Pitanje - imao sam kupon za igru (popust od 75%) u invertoriju, i nestao je. Što se desilo?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pitanje - imao sam kupon za igru (popust od 75%) u invertoriju, i nestao je. Što se desilo?
Istekla mu valjanost, prošao rok.
Imam ove stvari za trade:
Dota 2 gift
Dirt 3 key
Sniper Elite v2 key
Ravaged beta key
Dwarfs?! gift
Edit: Zanimaju me ekspanzije za BF3 (Back to Karkand, Closed Quarters, Armored Kill, Premium).
Nudim: Dota 2
Tražim: Javite se i dogovorimo se :D
Evo nekog da obradujem dajem besplatno dota 2 gift , ko se javi prvi dobija :D
Trejdam keyeve:
Deus Ex HR augmented edition,Missing Link DLC,Just cause 1(tradeable),Just Cause 2,Company of Heroes,Hitman Blood Money,Supreme Commander 2,The Last Renmant
trazim: ponudite nesto u pm.
Pogledajte inventory: charmander2005
Nudim Dotu 2, prihvacam skoro sve.
Nudim: Airmech * 2 i The Ship
Ponude na pm :)
DOta 2 u zamjenu za bilo sta :)
Pozdrav
Ponudite nešto za Suprem Commander 2
Imam Torchlight 1 i Metro 2033. [EDIT2] TL otišao kolegi dinos3...[EDIT2] Otišao i Metro
Mjenjam [EDIT]za što god ponudite. (preferiram neku indie igru)

Nudim: Dota 2
Tražim: Javite se i dogovorimo se :D
Tražim: BC2 ili CS:GO
trazim: ponudite nesto u pm, preferiram CS:GO, Brink ili Shift 2 Unleashed
Imam dota2 key mjenjam za svašta ponude na PM
Nudim: dota2
Tražim: ponudite nešto
Dajem Dota 2 Beta key(gift) za neku FPS igru ako može, ili Terraria org :)
ponudu u PM
trazim: dota 2
dajem: cod4

A što daješ?
Tema se zove steam gift trade znači zamijena igara putem steam tradea, a ne kupovima i prodaja igara.
A što daješ?
Tema se zove steam gift trade znači zamijena igara putem steam tradea, a ne kupovima i prodaja igara.
Moje isprike, no hitno mi je za cs tako da netreba biti izricito gift, poželjno je, ali ne i 100% nužno...( key npr.)

A što daješ?
Moje isprike, no hitno mi je za cs tako da netreba biti izricito gift, poželjno je, ali ne i 100% nužno...( key npr.)
Čovjek te pita šta dajes u zamjenu za cs:go a ne u kakvom obliku zelis igru...

Dajem: Dota 2 GIFT
Tražim: CS:Go ili CS:S
Imam DOTA 2 gift, ako netko želi trade neka odgovori.
Eto imam i ja jednu dotu 2 na gift pa ponudite nekaj samo da igrica nije tipa dote2,lol i to xd..
Eto imam i ja jednu dotu 2 na gift pa ponudite nekaj samo da igrica nije tipa dote2,lol i to xd..
I ja isto. Primam bilo kakvu steam ili origin igru.
steam key-eve THE LAST REMNANT, SUPREME COMANDER 2, QUANTUM CONUNDRUM I JUST CAUSE i MAX PAYNE3 CD KEY NO STEAM mijenjam , ponudite nesto novije ,
preferiram FPS
Nudim: Ja uz LoL account (EUEast, 30 lvl, 40ak champova, AP i AD rune, 375 winova) nudim i CoD 4 key! Ako vam nista od toga ne pase, dogovorimo se za novce.
Tražim: CS:GO key.