po naslovu bi samo pomislili "a je mutav da ne zna pobrisat poruku...". ja sam prije bio na facebooku na koji više ne idem pa hoću pobrisati primljene(dakle ne one koje će poslat jer sam to riješio) poruke od samo facebooka.
jeli to moguće?
po naslovu bi samo pomislili "a je mutav da ne zna pobrisat poruku...". ja sam prije bio na facebooku na koji više ne idem pa hoću pobrisati primljene(dakle ne one koje će poslat jer sam to riješio) poruke od samo facebooka.
jeli to moguće?
jeli to moguće?
e znao sam da će se netko javiti s loše pročitanom porukom. pročitaj ponovo pa se javi!
Da, moguce je. Prvo napravis novi filter koji ce ti filtrirati sve poruke od "fejsa" (hehe) ali tijekom stvaranja filtra oznacis ono da u taj filter udju i sve sadasnje poruke koje odgovaraju tom opisu. Kad si napravio filter, napravis novi label (oznaku) u koju stavis sve iz tog filtera (zapravo to moras napraviti prije stvaranja filtera, pa onda filteru kazes da sve poruke koje mu odgovaraju stavlja u tu skupinu). Nakon toga odes u tu skupinu (label ili oznaku), stisnes "oznaci sve" i onda "obrisati oznacene" ili tako nekako, naci ces...
e tnx uspijelo je!