Ali Crysis i warhead su stavili, isto tako MoH, NFS, dalje nisam tražio ali vjerovatno se još nešto može naći-
Pa bilo je to i prije, samo su maknuli Crysis 2 & Dragon Age II. I nisu pustili BF3.
Ali Crysis i warhead su stavili, isto tako MoH, NFS, dalje nisam tražio ali vjerovatno se još nešto može naći-
Pa bilo je to i prije, samo su maknuli Crysis 2 & Dragon Age II. I nisu pustili BF3.
Znači imam igru na steamu i htio bi stavit na 640x480 rezu ali neznam kako ( nema u video settingsu a vidjeo sam na youtubeu da se može stavit ali nije bila steam verzija )
Ako neko zna rješenje nek napiše. Jel se može to namjestit u set launch options?
Unaprijed hvala!
Meni se činilo da su maknule SVE igre ali da su sad neke od njih vratili. o.O
Definitivno ti se samo činilo
Jel zna netko da li mogu napravit backup igre i onda je prekopirat na drugi komp da je vidi i neki drugi acc osim mojega ako je ima? Jer mi se fakat ne da skidat ponovno 10 GB.
Možeš to, kad radiš backup nije ti vezan uz acc. Ima 2-3 tjedna da sam radio to i isto se tako pitao hoće li radit.
Znači imam igru na steamu i htio bi stavit na 640x480 rezu ali neznam kako ( nema u video settingsu a vidjeo sam na youtubeu da se može stavit ali nije bila steam verzija )
Ako neko zna rješenje nek napiše. Jel se može to namjestit u set launch options?
Unaprijed hvala!
?
Nakon "svađe" maknuli su samo igre za koje su izlazili novi DLCovi a koje EA nije htio prodavati direktno preko Steama.
Unaprijed hvala!
Kad se pitanje odnosi na konkretnu igru, napiši koja je u pitanju pa će ti ljudi sa tom igrom odgovoriti.
Zanima me možemo li mi kupovati i aktivirati igre sa UK Steama?
Zanima me možemo li mi kupovati i aktivirati igre sa UK Steama?
Ista stvar ko i s US Steamom ili RU Steamom. Moraš to zaobići preko VPN-a ili moliti nekoga iz UK da ti gifta. Inače bi mi smjeli kupovati samo u EUR2 regiji.
Jel mogu kupiti nesto sa steam store-a i stavit u inventory?
Ili da kupim sa drugog accounta pa giftam?
Jel mogu kupiti nesto sa steam store-a i stavit u inventory?
Ili da kupim sa drugog accounta pa giftam?
Možeš, odaberi da kupuješ kao gift i imati ćeš opciju Save to my inventory ili tako nešto.
ok ekipa imam pitanjce
da li mogu steam instalirati na laptop i komp i sve igrice sa steama na oba? kad sam na selu da igram na laptopu a kad sam doma na kompu?
da li ce mi to stvarati probleme? pretpostavljam da se statusi i slicno cuvaju na steamu ili treba nesta postaviti?
Isto me zanima za origin :)
Hvala
ok ekipa imam pitanjce
da li mogu steam instalirati na laptop i komp i sve igrice sa steama na oba? kad sam na selu da igram na laptopu a kad sam doma na kompu?
da li ce mi to stvarati probleme? pretpostavljam da se statusi i slicno cuvaju na steamu ili treba nesta postaviti?
Isto me zanima za origin :)
Hvala
Naravno da da, i za Steam i za Origin. Sve se sprema na servise, i dozvoljeno je koristiti isti ac na viš računala. Neće biti problema.
Mozes, ali ti nece saveovi svih igara biti spremljeni, moras pogledati koje igre imaju Steam cloud. I ne mozes bit ulogiran na oba istovremeno, naravno.
Mozes, ali ti nece saveovi svih igara biti spremljeni, moras pogledati koje igre imaju Steam cloud. I ne mozes bit ulogiran na oba istovremeno, naravno.
pretpostavljam da je na originu to po defaultu ili moram kliknuti onaj mali cloud kraj igrice? (sry na pitanju o originu u steam temi)
Sad će tek početi krađa acc ... :p
Imam problem. Nakon promjene mail-a na steamu, nestao mi je info o Security Statusu, te ona opcija za ukljucivanje Steam Guarda.
U cemu je problem, i kako je moguce to vratiti? Evo i slika.
Napravi log out/log in,i meni se to desavalo.
Ma od tada je proslo vec par dana, mislio sam da ce se vratiti s vremenom, ali jos uvijek nista. Tako da je bilo log outa vise puta.
ovako imam jedno pitanje, pošto mi je hard podijeljen na 2 particije kao i manje više svima, sad na prvoj su igrice sa steama i origina a nemam više mjesta za skidanje na tu particiju, u stvari ostalo je još malo, mogu li sada prebaciti da se igre skidaju na ovu drugu na kojoj imam mjesta?
ovako imam jedno pitanje, pošto mi je hard podijeljen na 2 particije kao i manje više svima, sad na prvoj su igrice sa steama i origina a nemam više mjesta za skidanje na tu particiju, u stvari ostalo je još malo, mogu li sada prebaciti da se igre skidaju na ovu drugu na kojoj imam mjesta?
Steam ne. Origin da.
Ako ti je druga puno veca, mozes prebaciti cijeli Steam folder na nju. Upute nadi na netu.
Pozdrav, ovako imam instaliran od prije piratksi mw3, i sada sam nabavio original key tj. steam acc, Ali kada pokusavam uci u mp¸trazi me da instaliram igricu preko stema...Sada jel bas moram instalirat preko steama ili sta je?
Jos me zanima moze li vise korisnika koristit jedan acc?
Sada jel bas moram instalirat preko steama ili sta je?
Da
Jos me zanima moze li vise korisnika koristit jedan acc?
Da, al ne možeš s dva mjesta biti online u isto vrijeme. Eventualno može jedan biti online a drugi može Steam pokrenuti u offline modu. Al naravo onda ovaj koji je u offline modu može igrati samo SP.