Uplay email problem

poruka: 6
|
čitano: 1.269
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Uplay email problem

ovako ljudi,hitno bih vas zamoliti pomoc....kupio sam od nekog lika s njuskaloa,manje bitno,uplayev accaunt s igrama,prodaje ih nekoliko....dao mi je accaunt i nakon sto sam se isao prijavit na njega,trazilo je da ga vertificira na moje racunalo,ja to nisam skipao nego sam normalno usao na vertifikaciju na sto mi lik kaze da ne posjeduje mail preko kojega je izrađen uplay accaunt....a na taju mail treba doc cod koji mi treba za verticifiranje accaunta....na taj racun se vise ni on ni ja ne mozemo prijavit....posto je to presutio,dao mi je drugi uplay accaunt,normalno sam usao u njega,nisam verticifirao racun jer nikako ne mozemo do maila,samo sam skipao i sad taj racun koristim,strah me samo da mi nakon nekoga vremena ne stave zabranu ulaska na taj accaunt jer nije verticifiran....znaci ovako....imam email i lozinku toga doticnog accaunta,prijavit sam na njega,da li ikako iz uplay aplikacije ili preko browslera mogu promjenit mail na svoj,bez da me traze nekakve potvrde sa starog maila koji se trenutno koristi....izvinjavam se odma ako sam  na krivom mjestu otvorio temu,molio bih za bilo kakvu pomoc da mi ne propadnu novci koje sam mu uplatio,puno hvala unaprijed....i da kazem,ne radi se o svercu ili necemu,od toga lika tetak ili netko vec je imao pc igraonicu,sad je zatvorena pa je njemu dao sve accaunte da rasproda....

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: Uplay email problem
Killy kaže...

ovako ljudi,hitno bih vas zamoliti pomoc....kupio sam od nekog lika s njuskaloa,manje bitno,uplayev accaunt s igrama,prodaje ih nekoliko....dao mi je accaunt i nakon sto sam se isao prijavit na njega,trazilo je da ga vertificira na moje racunalo,ja to nisam skipao nego sam normalno usao na vertifikaciju na sto mi lik kaze da ne posjeduje mail preko kojega je izrađen uplay accaunt....a na taju mail treba doc cod koji mi treba za verticifiranje accaunta....na taj racun se vise ni on ni ja ne mozemo prijavit....posto je to presutio,dao mi je drugi uplay accaunt,normalno sam usao u njega,nisam verticifirao racun jer nikako ne mozemo do maila,samo sam skipao i sad taj racun koristim,strah me samo da mi nakon nekoga vremena ne stave zabranu ulaska na taj accaunt jer nije verticifiran....znaci ovako....imam email i lozinku toga doticnog accaunta,prijavit sam na njega,da li ikako iz uplay aplikacije ili preko browslera mogu promjenit mail na svoj,bez da me traze nekakve potvrde sa starog maila koji se trenutno koristi....izvinjavam se odma ako sam  na krivom mjestu otvorio temu,molio bih za bilo kakvu pomoc da mi ne propadnu novci koje sam mu uplatio,puno hvala unaprijed....i da kazem,ne radi se o svercu ili necemu,od toga lika tetak ili netko vec je imao pc igraonicu,sad je zatvorena pa je njemu dao sve accaunte da rasproda....

Ovo zadnje ti je on rekao? Malkice te laze da ne moze do maila. Svaki mail koji napravis ima nacin za recovery accounta.

11 godina
neaktivan

dao je on meni sve accaunove da se uvjerim da ih prodaje vise i da je kao iz pc igraone....u svaki accaunt se moze uc osim u onaj koji sam ja zafrknio kad sam stiso da ga verticifira....sada sam bas usao na uplayu na jedan njegov accaunt,nasao sam kako promjeniti email,ali prije toga se mora stari mail verticifirat sto je veliki problem kada on na mail nikako ne moze uc....ocito da nece biti rijesenja za to

9 godina
odjavljen

Ne citas pazljivo. Laze te da ne moze uci u mail za verifikaciju jer da je njegov mail ogao bi uraditi recovery accounta jer svaki nudi nacin za povrat passworda. Ne mpze ga naprviti bez toga. Pokusaj napraviti bilo koji mail pa ces vidjeti da ti trazi nacin da ti dostavi link za resset passa. I to vise njih.....

11 godina
neaktivan

razumio sam ja tebe....ali kako je on rekao,dobio je samo mail i lozinku za prijavu na uplay....nije dobio lozinku od emaila....to je problem,zato ne moze uc na mail....da je to njegovo,onda bi znao koja mu je lozinka od maila,a ovako ne zna....

17 godina
Uplay email problem

Samo da te upozorim, ako budeš kontaktirao support čeka se oko mjesec dana na odgovor.. nevjerovatno

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice