Amis internet provider - mišljenja

poruka: 6
|
čitano: 4.247
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Internet

Zanima me amis internet mreza zanimaju me vasa misljenja o njoj ikava je dali je pouzdana dali veza puca cesto i dali valja ista amis ili mi preporucate neku drugu vezu jer t-com mi sada nikako da poveca brzinu i sad mi konstantno veza puca dali imate ikakve prjedloge

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Internet
izbjeglica kaže...

Zanima me amis internet mreza zanimaju me vasa misljenja o njoj ikava je dali je pouzdana dali veza puca cesto i dali valja ista amis ili mi preporucate neku drugu vezu jer t-com mi sada nikako da poveca brzinu i sad mi konstantno veza puca dali imate ikakve prjedloge

Već par godina kod njih, nikakvih problema i preporučio bi ti ih ALI...

ako ti T-Com ne može povećat brzinu i ako ti stalno puca veza a da oni to ne mogu riješiti, vjerojatno ti je kvaliteta veze do centrale katastrofalna, a onda ti je manje-više svejedno tko ti isporučuje sporu vezu koja puca. Probaj gnjavit T-Com da ti to riješe prije nego pređeš na nekog drugog.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2009 16:07 (dekstroza).
16 godina
RE: Internet

-koristim AMIS 2god (od dolaska) i radi savršeno, osoblje je ljubazno i za razliku od t-coma (način rada, studenti na helpdesku nemaju nikakve informacije..), vode brigu kad se nešto pita-traži...

-prije su bili najpovoljnija kombinacija, vjerojatno će uskoro korigirati cijenu (na dolje). Planiraju uvođenje IPTVa...

Jako slični Iskonu (ponuda, cijena, kvaliteta..) samo iskon ima više kombinacija i sad već nove pakete/cijene...

Pucanje veze? -što je to? .. naravno možda 1-2 x godišnje, ugl. zbog radova na mreži-centrali, kod svih ISPova je isto.

Za kvalitetu/brzinu veze, kao što kaže post iznad, ako je t-comova parica/centrla loša nema razlike, ali prije će ti oni popraviti nego t-com...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
Amis internet provider - mišljenja

na amisu sam pola godine i duplo su mi manji računi

prije sam imao 1 gb adsl i telefon u t-com-u i telefon je bio oko 400kn a net 300-400

sad imam flat i telefon u jednom - beslatni pozivi prema svim fiksnim linijama (+ uspostava od 0.07 kn) i ukupno mi je račun 300 kn

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Amis internet provider - mišljenja

Mogu reći samo sve najbolje o njima i usluzi koju daju. U firmi smo spojeni preko optičkog kabla stalnom vezom i mogu reći da sve funkcionira savršeno. I Internet i telefoniranje. Služba za korisnike također savršena, za razliku od T- Coma. Bez greške. 

17 godina
RE: Amis internet provider - mišljenja

Samo bi se ja nadovezo na to sve, ja sam imo problema sa t-comom svakavih pucanje veze itd. kada se povecavala brzina na 4 mbita ja sam moro ostat na 2 mbita iako sam iz zagreba i tako sve je to teklo dok ja nisam puko i poceo zvati svaki cas. i eto tako mi jucer uspostavili sve, nema pucanja veza sta reci nego da mi je download speed u prosjeku 480kb/s ide do nevjerojatnih 500kb/s a uz to koristim i max tv. Samo im treba biti dosadan i ne popustat tada oni mogu sve sredit,ovako nece nikad. Na meni je sada samo da pricekam tjedan dva da li ce to ici tako ili ce se opet pogorsat, amis nisam nikad imo tako da neznam kakvu uslugu nude

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice