Fcuk, jel vam radi Steam? :) 14.09.2016. 18:20 dead as a duck.
Koliko vidim sve je ok. Malo usporeno otvara Store jedino.
Fcuk, jel vam radi Steam? :) 14.09.2016. 18:20 dead as a duck.
Koliko vidim sve je ok. Malo usporeno otvara Store jedino.
jel iko imao ovakav problem: na steamu mi je addan broj mobitela koji nije u funkciji, a treba mi onaj authenticator , sms code šalju na taj broj... a nemogu niti prominit broj jer i za to treba sms na onaj stari broj. ima li rješenje za to?
baš ja nedavno riješavao taj problem...dva sata im je trebalo da mi odgovore na ticket...tražili me da im pošaljem kompletan broj mobitela koji je bio vezan za steam koji želim da maknem, zadnja četiri broja sa kartice kojom sam vršio uplate za igre ili ako je kupljena fizička igra, da im uz serial number napišem rukom broj ticketa koji sam otvorio vezano za riješavanje ovog problema i pošaljem..nakon što sam im to poslao, resetirali su mi sve unutar 15 min
Pozdrav!
Jedno pitanjce ... Ako na laptopu instaliram Win 8.1 umjesto Win 7 (format C:) oće li mi igrice iz Steam Library-ja radit normalno ili ću morat skidat sve iz početka ?
Steam je na D:
Pozdrav!
Jedno pitanjce ... Ako na laptopu instaliram Win 8.1 umjesto Win 7 (format C:) oće li mi igrice iz Steam Library-ja radit normalno ili ću morat skidat sve iz početka ?
Steam je na D:
U teoriji bi sve trebalo raditi, osim ako ima neka igra koja ne radi na 8.1. Igre ak su instalirane, samo uputiš Steam na taj folder i eventualno: desni klik na igru - properties - local files - verify integrity da Steam provjeri dal su svi fajlovi ok.
Neće radit. Moraš sve skinuti ponovno. Ali zato Steam ima opciju za backup instaliranih igara. Napraviš backup na taj disk D i kasnije i kasnije kad digneš novi win i instaliraš steam napraviš restore i to je to.
Inace ne uzimam sa ostalih stranica, ali uzeo sam Deus Ex Human Revolution sa G2A jer je bio jeftin... Pisalo je (EU), sve bilo ok dok nisam aktivirao key, onda ono di pise koja je igra aktivirana pisalo je "Deus Ex: Human Revolution (Russia Only)"... Tek kad sam aktivirao na steamu se to pojavilo.
Sad ne znam sta cu, strah me da mi ne banaju steam acc. U libraryu ne pise nista da je ruski i slicno, samo u onom prozorcicu nakon aktivacije. Ne koristim nikakav VPN i slicno, tako da bi mi bilo debilno da mi banaju, sta da mi je neko dao key, kak bi znao jel RU
Inace ne uzimam sa ostalih stranica, ali uzeo sam Deus Ex Human Revolution sa G2A jer je bio jeftin... Pisalo je (EU), sve bilo ok dok nisam aktivirao key, onda ono di pise koja je igra aktivirana pisalo je "Deus Ex: Human Revolution (Russia Only)"... Tek kad sam aktivirao na steamu se to pojavilo.
Sad ne znam sta cu, strah me da mi ne banaju steam acc. U libraryu ne pise nista da je ruski i slicno, samo u onom prozorcicu nakon aktivacije. Ne koristim nikakav VPN i slicno, tako da bi mi bilo debilno da mi banaju, sta da mi je neko dao key, kak bi znao jel RU
Pa ako nije aktivirano preko VPN-a, mislim da će sve biti ok. Najgore što bi možda moglo biti je da ti maknu key iz library, ali nekako ne vjerujem u to.
Eventualno možeš imati problem, ako igra ima samo ruski audio i titlove :D.
Da to i ja mislim, ako je uspjela aktivacija onda nebi trebalo bit problema, ako bude onda stvarno ne znam... Ako je igra vec region locked onda treba stavit to upozorenje da nemos aktivirat i ok, ban za zaobilaženje VPNom razumijem
Koliko bi sve zajedno dosla narudzba steam hardware complete bundlea do Zagreba. Cijena sa popustom je 98 eura.
Puno hvala na odgovoru.
jel netko isprobao Giant Machines 2017 , kako vam se čini igrica?
imaju neke popuste stalno,
no veliki sale su
ljeto, bozic, uskrs, zima
ako ima jos koji nek me netko nadopuni.... mislim da i google ima neke info o tome
Prvi veći bi trebao biti za Noć vještica. Za neka 2-3 tjedna će početi. Pitanje je koliko će biti zanimljiv jer većinom su na popustu igre vezane uz tu tematiku, tipa zombie naslovi, horor igre itd. Nakon njega bi mogao biti jedan povodom black fridaya, a prvi pravi je Winter Sale oko Božića
Pozdrav, imam pitanje vezano uz korištenje VPN-a.
Smješten sam u studentskom domu gdje su blokirane P2P veze (ako sam dobro shvatio), pa ne mogu koristiti Steam, Origin, TS3 itd. Preko VPN-a sve radi savršeno. Nas par iz doma bi uzeli VPN da zaobiđemo tu blokadu pa se želim uvjeriti da neće biti problema vezanih uz njegovo korištenje. Ne zanima me nikakva kupovina igara preko ruskih ili sličnih servera radi bolje cijene, izročito bih se spajao preko europskih servera pa bi cijene bile iste kao i kod nas ako bih nešto kupovao. Znam da je korištenje VPN-a protivno Steamovim uvjetima korištenja te da piše da se može dobiti ban u slučaju korištenja, pa me zanima ima li netko od vas kakvih iskustava? Na Steamovim forumima nema previše priče o ovoj temi, modovi samo tu i tamo ne obrišu temu, ali samo kopiraju tekst iz TOS-a gdje piše da možeš dobiti ban.
Pozdrav, imam pitanje vezano uz korištenje VPN-a.
Smješten sam u studentskom domu gdje su blokirane P2P veze (ako sam dobro shvatio), pa ne mogu koristiti Steam, Origin, TS3 itd. Preko VPN-a sve radi savršeno. Nas par iz doma bi uzeli VPN da zaobiđemo tu blokadu pa se želim uvjeriti da neće biti problema vezanih uz njegovo korištenje. Ne zanima me nikakva kupovina igara preko ruskih ili sličnih servera radi bolje cijene, izročito bih se spajao preko europskih servera pa bi cijene bile iste kao i kod nas ako bih nešto kupovao. Znam da je korištenje VPN-a protivno Steamovim uvjetima korištenja te da piše da se može dobiti ban u slučaju korištenja, pa me zanima ima li netko od vas kakvih iskustava? Na Steamovim forumima nema previše priče o ovoj temi, modovi samo tu i tamo ne obrišu temu, ali samo kopiraju tekst iz TOS-a gdje piše da možeš dobiti ban.
A tko ovdje ti može 100% garantirati da neće biti problema? Ako ideš svjesno raditi nešto protivno TOS-u kojeg si prihvatio onda budi spreman na posljedice.
Osobno se ne bih s tim igrao jer na accountu imam cca 500 igara. Otvorio bih novi account pa ili igrao neke F2P igre ili za silu još jednom kupio istu igru ako se ekipa dogovori da će se redovno igrati.
Ili bih se iselio iz takvog doma .
Nece ti oni banat steam acc, nego ako nekim slucajem skuze da imas taj ( a nece skuzit ) samo ce ti deletat igru iz lybrary-a. Ako se tak nesto desi, samo to poslikas, odes na steam support i vrate ti nazad igru.. :)
Ma vec sam prešo, sve je ok :)
A tko ovdje ti može 100% garantirati da neće biti problema? Ako ideš svjesno raditi nešto protivno TOS-u kojeg si prihvatio onda budi spreman na posljedice.
Ma dobro, ne tražim sada nikakvu garanciju hahah, čisto pitam je li netko ovdje imao kakvih negativnih iskustava. A dom je malo prejeftin da se sada vraćam u stan
ja sam prije koji mjesec kupio priko vpn-a i igrao igru sa ruskim ključem. nikakvih problema nije bilo.
