javnoj kuci isti dan".

takodjer provjereno,da ne salju svima upozorenje,nego randomiziraju,pa kome padne grah :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Danny, ako si Premium user pa ti suspendiraju account mozes samo plakat - ovisno o tome koliko si platio i koliko od toga iskoristio. Tipovi uopce ne reagiraju na nikakve mailove ili bilo sta. Ja sam naveo sta mi se dogodilo, a ti sam zakljuci...

14 godina
neaktivan

Torrente, zahvaljujem na sugestijama, ali slabe mi koristi  - na Hotfileu sam prijavljen kao Free user sto znaci da sam ocito ispusio 55 zelenih, jer oni ne prihvacaju nikakva objasnjenja niti reagiranja iako im na siteu lijepo pise da u roku od 24 sata odgovaraju na svaki upit... Malo morgen, majku im lopovsku!

17 godina

zalosno.

nisam njihov korisnik i zato sam pitao detalje.

nevjerojatno da danas postoji servis na netu koji ti uzme 55 necega i gtfo sto se tice supporta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice