kako nema??? meni je aero po defaultu bio ukljucen??
mozda ti je graf malo slabija pa se aero iskljucuje?
nemoguce da je zbog grafe pa cjeli kopm je pod aerom i uredno sve radi samo FF nece i nece pretrazio sam cjeli net i nisam mogao nist nac...
kako nema??? meni je aero po defaultu bio ukljucen??
mozda ti je graf malo slabija pa se aero iskljucuje?
nemoguce da je zbog grafe pa cjeli kopm je pod aerom i uredno sve radi samo FF nece i nece pretrazio sam cjeli net i nisam mogao nist nac...
takav slucaj sam vidio kod svoga kolege.. isto nisam znao razlog tome!
inace kada je neki program zahjevniji, on moze iskljuciti cijeli aero dok u ovom slucaju se iskljuci samo na firefoxu, zasto - neznam?
takav slucaj sam vidio kod svoga kolege.. isto nisam znao razlog tome!
inace kada je neki program zahjevniji, on moze iskljuciti cijeli aero dok u ovom slucaju se iskljuci samo na firefoxu, zasto - neznam?
Nije se mogo iskljucit jer nikad nije bi bio ukljucen,kad stavim na default temu bude onak plavo sivkasta neznam mozda moram nesto u abaut:config promjenit cekat cu icecold da odgovori on sigurno zna vise o tom "problemu"
GigaGirl je vec prilozila moju sliku FF-a
Imam windows 7 ulitimate
I zelim da mi FF izgleda ovak http://media.snaphow.com/images/Firefox-Glass-Theme-Aero-Transparent-Glass-Effects.jpg
pomogucnosti bez addonsa
Da li ti ostale aplikacije koriste Aero?
Ili ih forsiraš na neki način da koriste?
Da li ti ostale aplikacije koriste Aero?
Ili ih forsiraš na neki način da koriste?
pa tema u windowsima je aero sve radi normalno,samo FF nece...
U safe mode-u?
Mislim Firefox bi trebao koristiti Aero ako je on omogućen u Windows-u i ako ne koristiš neku drugu temu.
Ako ne želiš neki dodatak da instaliraš kako bi imao Aero na Fx-u, onda to možeš uraditi izmenjivanjem profila i dodavanjem stila.
U safe mode-u?
Mislim Firefox bi trebao koristiti Aero ako je on omogućen u Windows-u i ako ne koristiš neku drugu temu.
Ako ne želiš neki dodatak da instaliraš kako bi imao Aero na Fx-u, onda to možeš uraditi izmenjivanjem profila i dodavanjem stila.
rekoh da sam takav slucaj vec imao i stvarno je u pitanju da se samo firefox pokretao bez aera... potpuna deinstalacija ff-a sa revom i ponovna instalacija ff-a nije pomogla bas nista (promjena profila takodjer nije nista pomogla... skeniranje sa av programom nije nista pronaslo/rijesilo tako da sam bio ostavio takvo kakvo je (nakon mjesec dana je bila potrebna reinstalacija win-sa tako da se problem jedino tako i rijesio!
U safe mode-u?
Budem probao danas u safe modu
U FF mi je samo ona traka gore aero di su tabovi i nightly menu ovo ostalo je po default temi sivo...
Aero je normalno omogucen u windowsima jer graficka podrzava DX9,Pixel shader-a 4 (v2.0) itd
rekoh da sam takav slucaj vec imao i stvarno je u pitanju da se samo firefox pokretao bez aera... potpuna deinstalacija ff-a sa revom i ponovna instalacija ff-a nije pomogla bas nista (promjena profila takodjer nije nista pomogla... skeniranje sa av programom nije nista pronaslo/rijesilo tako da sam bio ostavio takvo kakvo je (nakon mjesec dana je bila potrebna reinstalacija win-sa tako da se problem jedino tako i rijesio!
Hm, nikada se još nisam susreo sa tim problemom.
Dakle, soundstream, ruši taj sistem!
Rad na animacijama pomeranja jezičaka (tabova) je konačno završen! :)
Biće u sutrašnjem nightly-u.
*.* nadam se da će poraditi što pre na tim idejama.
Btw, zanimljiv dodatak za 3D Veb stranice :)
http://postimage.org/image/314wlplus/
Link za dodatak.
postoji jedan problem kod novih tabova!
