naravno....
a ako otvori nije bed... i s ovim 33% još me jeftinije dođe nego u hrvatskoj.... a sigurno bude 33%?? kolko sam ja skužil 23% PDV +10 carina znači 33%
prema čemu oni to carine?? svi uvjeti isti ?? za sve??
naravno....
a ako otvori nije bed... i s ovim 33% još me jeftinije dođe nego u hrvatskoj.... a sigurno bude 33%?? kolko sam ja skužil 23% PDV +10 carina znači 33%
prema čemu oni to carine?? svi uvjeti isti ?? za sve??
heheh:-D osječam se ko pokusni kunić:-D ma reko neka :D ak me i zacarini prošel bum jeftinjak.. kupujem od provjerenog prodavača.... a recite mi kolko treba u prosjeku dana da roba stigne iz hong konga?? platil sam poštarinu 12 GBP... danas je lik poslal
toliko sam čekal da mi naši uvoznici odgovore na pitanje o dodatnoj opremi za fotić=)
i dobil sam alarmanti odgovor i zato sam se odlučil za ebay
ponekad se isplati,
ima zakon stvari gore koje su povoljne i ako te i zacarini jeftinije te dođe nego u hrvatskoj
Ma ebay je zakon za sve, a na kraju krajeva ima mnogo stvari za koje i da platiš PDV + carinu opet ispada puno jeftinije, a ovak malo sad možemo riskirati i to al zato jednog dana kad uđemo u EU ako uđemo onda ću sve kupovati po nekoliko komada
A što se tiče stvari iz Hong Konga slobodno računaj oko mjesec dana, znam jer sam ja puno stvari baš odande kupio i najmanje je bilo mjesec dana pa čak i više
"shipping & handling fee is fixed to Worldwide"
"Despatched by airmail within 2 Business days after the payment recived, it takes about 10 days to arrive
ovo mi je poslal čovjek od kojeg sam kupil=) zar je to moguče?? 10 dana??
Prije je bilo 14 dana.Sada zbog recesije i nedostatka letova očekuj 30-40 dana.
Registrirana pošiljka dolazi do Hrvatske za nekih 14 dana,no od predaje u poštanskom uredu pa do otpreme zna biti i 3 tjedna...
i još ništa=)
grrrrrr
Samo polako i budi strpljiv, meni neke stvari još nisu stigle a kupio sam ih još prije polovice drugog mjeseca
Evo ja dobio tek danas a poslano je bilo 7.02.2010, dakle oko 40 dana al dobro s obzirom da je kod njih u drugom mjesecu neka njihova Nova Godina onda je i to vjerojatno neki razlog dužeg putovanja
ja čekam...poludel bum=) tolko stvari sad ima za slikat a nema mi opreme za fotić=)
Za 5 dana bude točno mjesec dana=)
Rok dostave ti je 40 dana
ak ne dostavi u roku 40 dana ke onda??
ak ne dostavi u roku 40 dana ke onda??
45 dana ti je rok nakon placanja da pokrenes dispute u resolution centru u svrhu dobivanja refunda!
60 dana ti je rok za ostavljanje feedbacka!
Lol.Citam ovo i ko da sam pisem.Ja sam narucivao neke stvari sa param koje sam dobio na PayPal sa Lockerza i trebalo im je mjesec i tjedan dana da dodju.Ali ja sam trazio refun cim je prosao jedan mjesec i prodavac mi je uredno vratio pare a ja kasnije dobio svoje.
Lol.Citam ovo i ko da sam pisem.Ja sam narucivao neke stvari sa param koje sam dobio na PayPal sa Lockerza i trebalo im je mjesec i tjedan dana da dodju.Ali ja sam trazio refun cim je prosao jedan mjesec i prodavac mi je uredno vratio pare a ja kasnije dobio svoje.
Sta dobijes pare nazad i posiljku ? :D
ja narucivao iz Protisa u HRV pa cekao 3 tjedna :D
Ali ja sam trazio refun cim je prosao jedan mjesec i prodavac mi je uredno vratio pare a ja kasnije dobio svoje.
Nadam se da si bio fer i da si mu naknadno platio!
Mos mislit...
Ja sam item iz kine cekao 2 mjeseca, nisam trazio refund ni nista...
Samo sam pilao lika svakih tjedan dana da provjeri gdje je item :)
U glavnom, item je dosao nakon 2 mjeseca, liku sam svejedno dao 5 * feedback.
Ja sam podnio dispute jer mi je ebay javio da je item koji sam kupio moguci fraud. Za svaki slucaj sam podnio zalbu, u koliko item ipak dodje budem ga platio. Necu se ciganit za 100 kn...
Ja sam mu kreuo vratiti pare ali on je rekao da je u redu da mu nemoram vratiti jer oni (njihova firma) ima garanciju ako ne dodje u roku od mjesec dana da ti vrate pare.
računaju se radni dani ili tjedan dana?'=)
Pa najcesce ti pise npr delivery time 10 - 15 business days... i onda imas napomenu da moze doci do kasnjenja radi carine bla bla...
koliko bi platio ovo do Varaždina ?
Pa pise ti da je besplatna dostava...
ne kuzim, kolko bi platio taj mobitel u kunama, jel se to uopce moze kupiti ili moras ponuditi najvisu cjenu ?
ne kuzim, kolko bi platio taj mobitel u kunama, jel se to uopce moze kupiti ili moras ponuditi najvisu cjenu ?
pa kolko ja vidim .. to ti je aukcija ...
mene znaima jedna stvar na ebayu kod tih aukcija .. npr. ja ponudim za cokoladu 100$ ... neko ponudi 101$ .. ja gubim novac ili dobim natrag?
pa kolko ja vidim .. to ti je aukcija ...
mene znaima jedna stvar na ebayu kod tih aukcija .. npr. ja ponudim za cokoladu 100$ ... neko ponudi 101$ .. ja gubim novac ili dobim natrag?
A jel postoji nesto što ima gotovu, konacnu cijenu za uređaj pa da narucim po toj cjeni ako mi odgovara ?
pa normalno da ima ... pokraj takvih stvari imas opciju ''BUY NOW''