Postoji li na Steamu mogucnost povrata igre?
Naime, želim kupiti GTA V, ali konfiguracija laptopa mi je na granici pa nisam siguran hoce li sve normalno funkcionirati. Namjeravam kupiti igru, al ne znam sto ako ne bude sve dobro funkcioniralo.
Postoji li na Steamu mogucnost povrata igre?
Naime, želim kupiti GTA V, ali konfiguracija laptopa mi je na granici pa nisam siguran hoce li sve normalno funkcionirati. Namjeravam kupiti igru, al ne znam sto ako ne bude sve dobro funkcioniralo.
Postoji refund. Bitno je da nisi igrao dulje od 2 sata i da je kupljena direkt preko Steama. Upiši steam refund faq u google pa si vidi kakva je točno procedura. Jedino što se čeka od par dana da vrate pare, nemoj očekivati da ćeš danas kupiti, isprobati i odmah dobiti natrag novce.
Hvala…
Vidim da je GTA V sada 40% jeftiniji zbog midweek madnessa. Koliko cesto se pojavljuju takvi popusti?
Mozda pitam gluposti, al nemam iskustva sa Steamom pa... :)
Hvala…
Vidim da je GTA V sada 40% jeftiniji zbog midweek madnessa. Koliko cesto se pojavljuju takvi popusti?
Mozda pitam gluposti, al nemam iskustva sa Steamom pa... :)
Ima 4-5 većih saleova kroz godinu (traju par dana i obuhvaćaju hrpu igara) i takvih sporadičnih tokom tjedna ili vikenda.
GTA će možda biti na zimskoj rasprodaji, vrlo vjerojatno čak. U teoriji je moguće da će onda biti na 50% off recimo, ali ne možeš znati.
Super, Black friday je 25.11., a zimski popusti prošle godine su bili od 22.12. do 4.1.
jel moguće pare sa steam walleta vratit nazad na karticu?
Prije nije bilo moguće, sad neznam jel se u zadnjih par mj. nešto promjenilo odkako me nema na steamu.
Možeš ponudit na forumu/netu zamjenu, tipa tebi netko uplati ili kupi nešto drugo,a ti njemu igru na steamu koju mu giftaš (tvoje steam pare naravno vrijede manje)
Prije nije bilo moguće, sad neznam jel se u zadnjih par mj. nešto promjenilo odkako me nema na steamu.
Možeš ponudit na forumu/netu zamjenu, tipa tebi netko uplati ili kupi nešto drugo,a ti njemu igru na steamu koju mu giftaš (tvoje steam pare naravno vrijede manje)
ne.
Kupio sam zabunom PES2017 za PC i instalirao na steam jer mi je tako ponudio kad sam ubacio CD. Sad sam nabavio PES za PS4 i više mi netreba na PCu pa bi ja to prodao.
Dali mogu ja sad izbrisati PES sa steama i prodati kutiju sa CDom a da taj koji kupi može normalno instalirati i igrati i online i sve najnormalnije kao da nije nikad korištena.
Nemam iskustva s steamom pa ako može pomoć bio bih zahvalan.
Poz
Kupio sam zabunom PES2017 za PC i instalirao na steam jer mi je tako ponudio kad sam ubacio CD. Sad sam nabavio PES za PS4 i više mi netreba na PCu pa bi ja to prodao.
Dali mogu ja sad izbrisati PES sa steama i prodati kutiju sa CDom a da taj koji kupi može normalno instalirati i igrati i online i sve najnormalnije kao da nije nikad korištena.
Nemam iskustva s steamom pa ako može pomoć bio bih zahvalan.
Poz
Ne može, nije to Playstation. Jedino što možeš je prodati cijeli account. Zeznuto je ako imaš neke druge igre gore i ljudi su u pravilu nepovjerljivi kupovanju accountova. Prelako je dokazati kasnije da nisi prodao nego ti je netko hakirao account. Eventualno nekom frendu uvaliti ili se pomiriti da je 200 kuna ošlo u vjetar.