Zna li ko za mogućnost da umetnem nekoliko rapidshare linkova u Flashget i da započme download prvoga fajla i onda nakon otprilike 3 sata čekanja započme download drugoga fajla itd.
Kolega mi kaže da je čuo negdje da je to moguće izvesti kombinacijom "Rapidshare grabber" i "FlashGet" ali nezna kako.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I ne samo to. Ja imam premium, pa ipak skidam samo preko njihovog managera. Može se i preko ostalih managera, ali RS pravi problem oko pauziranja downloada, računa to kao dodatni promet. A ostali manageri nemaju opciju copy/paste gomile linkova kao službeni RS manager.
Moja preporuka:
1) premium account
2) Rapidshare Download Manager (možeš raditi c/p hrpe linkova, a ne jedan po jedan), i jednom upišeš svoje premium podatke, ne svaki put
3) nikako pauzirati, a budući da su fajle po 100 ili 200 MB na današnjim vezama nije problem skidati nešto opet. To znači da ako ja stavim image od 5 GB na skidanje i za to ima 50 rar fajli, skine mi se do 36, a 37 i 38 su na pola (2 skidam istovremeno), ako moram prekinuti onda zadnje dvije polovične jednostavno obrišem i sutra idem od 37 i 38 nadalje, ispočetka njih dvije. To se pokazalo OK, jer njihov manager je malo bugovit pa zna pucati skidanje za svaku sitnicu, ali mi je za sad ovako OK (flat-rate).
ak neko ima rapidshare managera za xp nek mi javi na pm, ja sam ispočetka instalirao win xp i ovaj rs manager mi nece raditi
Ja sam to radio prije s rapget programom kao free user.
Mozes probati s njim.
www.rapget.com/en/
Ali ne garantiram da ce raditi, jer ga nisam upotrebljavao prilicno dugo.
ak neko ima rapidshare managera za xp nek mi javi na pm, ja sam ispočetka instalirao win xp i ovaj rs manager mi nece raditi