1. situacija:
- Kada imamo dva ff prozora, svaki ima po jedan tab i oba su prozora MAXIMIZIRANA, i kada zelimo 1 tab (u primjeru Google) iz jednog prozora spojiti sa drugim tabom (Bug.hr) koji je u drugom prozoru, nemozemo uciniti jer kada dodjemo kursorom (crvena stelica posto win PrtScrn ne uslika strijelicu) sa uhvacenim tabom iz 2. prozora (google) na slicicu 1. taskbara u kojem nam je 1. tab (Bug.hr) s kojim zelimo spojiti, taj prozor se ne otvori tako da nemamo mogucnost spajanja tabova!
2. situacija:
- Kada imamo dva ff prozora, svaki ima jedan tab ALI prozor u kojem je tab kojeg zelimo premjestit NIJE MAXIMIZIRAN, tada nema ovoga problema kao u 1. situaciji i bez problema mozemo spojiti tabove iz razlicitih prozora!
3. situacija:
- prije uvodjenja novih tabova.. kada smo zeljeli neku stranicu spremiti u Bookmarks, mogli smo to jednostavno napraviti tako sto bi odvukli tab na kojoj je stranica koju zelimo spremiti na "dugme" Bookmarsk u Bookmarks Toolbar-u, otvorio bi se taj bookmarks i mogli smo na zeljeno mjesto spremiti svoju stranicu. Sada to vise nije moguce!!
..inace mi se novi tabovi svidjaju ali bili bi jos bolji kada nebi bilo tih problema!
Mislim da su te bube već prijavljene :)
Pogledaj pod "depends on" .
Želeli su da završe implementaciju animacija kako bi je što pre ubacili u noćna izdanja.
Sada sledi poliranje.
Evo vidim da.. Bug 674831!
provjerih sada kako stvari stoje na Chromeu i IE-u
ako premjestamo tab iz prozora u kojemu ima samo taj jedan tab onda radi sve u redu, ALI ako prmjestamo tab iz prozora u kojem jos tabova osim tog kojeg premjestamo, onda stvar neradi kao niti na FF-u
Ovdje sam dobio jednu jako zanimljivu situaciju... pri pokusaju da premjestim tab iz prozora u kojem imam 2 taba, dobio sam jednu jako zanimljivu situaciju:
...(a dok sam otvarao 3 taba u istom prozoru... samo se jedan otvorio od prve.. zato i imam razloga zasto ne shvacam ljude koji koriste IE )
Nadam se da ce Mozilla rijesiti stvari prije Google-a, a za IE necu nista niti spominjat (al pustimo to sada za neku drugu temu
)
U FF mi se na fb pojavi static.ak.fbcdn.net da li je to do preglednika ili do fb jer mi se u gc-u to ne pojavi?
Možda do ABP-a?
Imam samo WOT. To mi se pojavi kad se idem odjavit iz fb i dolje sve bude .sidebarMode .fbsidebartiker 28px ! itd.
Da li si probao u safe-mode-u ili novom profilu?
Btw. izašla je zakrpa za DirectWrite fontove.
Već je napravljena tema po skicama.
Da li si probao u safe-mode-u ili novom profilu?
Btw. izašla je zakrpa za DirectWrite fontove.
Već je napravljena tema po skicama.
Provao sam, ali sve isto. Na drugim stranicama bude statistick, ali ne isti....
Dakle nov' profil ni nova instalacija ne pomažu?
probao sam temu i nije mi bas nesto.. nije doradjeno i tema izmjeni neke ikonice (ABP, bug.hr, bookmarks menu, home....)
po meni.. bolje cekat original u nightly-u
zadnja stabilna je 5.0.1
ako je tako kako ti kazes (novi windows, safe mod..) , tebi ocito nije problem u firefoxu nego neka druga stvar koja brka rad ff-a... probaj iskljuciti antivirus (pogotovo one antispam i antibaner stvari) i onda provjeri ima li promjena!!
evo sta se dogodi kada je nekome stvaaaarno dosadno... napravi svoju about:home stranicu (nije jos dovrseno)
Može kakav tutorijal za izradu?
Btw, bilo bi bolje da su ikone recimo 32x32 pixela pa da ih više stane.
Da li postoji lokalizirana verzija Minefielda,recimo na hrvatskom?
Sisko se zbunio :)
Postoji: firefox-8.0a1.hr.win32.installer.exe
Hm, 64bitnjaka nema.