Flashget i rapidshare

poruka: 8
|
čitano: 1.773
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Flashget i rapidshare ??

Zna li ko za mogućnost da umetnem nekoliko rapidshare linkova u Flashget i da započme download prvoga fajla i onda nakon otprilike 3 sata čekanja započme download drugoga fajla itd. 
Kolega mi kaže da je čuo negdje da je to moguće izvesti kombinacijom "Rapidshare grabber" i "FlashGet" ali nezna kako.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Flashget i rapidshare ??
Rapidshare ne podržava skidanje preko download menagera osim ako nemaš premium account
17 godina
neaktivan
Ja mislim da prvo trebaš imat premium account...
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Rapidshare ne podržava skidanje preko download menagera osim ako nemaš premium account

Upravo tako.
17 godina
neaktivan
Flashget i rapidshare

I ne samo to. Ja imam premium, pa ipak skidam samo preko njihovog managera. Može se i preko ostalih managera, ali RS pravi problem oko pauziranja downloada, računa to kao dodatni promet. A ostali manageri nemaju opciju copy/paste gomile linkova kao službeni RS manager.

Moja preporuka:

1) premium account

2) Rapidshare Download Manager (možeš raditi c/p hrpe linkova, a ne jedan po jedan), i jednom upišeš svoje premium podatke, ne svaki put

3) nikako pauzirati, a budući da su fajle po 100 ili 200 MB na današnjim vezama nije problem skidati nešto opet. To znači da ako ja stavim image od 5 GB na skidanje i za to ima 50 rar fajli, skine mi se do 36, a 37 i 38 su na pola (2 skidam istovremeno), ako moram prekinuti onda zadnje dvije polovične jednostavno obrišem i sutra idem od 37 i 38 nadalje, ispočetka njih dvije. To se pokazalo OK, jer njihov manager je malo bugovit pa zna pucati skidanje za svaku sitnicu, ali mi je za sad ovako OK (flat-rate).

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Flashget i rapidshare

ak neko ima rapidshare managera za xp nek mi javi na pm, ja sam ispočetka instalirao win xp i ovaj rs manager mi nece raditi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Flashget i rapidshare

Ja sam to radio prije s rapget programom kao free user.

Mozes probati s njim.

www.rapget.com/en/

Ali ne garantiram da ce raditi, jer ga nisam upotrebljavao prilicno dugo.

17 godina
neaktivan
RE: Flashget i rapidshare
kimi kaže...

ak neko ima rapidshare managera za xp nek mi javi na pm, ja sam ispočetka instalirao win xp i ovaj rs manager mi nece raditi

Ja sam čuo da mnogi koriste CryptLoad, ali ga nisam koristio pa ne znam kakav je.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice