imam problem sa otvaranjem admove stranice. u naslovu taba piše (GIF Image, 1×1 pixels) a stranica je bijela.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
otvara se bez problema kod mene...
otvara se bez problema kod mene...
pa pomogao sam - nije problem kod njih... stranica je up
otvara se bez problema kod mene na 4 browsera
pa pomogao sam - nije problem kod njih... stranica je up
otvara se bez problema kod mene na 4 browsera
Ako imaš Kaspersky(AV/IS) Banner Ad Blocker stavi na Disable.

evo uspjelo je! čudno kako nije prošli put. tnx
Nista stoga, ima toga ne samo na ADM-u i na vise stranica ima tih oznaka [AD]...
Mozda imas ABP (ad block plus) za FF pa ti blokira slike ili mozda neki problem sa flash player pluginom...stvarno nemam ideje sto bi moglo biti. Probaj otvorit stranicu sa nekim drugim browserom.
Možda ažuriraju stranice sad ionakio ide Božićno razdoblje pa valjda stavljaju popuste
Mozda imas ABP (ad block plus) za FF pa ti blokira slike ili mozda neki problem sa flash player pluginom...stvarno nemam ideje sto bi moglo biti. Probaj otvorit stranicu sa nekim drugim browserom.
ABP nemam, mora da je do Flash-a, probao sam s drugim browserima,ali badava
Možda ažuriraju stranice sad ionakio ide Božićno razdoblje pa valjda stavljaju popuste
Nije jer ostalima radi...
Stranica radi:
Batista probaj obrisat flash player ovim programom pa nanovo instalirat.Neznam, postavke su sasvim ok... Update-an je. Muci me to kaj moram editirat temu o konfiguracijama...
Outpost firewall? neki drugi sličan program? btw. Kaspersky ne blokira (ili više ne blokira) tu stranicu a i da blokira stranica se lako stavi u whitelistu bez isključivanja komponente
Ako je outpost u pitanju a želiš gledat reklame [AD]... :fuj:... isključi dio koji je odgovoran za to u outpostu, anti-banner, ad-blocker ili slično, zaboravih već kako se to zove u Outpostu...
Evo proradilo je, trebao sam u outpostu ici na settings - web control - customized - advertisements - allowed, hvala svima