A tako se izgleda čini, možda sam trebao napisati da ću ih osobno dostaviti. Ali fakat, imam tog podosta, a vjerujem kako ima onih koji bi to možda probali iskoristit pa eto.
Jesu te igre oeginal ili jogurt verzija?
A tako se izgleda čini, možda sam trebao napisati da ću ih osobno dostaviti. Ali fakat, imam tog podosta, a vjerujem kako ima onih koji bi to možda probali iskoristit pa eto.
Nisu orginali...
jel sada shvaćaš zašto si dobio toliko TD?
jel sada shvaćaš zašto si dobio toliko TD?
Misliš da je mene briga za TD??? I da koliko sam dobio? I dalje ako ima onih koji žele probati starije igre ja sam tu, ako ne opet ok, ne budem plakao nad TD-ima zbog tog.
Ja ti samo kazem zasto jer je gore bilo pitanja zbog cega su TD na post. Sto se igara tice svako di zna skinuti piratsku verziju, barem to nije neka znanost :)
Space Farmers - L60A4-JY0VF-A2KGA
Evo ako nekome treba, neka uzme.
Momodora: Reverie Under the Moonlight
Ako netko ima Starcraft 2 Legacy of the Void key (ne account) nek se javi preko PP.
Ima netko Divinity: Original Sin? Original ili Enhanced, whatever...
Poklanjam The Witcher III prvom koji mi se javi na PP
Edit: Poklonjeno Igzy20
Poklanjam The Witcher III prvom koji mi se javi na PP
Edit: Poklonjeno Igzy20
Hvala još jednom i ovako javno!
Sid Meier's Civilization® III: Complete - 9NQ6N-BMQ2T-L3MKI
Također trenutno je igra besplatna za Humble bundle pa ako ne uspijete tu uzeti key, možete od tamo.
Imam Fifa 18 kljuc za razmjenu ponudite.
Mijenjam D3 ROS acc za For Honor, The devision.
Prodajem/mjenjam CS GO i GTA V acc..Prijedloge molim na PP..
Dobio na giveaway-u key za Unforgiving Trials: The Darkest Crusade. Giveaway je sa stranice DupedOrNot i postoji mogucnost da je key vec negdje iskoristen (sto je objasnjeno u njihovoj steam grupi). Ja vec imam igru pa ako nekome treba evo key:
B8GN9-Y66EZ-7GA37
Aquanox - Deep Descent Beta Steam Keys
WYPH?-Y8FK3-2KL03
YGE?W-Z9DNC-XNEBA
? = Brojevi 1-5
Mijenjam D3 ROS acc za For Honor, The devision.
.
Mijenjam D3 ROS + Hearthstone account, zainteresirani šaljite ponude aktualnih igara u inbox.
Zasitia sam se, treba mi neka novija igrica za promjenu! :(
Giveaway igara je prošao, hvala svima na sudjelovanju no molim forumaša sa imenom Antonio Sviben da mi se javi preko Privatnih poruka ili Facebooka gdje sam objavio dobitnika isto :)
Screenshot je dokaz da ne varam ljude
Skoro 10 igara a jedan dobitnik. WTF?
Giveaway igara je prošao, hvala svima na sudjelovanju no molim forumaša sa imenom Antonio Sviben da mi se javi preko Privatnih poruka ili Facebooka gdje sam objavio dobitnika isto :)
Ako ćemo iskreno, mrsko mi je davati 10 ljudi po igru jer bilo fighta koji će šta uzeti. Ovako je bilo prvo 3 igre, pa je naraslo do kraja. Ovako je meni osobno najsigurnije za nagrade.
I za sve ostale giveawaye sa keyevima i shareove vršim preko navedenog servisa te će biti više dobitnika u prosincu kad će upasti novi giveaway i nove igre ;)
Ako ćemo iskreno, mrsko mi je davati 10 ljudi po igru jer bilo fighta koji će šta uzeti. Ovako je bilo prvo 3 igre, pa je naraslo do kraja. Ovako je meni osobno najsigurnije za nagrade.
I za sve ostale giveawaye sa keyevima i shareove vršim preko navedenog servisa te će biti više dobitnika u prosincu kad će upasti novi giveaway i nove igre ;)
Niđe veze! Radije ovdje stavi pa da si ljudi uzmu.
Niđe veze! Radije ovdje stavi pa da si ljudi uzmu.
Takodjer nigdje veze, koliko sam skuzio (moja pretpostavka) vecinu igara je uzeo jedan covjek.. ne mora biti ali ono kao da vrebaju je*ote kad ce netko staviti kljuc da ima u lajbreri, koja fora kasnije igru niti ne gleda....
Grey Goo Definitive Edition
3E2JG-F68AL-MYJNH
Galactic Civilizations Ultimate Edition - Steam
3K0YL-HPXGC-P0Z9J