evo ove stranice www.givafree.com .Da li netko ima iskustva sa takvim stranicama i dal mi može malo podrobnije reć kak se dobiva taj poklon
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sviđa mi se wii
Ah i meni što šta od toga recimo ps3.=) može li tko objesnit taj proces????
uhh ovo se cini dobro a na koju foru to radi? vidio sam nesto 5 friends to moras dovest 5 prijatelja na to i onda ili?
Ha,čuj i mene to zanma
sličan je prizerebel.
jedan lik je dobio matičnu.
@ crazy_frog miči ta velika slova i tolko uskličnika.
Odlučil sam se za iphone 3 moja frenda su se regala i oni ih stave na čekanje!Zašto???
Ako tako nastave neću nikad dobit iphone i koliko se plaća carina za njega?Ako itko zna....
Malo mi to smrdi, tama dok probas sve te opcije mozes kupiti to sto trazis za poklon. s tim da se oni ograduju da svi bodovi NE MORAJU biti uplaceni, neke mogu priskociti...???
Ipak ja sam probao, vidit cu to s prijateljima, poslao sam poruku support timu, da vidim jel dosta da se frendovi samo registriraju.
Pa eto ako netko zeli da se registrira i proba, usput mozete i meni pomoci. evo link - link
Malo mi to smrdi, tama dok probas sve te opcije mozes kupiti to sto trazis za poklon. s tim da se oni ograduju da svi bodovi NE MORAJU biti uplaceni, neke mogu priskociti...???
Ipak ja sam probao, vidit cu to s prijateljima, poslao sam poruku support timu, da vidim jel dosta da se frendovi samo registriraju.
Pa eto ako netko zeli da se registrira i proba, usput mozete i meni pomoci. evo link - link
i meni tu nes smrdi(mama kuhala kelj salim se)
jer nebi reko da oni daju samo tako a i carina je dosta skupa iz amerike do hrvatske umm
bilo bi dosta mozda vise od 1500kn sto ti je skoro wii jer je jedan s foruma(neznam sad ime) dobio graficku preko xfirea i morao platit 600kn carinu a wii je 3 puta tezi
A kolko bi platio za iPhone??
ko da vas majka nije naučila da ništa se ne dobiva besplatno! i onda se čudite kako se stvari ne mogu dobiti - pogodite...besplatno! naravno da plaćate carinu, to je sasvim normalna stvar! kao što kruh morate ići kupiti, a ne dobiti. ista stvar je začudo i sa mlijekom, tko bi vjerovao...
ko da vas majka nije naučila da ništa se ne dobiva besplatno! i onda se čudite kako se stvari ne mogu dobiti - pogodite...besplatno! naravno da plaćate carinu, to je sasvim normalna stvar! kao što kruh morate ići kupiti, a ne dobiti. ista stvar je začudo i sa mlijekom, tko bi vjerovao...