Isključio sam html5. Ali onda mi se nezeli reproducirati video sadržaj na yt (slika ispod).
Kada ga natrag uključim sve normalno radi ali mi nema real player "downloada" onaj mali kvadratic iznad yt spota.
Kada odem u mozilli pod plugins, svi pluginski su mi isključeni, onda yt reproducira video sadržaj a kada kada uključim sve pluginse onda mi ne reproducira yt video
Vec mi pise ovo ( slika)
Neznam uistinu što da uradim
A kada koristim google chrome sve normalno radi i sve normalno "skida" :(
Koju verziju Flash player-a imaš? 11.3?
Imaš par opcija:
1. da vratiš na 11.2 verziju.
2. da probaš slediti
uputstvo.3. da isključiš "sandbox mode" u Flash player-u 11.3
@sisko93, po meni je bio loš potez što su u Fx 13 ubacili "new tab page", pa onda u narednim verzijama uradili dodatna poboljšanja.
Ili su trebali odložiti, ili barem ubaciti na ispravke kao "hotfix" na Fx 13 ili betu (14) .
IonMonkey JavaScript engine:
Yeah IonMonkey will land a few weeks later, there were some important blockers that took us some time. We also fixed a lot of fuzz bugs, Ion is way more stable than a few weeks ago. There are also some performance bugs we'd like to fix for the first release.
It would be awesome if some people could try an IonMonkey nightly for a while. Please let us know if you see any crashes, large performance issues (other than SS/V8) etc.
Inače, da li neko od vas primećuje poboljšanja u performansama sa korišćenjem razvojne verzije AdblockPlus-a ?
Napravio sam sve što si ovdije napisao. ali sada nemam "real player download" iznad yt videa :( Čini mi se da ću morati preći na chrome (pošto mi tamo sve normalno radi ) dok ne izađe mozilla 14 :(