Firefox problem

poruka: 8
|
čitano: 1.348
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Firefox problem
pitanje

Ovako treba mi pomoć glede organiziranja bookmarkova u Firefoxu (verzija 3.0.1).U firefox sam stavio bookmarkove iz Opere i pokušao ih organizirati po imenima i" A-Z" redosljedu,međutim niti su bookmarkovi po abecednom redu (npr. siteovi koji počinju sa "C" su na kraju,sitevo koji počinju sa "W" su u sredini itd...).Pokušao sam ih organizirati iz "Organise bookmarks",ali dobijem uvijek isti rezultat isti rezulta.Kako natjerati Firefox da to lijepo sortitira po imenima i da to bude u "A-Z" redosljedu?

Failure is never an option

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Firefox problem

Glupava stvar, i mene je mučila. Meni isto nije htjelo direktno iz izbornika nego tek iz Bookmark managera (Organize bookmarks). No, ak ti ne radi možeš ručno sa mišem ih ispremješat držeči SHIFT. Verzija je isto 3.0.1..

17 godina
protjeran

ja to sve brisem i history i sve ostalo i stavio sam da mi se uopce ne save-a povijest

16 godina
protjeran
Firefox problem

bolje si skini noviju verziju firefoxa.

mondays suck

0 0 hvala 0
16 godina

Evo da ne otvaram novu temu.

Nemogu rijesiti problem s scrolling-om. Uopce mi se ne scroll-a kad okrenem kotacic. a u IE radi. :-(

Zna netko kako da to rijesim ?

Kupujem : OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Ovako treba mi pomoć glede organiziranja bookmarkova u Firefoxu (verzija 3.0.1).U firefox sam stavio bookmarkove iz Opere i pokušao ih organizirati po imenima i" A-Z" redosljedu,međutim niti su bookmarkovi po abecednom redu (npr. siteovi koji počinju sa "C" su na kraju,sitevo koji počinju sa "W" su u sredini itd...).Pokušao sam ih organizirati iz "Organise bookmarks",ali dobijem uvijek isti rezultat isti rezulta.Kako natjerati Firefox da to lijepo sortitira po imenima i da to bude u "A-Z" redosljedu?

Probaj ovako sortirati bookmarkove - stisni na name (pogledaj sliku)
Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 0:11 (zmikic).
16 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

Evo da ne otvaram novu temu.

Nemogu rijesiti problem s scrolling-om. Uopce mi se ne scroll-a kad okrenem kotacic. a u IE radi. :-(

Zna netko kako da to rijesim ?

Probaj ovo rjesenje
Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 0:14 (zmikic).
16 godina
Firefox problem

ne radi...Plač

Kupujem : OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice