Givafree

poruka: 15
|
čitano: 1.705
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Givafree

evo ove stranice www.givafree.com .Da li netko ima iskustva sa takvim stranicama i dal mi može malo podrobnije reć kak se dobiva taj poklon

sa poštovanjem vaš crazy_frog
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Givafree

sviđa mi se wii

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Givafree

Ah i meni što šta od toga recimo ps3.=) može li tko objesnit taj proces????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Givafree

uhh ovo se cini dobro a na koju foru to radi? vidio sam nesto 5 friends to moras dovest 5 prijatelja na to i onda ili?

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Givafree

Ha,čuj i mene to zanma

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2009 18:25 (crazy_frog).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Givafree

sličan je prizerebel.

jedan lik je dobio matičnu.

@ crazy_frog miči ta velika slova i tolko uskličnika.

OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2009 18:00 (djdomi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Givafree

Odlučil sam se za iphone 3 moja frenda su se regala i oni ih stave na čekanje!Zašto???Mršti se

Ako tako nastave neću nikad dobit iphone i koliko se plaća carina za njega?Ako itko zna....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Givafree

Malo mi to smrdi, tama dok probas sve te opcije mozes kupiti to sto trazis za poklon. s tim da se oni ograduju da svi bodovi NE MORAJU biti uplaceni, neke mogu priskociti...???

Ipak ja sam probao, vidit cu to s prijateljima, poslao sam poruku support timu, da vidim jel dosta da se frendovi samo registriraju.

Pa eto ako netko zeli da se registrira i proba, usput mozete i meni pomoci. evo link -  link

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. "It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."- Rami Belson
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Givafree
goodye kaže...

Malo mi to smrdi, tama dok probas sve te opcije mozes kupiti to sto trazis za poklon. s tim da se oni ograduju da svi bodovi NE MORAJU biti uplaceni, neke mogu priskociti...???

Ipak ja sam probao, vidit cu to s prijateljima, poslao sam poruku support timu, da vidim jel dosta da se frendovi samo registriraju.

Pa eto ako netko zeli da se registrira i proba, usput mozete i meni pomoci. evo link -  link

Jesam rego sam se (ne na ovaj link) samo da kažem pazi na carinu!Kolko je wii težak tolko plačaš al nemoj konzole,nego neke sitnice za ps3 čuo sam ak ga kupuješ iz Amerike platiš carinu više nego on sam.Također sam poslo poruku supportu dal oni plaćaju carinu.I zašto mi svi frendovi koji su se regali na "čekanju".
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 15:54 (crazy_frog).
16 godina
neaktivan
Givafree
(4) Users can not use a public internet connection on our website, this includes but not limited to: Internet Cafe, Hôtel, Work, University/College Campus. Anyone using a proxy connection will be placed on hold and will forfeit their account. These terms apply to full use of the website at all times, not just registration. (6) Different IP addresses on your account will not affect the status. However, the same IP address on two accounts will result in the users being placed on hold. (7) Givafree can place an account on hold for ANY suspect activity. http://www.givafree.com/eng/termes.php Tu su razlozi zasto bi ti prijatelji mogli biti na cekanju. Meni je ovo sumljivo.. koje koristi oni imaju od toga?
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 18:34 (krle).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Givafree

i meni tu nes smrdi(mama kuhala keljBelji se salim se)

jer nebi reko da oni daju samo tako a i carina je dosta skupa iz amerike do hrvatske umm

bilo bi dosta mozda vise od 1500kn sto ti je skoro wii jer je jedan s foruma(neznam sad ime) dobio graficku preko xfirea i morao platit 600kn carinu a wii je 3 puta tezi

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Givafree

A kolko bi platio za iPhone??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Givafree

ko da vas majka nije naučila da ništa se ne dobiva besplatno! i onda se čudite kako se stvari ne mogu dobiti - pogodite...besplatno! naravno da plaćate carinu, to je sasvim normalna stvar! kao što kruh morate ići kupiti, a ne dobiti. ista stvar je začudo i sa mlijekom, tko bi vjerovao...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
reefreemind kaže...

ko da vas majka nije naučila da ništa se ne dobiva besplatno! i onda se čudite kako se stvari ne mogu dobiti - pogodite...besplatno! naravno da plaćate carinu, to je sasvim normalna stvar! kao što kruh morate ići kupiti, a ne dobiti. ista stvar je začudo i sa mlijekom, tko bi vjerovao...

Hvala što si nas nasmijao...Al ja sam postavio lijepo pitanje koliko se plaća carina za iPhone?Ako neznaš nemoj odgovarat i zdravo doviđenja...
17 godina
neaktivan
crazy_frog kaže...
reefreemind kaže...

Hvala što si nas nasmijao...Al ja sam postavio lijepo pitanje koliko se plaća carina za iPhone?Ako neznaš nemoj odgovarat i zdravo doviđenja...
 razlog što je ovaj moj odgovor toliko dugo izostao jest da sam razmišljao da li da išta kažem...

uglavnom, javi mi se kada postaneš moderator, forum nije tvoje vlasništvo!

pozzz
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice