Firefox problem

poruka: 7
|
čitano: 1.676
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Firefox problem

Jučer mi se dok sam radio na računaru (u firefoxu) računar odjednom restartovao. nakon toga u mozilli nisam imao svoj bookmark toolbar niti ijednog bookmarka. tražio sam da uradim restore session ali nisam uspio naci. postoji li sansa da vratim sve to?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Firefox problem

meni se to desilo nekoliko puta, od tada koristim https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5525

bookmarksi se sikroniziraju konstantno i zgodna je stvarcica kada odes na neki drugi komp (u mome slucaju kada odem na posao) imam iste bookmarske kao i doma, a posto je to online servis sve dok znam username i password bookmarkse necu izgubit.

Inace, bojim se da neces tako lako vratiti izgubljeno.

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
17 godina

c:windows\D:\Documents and Settings\TVOJE_IME\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\NEKI_ZNAKOVI.default\bookmarkbackups

tu imaš backup po datumima.. samo importaj (file->import->from file)

meni se to događalo.. i fala bogu znam zbog čega se to događa (u mom slučaju) pa izbjegavam te radnje..

17 godina

mozes li mi reci zbog cega se to događa??? da i ja izbjegnem?

17 godina

kod mene je bio slučaj, da kad restartam komp sa upaljenim firefoxom, ode sve u pm..

isto tak.. ako ga i ugasim (firefox) i opet kresnem po gumbu za restart, sve nestane..

uglavnom, skužio sam da moram biti nježan s njime pri pokretanju i gašenju Smijeh

17 godina
neaktivan
anti virus problemi

bok molim vas da mi netko pošalje neki anti virus s liscencom.......unaprijed hvala

dado

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moram priznati da mi se nikada FF nije tak zblesiral, mada je navedeni plugin jako dobra i korisna stvarčica Namigiva

Kako ste zadovoljni RC1 verzije 3.0? Meni radi bez greške i čak mi se čini stabilnijim malo od 2.x.x verzija, pošto mi se još nitit jednom nije srušil u Windowse.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice