Jučer mi se dok sam radio na računaru (u firefoxu) računar odjednom restartovao. nakon toga u mozilli nisam imao svoj bookmark toolbar niti ijednog bookmarka. tražio sam da uradim restore session ali nisam uspio naci. postoji li sansa da vratim sve to?
Firefox problem
- poruka: 7
- |
- čitano: 1.674
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni se to desilo nekoliko puta, od tada koristim https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5525
bookmarksi se sikroniziraju konstantno i zgodna je stvarcica kada odes na neki drugi komp (u mome slucaju kada odem na posao) imam iste bookmarske kao i doma, a posto je to online servis sve dok znam username i password bookmarkse necu izgubit.
Inace, bojim se da neces tako lako vratiti izgubljeno.
c:windows\D:\Documents and Settings\TVOJE_IME\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\NEKI_ZNAKOVI.default\bookmarkbackups
tu imaš backup po datumima.. samo importaj (file->import->from file)
meni se to događalo.. i fala bogu znam zbog čega se to događa (u mom slučaju) pa izbjegavam te radnje..
mozes li mi reci zbog cega se to događa??? da i ja izbjegnem?
kod mene je bio slučaj, da kad restartam komp sa upaljenim firefoxom, ode sve u pm..
isto tak.. ako ga i ugasim (firefox) i opet kresnem po gumbu za restart, sve nestane..
uglavnom, skužio sam da moram biti nježan s njime pri pokretanju i gašenju
bok molim vas da mi netko pošalje neki anti virus s liscencom.......unaprijed hvala
Moram priznati da mi se nikada FF nije tak zblesiral, mada je navedeni plugin jako dobra i korisna stvarčica
Kako ste zadovoljni RC1 verzije 3.0? Meni radi bez greške i čak mi se čini stabilnijim malo od 2.x.x verzija, pošto mi se još nitit jednom nije srušil u Windowse.