Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.346.145
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori

da bi dobio Nuketown mapu, do 10.10 moraš napraviti preorder. Igra manje od 100 kn dođe. 

Plačaš ili karticom, ili paypalom. 

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
14 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori

Gledam malo igre tamo i dosta su jeftinije. Jel treba kakav proxy ili VPN. A i piše jezik igre "ruski". Očito onda nema Engleski

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

da bi dobio Nuketown mapu, do 10.10 moraš napraviti preorder. Igra manje od 100 kn dođe. 

Hvala, i zanima me di je najpovoljniji Bf 3 premium?

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

Gledam malo igre tamo i dosta su jeftinije. Jel treba kakav proxy ili VPN. A i piše jezik igre "ruski". Očito onda nema Engleski

Za aktvaciju treba. Sve dobiš prilikom kupnje. A za jezik ovisi od igre do igre. Večina ih ima engelski pod Default,

Luxy2501 kaže...
Bernard Huky Hux kaže...

Hvala, i zanima me di je najpovoljniji Bf 3 premium?

To pitaj u bf3 temi, tamo ekipa znade najbolje. Neko vrijeme su masovno kupovali preko VPN-a i to Brazilskog ili Indijskog. 

Ovako ga možeš nabaviti za nekih 40-tak eur kako bi se reklo na bijelo, pa i manje.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
14 godina
neaktivan
Kako da znam da je to sigurno?
14 godina
protjeran
NiramX kaže...

Da vjerujem u kletve rekao bih da sam se ukleo. Krenem pokrenuti Steam, a ostatak već znate.

Ažurirao sam definicije Avasta i sada je sve u redu.

13 godina

Može usluga? Tko je voljan kupiti i giftati igru preko Steama, neka posalje poruku, uplacivam preko banke(uplatnica). Hvala!

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 16:47 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
16 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Može usluga? Tko je voljan kupiti i giftati igru preko Steama, neka posalje poruku, uplacivam preko banke(uplatnica). Hvala!

Ako ne nađeš nikog probaj preko ovog posrednika. Provizija mu je 35kn. Uplatiš uplatnicu i poslikaš ili skeniraš i pošalješ mu i on ti napravi posredništvo preko paypala. Sad kad je bio summer sale ja sam koristio njegovu uslugu da mi uplati određenu svotu na moj steam valet pa sam kupovao što mi je odgovaralo.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
17 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 5
13 godina
neaktivan

Pozdrav

Dali kada uđemo u EU će nam biti omogućeno na Steamu kupovati igre koje su GFWL?

Dali možda znate dali Slovenci mogu kupovati igre koje su GFWL na Stemu pošto su oni u EU?

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 9:35 (dado123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa i sad mozes uredno kupiti GFWL igre.

Dawn Of War 2, Batman AA, te su mi pale na pamet.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da te možeš ali nemožeš novije Dirt 3, Batman AC itd.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Imam jedno pitanje.

Kupio sam novi SSD i sad bih htio 1-2 igre koje igram prebacit.Steam direktorij mi se nalazi na eksternnom disku.Kako sad da prebacim samo 1 igru na ssd jer ako bih isao cijeli steam prebacit nebi ni stao na ssd?!

I ako hocu DayZ na ssd prebacit,moram cijelu Armu2 prebacit ili?

The king is back!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne mozes nazalost prebaciti samo jednu igru.

http://vgm.tv/
17 godina
dado123 kaže...

Pozdrav

Dali kada uđemo u EU će nam biti omogućeno na Steamu kupovati igre koje su GFWL?

Dali možda znate dali Slovenci mogu kupovati igre koje su GFWL na Stemu pošto su oni u EU?

Piši supportu, pa ćemo najsigurnije znati dok odgovore

15 godina
Masterpiece kaže...

Imam jedno pitanje.

Kupio sam novi SSD i sad bih htio 1-2 igre koje igram prebacit.Steam direktorij mi se nalazi na eksternnom disku.Kako sad da prebacim samo 1 igru na ssd jer ako bih isao cijeli steam prebacit nebi ni stao na ssd?!

I ako hocu DayZ na ssd prebacit,moram cijelu Armu2 prebacit ili?

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=998110

Probaj s ovim iz drugog posta.

Evo ti i dva videa:

Igra se instalira na SSD, ali je povezana sa steamapps folderom ili kojim već na HDDu.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 12:06 (Vapor).
13 godina
protjeran

Evo nasao sam ovo za movanje fajli i izgleda da radi.

http://www.traynier.com/software/steammover/

The king is back!

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Steam Community dobija update

http://steamcommunity.com/communitycontent

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Pozdrav, namjeram kupiti steam account sa Black Ops i MW3, sad pošto ne želim počet igru od nekog prestigea htio bih resetirat statse da krenem od levela 0. Čuo sam da se u MW3 može ići u barracks ili nešto i stisne se reset stats, ali kako bi mogao resetirati statse na black opsu kad nema opcije za to u igri?

Koma
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

stvar je da ne možeš, jedino doć do 50 lvl-a. i uć u novi prestidge, ako već nije bo na zadnjem prestidgeu.

EDIT: tako možeš i mw3 tek kad budeš na 15 prestidgeu, onda se otključa reset stats.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 15:16 (Bernard Huky Hux).
13 godina

Moze usluga od nekoga. Htio bi si kupiti Arma: OA da mogu igrati dayZ ali nemam karticu. PA bi zamolio da mi neko onda gifta a ja dajem u zamjenu bon za mobitel jer nemogu nikako drugacije platit. Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja imam vrlo velikih problema sa Steamom u zadnje vrijeme.

Većinu igara mi uopće ne želi skidati, i kad skida skida ih većinom jako sporo i sa prekidima kao na slici. Crysis sam stavio prije 2 tjedna da se skida po svaki dan tek je 2GB.

Napominjem da je sa internet vezom sve u najboljem redu i da je sve prije radilo savršeno, Origin mi skida maksimalnom brzinom bez ikakvih padova brzine. Mrsko mi je kontaktirati Steam support jer znam da će mi neku budalaštinu savjetovat poput da provjerim LAN kabel i sl.

Sve mi se više ovaj Steam počinje gadit. Prodao bih account da neke igre koje igram nisu Steamworks a ovo kupio u kutiji.

Probao sam sve servere promjeniti i sa svakim je isto.

I BTW, je li zna netko kako isključiti ovaj novi Steam comunity beta jer je užasan.

Maksimalna brzina veze je 100KB/s, a on ispisuje nekih 300, lol. Maksimalna brzina veze je 100KB/s, a on ispisuje nekih 300, lol.

0 0 hvala 0
17 godina
Ranko Kukumar kaže...
...

Tako je i meni prije bilo kod nekih igara, dok neke idu punom brzinom (npr. tf2). Kažeš da si probao sve servere, onda mi ne vrijedi savjetovat, ali meni su nekad bili spas Chicago i Washington, čini mi se. Možda ih muči navala na tf2, pošto je izašao novi mod (tf2 je izbio na vrh liste igara koji se igraju na steamu).

Heh, jedino što ti preostaje, kako si rekao je da ih kontaktiraš, ali im onda debelo naznači da je problem samo u steamu, da sve drugo normalno radi.

15 godina
neaktivan

Ja bi kupio CS:GO ali me zanima moram li ja imati kupljen hl2 ili ne?Koliko sam ja shvatio ne ali pitam za svaki slučaj.I kakva se vama čini igra, dali se isplati?

Pecalica(HRVATSKI Lockerz), osvojite mrak stvari za jednu kunu.Registrirat se možete ovdje:http://pecalica.hr/users/add/0b46432eb0be9d35c33b86ab20daeebf
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sackboy kaže...

Ja bi kupio CS:GO ali me zanima moram li ja imati kupljen hl2 ili ne?Koliko sam ja shvatio ne ali pitam za svaki slučaj.I kakva se vama čini igra, dali se isplati?

Ne moraš imati HL2.

Vrijedi itekako tih 10E. Kupi svakako.

15 godina

zanima me dal je moguće platit iz Hrvatske s paysafecardom... naime uzeo bih CS:GO... Ak je moguće bio bi zahvalan da mi napišete kako {#}

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dis4st3r kaže...

zanima me dal je moguće platit iz Hrvatske s paysafecardom... naime uzeo bih CS:GO... Ak je moguće bio bi zahvalan da mi napišete kako {#}

ja sam ga kupio preko paypala.. a možeš kreditnom karticom uvijek kupiti

btw ne sviđa mi se CS :-)

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
14 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

LOL, ti imaš više problema sa steamom od mene, a ja ga vrtim kroz wine. Jesi probao reinstalirati steam?

Jesam, i evo već par sati ne mogu više ući u svoj Steam account.

Obrisao, instalirao, update-ao se, i došao mi login screen, ukucam pass i username, i pojavi se jbeni Steam Guard.

I naravno E-mail ne želi stići (gmail koristim).

Poslikao sam sve žive račune i retail kopije da dokažem svoj account pa sam poslao na support da mi ga vrate.

Steam je koma softver u zadnje vrijeme baš kako je Sinatra rekao (i dobio 200 TD lol).

Sad moram čekat 24 sata da mi vrate account (ali čisto sumnjam da će mi ga vratiti, jer će mi poslat neku idotariju poput "Jeste li sigurni da ste ušli u svoj mail i da nije stigao isti"...).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
 I naravno E-mail ne želi stići (gmail koristim).

Spam folder?

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Spam folder?

Nije, provjerio sam više puta.

BTW, mojim mukama sa Steamom nema kraja, prije reinstalacije sam napravio CS:GO backup, sada sam ušao u folder i vidim da mi je napravio nekakve bezvezne fajlove koji su mi od niš koristi i moram cijelu igru skidati opet. -.-

Fak jea Fak jea
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice