Postoji jedan kanal, tj. jedna osoba koja prenosi po meni jako snažnu poruku za sve ljude i mislim da puno znači onima koji ga mogu pratiti na engleskom jeziku. Ali nažalost dosta ljudi koji bi ga možda trebali pogledati ne razumiju engleski jezik, pogotovo ne dovoljno tečno da ga razumiju kako treba, pa sam se ja dosjetio kako bi bilo dobro da žrtvujem svoje vrijeme i iskoristim poznavanje engleskog jezika kako bi preveo nekoliko njegovih videa. Kako da to izvedem bez da pravim odvojeni kanal na kojemu ću nanovo uploadati njegove video uratke samo ovaj puta sa podnatpisima? Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ili da ti da svoj mail/pass, logiras se i prevodis ili na tezi nacin gdje gledas video i svaki put pauziras, i pises prijevod te u notepad sve biljezis vrijeme pocetak/kraj titla i prijevod i onda mu posaljes da on to sam sredi.
ili da ti da svoj mail/pass, logiras se i prevodis ili na tezi nacin gdje gledas video i svaki put pauziras, i pises prijevod te u notepad sve biljezis vrijeme pocetak/kraj titla i prijevod i onda mu posaljes da on to sam sredi.
Sumanjm da bi takvo što napravio. Riječ je o ovom kanalu: https://www.youtube.com/user/stefbot