A dobro ništa onda. U svakom slučaju hvala...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam problem sa e-bay kupovinom. Naime, sve do danas sam kupovao artikle bez problema, međutim sada kada želim kupiti neki artikal pojavi mi se "greška" (Slika: http://i.imgur.com/rnTfB9v.jpg). Zna li neko u čemu je problem ?
Na banci nemaš dovoljnu svotu novca za kupovinu.
I uvijek moraš imati +50kn iz nepoznatih razloga.
I uvijek moraš imati +50kn iz nepoznatih razloga.
S obzirom da u pravilu u pitanju račun na kojem ne možeš ići u minus, kad ne bi moralo ostati 50 kuna banka si ne bi mogla uzeti novac za vođenje računa ili eventualne kakve druge sitne troškove.
imam jos jedan problem narucio sam 5-6 artikala 21 februara, od razliciti prodavaca, i jos mi nisu dosli, gdje mogu provjeriti koji je zadnji rok isporuke, a artikle koje sam narucio 25 februara stigli su mi 13 marta, pa mi je sad cudno ove sam narucio 21 februara danas je vec 22 radna dana i js mi ne dolaze, pa me sada zanima koji je zadnji rok isporuke gdje da provjerim i sta trebam uraditi ako do tog roka ne dobijem narucene proizvode.
Nije prošlo ni mjesec dana a ti se već žališ.
Rok ta isporuku je 45 dana. Nakon 40 dana možeš kontaktirati prodavača da ti refundira s time da mu platiš kada dođe.
Kupio sam 2 stvari u 10. i 11. mjesecu prošle godine i do sada su mi svi paketi (preko 100) uredno dolazili ali ova 2 nikako. U početku sam (možda 12. mjesec) slao mail prodavaču i pa mi je odgovorio da pogledam u svojoj pošti i to je bilo to što se tiće komunikacije s njegove strane. Nakon toga sam ga nekoliko puta kontaktirao ali nikakav odgovor nisam dobio... Šta da uradim sada?
A šta uraditi kada kupiš neku stvar i platiš i ne dobiješ ju par mjeseci a na mail koji šalješ prodavač ti ne odgovara?
Lupiš se po glavi i kažeš: "Bit ću pametniji sljedeći put. Pročitat ću http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx i postupiti po uputama".
Jbg..., to nisam znao... Hvala na odgovoru!
WOW, koja brzina stizanja Ovih baterija, narucio 7.3. a tamo pise da najcesce 20-30 dana treba da dostavi do nasih zemalja, svaka cast za brzinu, i to bez tracking broja
Izvinjavam se za ali sam ostao zaprepasten brzinom, mislio sam da ce stici tek nekada u sljedecem mjesecu...
WOW, koja brzina stizanja Ovih baterija, narucio 7.3. a tamo pise da najcesce 20-30 dana treba da dostavi do nasih zemalja, svaka cast za brzinu, i to bez tracking broja
Događa se. Tu i tamo.
Iz Slovenije?
Mogu li nekako saznati koliko sam dosad kupio stvari na ebayu?
Feedback mi nije mjerodavan kad ga ne ostavljaju svi prodavači/kupci.
Mogu li nekako saznati koliko sam dosad kupio stvari na ebayu?
Feedback mi nije mjerodavan kad ga ne ostavljaju svi prodavači/kupci.
zar ne mozes pogledat u arhivu kupljenih stvari?
trebalo bi ti prikazati po godinama u purchase history pa archived
zar ne mozes pogledat u arhivu kupljenih stvari?
trebalo bi ti prikazati po godinama u purchase history pa archived
Samo zadnje 3 godine, tj. 2011. mi zadnje pokazuje, a ebay imam od 2009.
ista stvar i kod mene
Ako netko zna što to znaći na tracking numberu dali je prošlo carinu ili nije
E super,hvala
E super,hvala
BTW moj paket je dvije minute prije tvog poslan na carinu, a minutu poslije tvog se vratio s carine natrag na poštu.
kupio sam ova 4 artikla http://img823.imageshack.us/img823/7178/a5188fa3955349d2bda833a.png od istog sellera u isto vrijeme 18 marta, pa mi za 2 i 3 artikal pise shipped 19/03 /2013, a za prvi i cetvrti artikal pise not shipped. sve sam platio skinute su mi pare sa racuna i na paypalu ima obavljena transakcija, ali na ebayu pise not shipped, sta trebam uciniti dai na ova 2 artikla pise shipped, i dali su mi uopste poslana ta 2 artikla .
Poslano je, mozda je seller zaboravio kliknut da je shipped.
sve sam platio skinute su mi pare sa racuna i na paypalu ima obavljena transakcija, ali na ebayu pise not shipped, sta trebam uciniti dai na ova 2 artikla pise shipped, i dali su mi uopste poslana ta 2 artikla .
Strpi se još malo, a onda ga pitaj što je s tim. Možda trenutno nema na lageru. Može biti i da je zaboravio označiti, ali ne mora biti - pogotovo ako pogledaš da imaš različite tracking brojeve za ova dva paketa koja ti je poslao.
Danas mi stigla maskica za mobitel naručena 16.3 iz Hong Konga. Jel ikad kome stiglo tak brzo ?
Danas mi stigla maskica za mobitel naručena 16.3 iz Hong Konga. Jel ikad kome stiglo tak brzo ?
tako brzo ne ali bilo je da sam cekao manje od tjedan dana to je kad ti paket ude medu zadnjima na avion pa se nečeka drugo dok avion ne uzleti
tako brzo ne ali bilo je da sam cekao manje od tjedan dana to je kad ti paket ude medu zadnjima na avion pa se nečeka drugo dok avion ne uzleti
To sam i mislio, al stvarno me iznenadilo.
Iz Hong Konga meni 13 dana najbrze , 35 najviše i puno predmeta koji nikada nisu stigli...
Iz Hong Konga meni 13 dana najbrze , 35 najviše i puno predmeta koji nikada nisu stigli...
Meni je za 6 dana stigao USB OTG kabel za Galaxy Tab 2,a najduže je bilo 30 dana i uvijek je sve stiglo,osim case-a za mob koji je stigao za 2 mjeseca,ali on je iz US
Eto meni danas već druga pošiljka u mjesec dana da je došla za 6 dana.
Ne znam što se to događa.
Očito su počeli neki otkazi kod njih, pa su se poboljšali.