- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Opet ne ulovih Insurgency, al' sam talenat... :D :D :D
ak ga tak jako hoćeš, kaj je teško dati 5 kn za njega?
Kolko mi je ostalo u sječanju tolko je koštal cjeli pack igrica na bundleu..
ak ga tak jako hoćeš, kaj je teško dati 5 kn za njega?
Kolko mi je ostalo u sječanju tolko je koštal cjeli pack igrica na bundleu..
Pa da. Tu zica insurgency na zadnjih 5 stranica, a cijeli fakin pack je bio dolar ... a u packu 4 insurgency-a i jos kamara kvalitetnih igara ...
Hvala @cola777 :) (macgyver 53, proslijedi još nekome ko želi, već sam dobio) :)
Ostali, ne znam u čemu je problem, podijeljeno je tone Insurgencyja, neko je uzeo i po 4-5 siguran sam... Kad sam nudio odličan Steam acc. za neku siću niko se nije javio, a sad' hoćete da me zadavite zarad jednog keya...
Hvala @cola777 :) (macgyver 53, proslijedi još nekome ko želi, već sam dobio) :)
Ostali, ne znam u čemu je problem, podijeljeno je tone Insurgencyja, neko je uzeo i po 4-5 siguran sam... Kad sam nudio odličan Steam acc. za neku siću niko se nije javio, a sad' hoćete da me zadavite zarad jednog keya...
Ali brate mili svaki 5-6 post je tvoj "ja opet nisam dobio insurgency" ... :)
Ajde nađi da sam napisao više od 2 puta i dam ti svoj Steam account odmah.
Ajde nađi da sam napisao više od 2 puta i dam ti svoj Steam account odmah.
A sto bih ja s tvojim steamom pored moga?
desura kljuc:
beep 5EQZF-4MIVF-Y608B
Pozz svima.
Ima li netko da bi se zelio mijenjati origin s fifiom 13 i 14(imaju svaka oko pola milje milju,ako mi se ne cini),world(oko 100k coinsa u igracima),bf3 premium i medal of honor za neke kljuceve ili accounte?
Volio bi black ops 2,payday 2 dlcevi,bf 4 s titanfallom ili nesto drugo,samo ponudite..

...evo, Insurgency ključ viška https://www.humblebundle.com/?gift=kzhEAWy58vfkkKaf
...evo, Insurgency ključ viška https://www.humblebundle.com/?gift=kzhEAWy58vfkkKaf
hvala, bas me zanimala ova igra...
Ima li neka dobra dusa da mi da jedan key od igre Insurgency, bilo je dosta djeljenja al jednostavno nedođem na vrijeme nikad. Hvala unaprijed. Nemojte mi sad masovno lupat TD-ove. Ime teme je Razmjena i poklanjanje igara. Bio bi vam zahvalan, svi moji prijatelji su dobili, a ja jednostavno nemogu, tako da bi volio sa njima zaigart. :)
Ima li neka dobra dusa da mi da jedan key od igre Insurgency, bilo je dosta djeljenja al jednostavno nedođem na vrijeme nikad. Hvala unaprijed. Nemojte mi sad masovno lupat TD-ove. Ime teme je Razmjena i poklanjanje igara. Bio bi vam zahvalan, svi moji prijatelji su dobili, a ja jednostavno nemogu, tako da bi volio sa njima zaigart. :)
Eto tebi jedan TU od mene ;)))
Baš sam mislio pitat da li je ikome kojim slučajem ostao ekstra key War of the roses Kingmaker?
Ako netko ima War of the ROses, neka mi se javi na PM pa da dogovorimo neku trampu.
Raja, ima li neko da mu je ostao iz HB-a visak Sonic & All-Stars Racing Transformed? Da ne uzimam beze jer me ostalo ne zanima, u zamjenu bih dao neku igru, imam ih uglavnom iz BundleStarsa, npr Tropico 3: Steam Special Edition, ili nesto drugo, javite se na pm...
Evo dobio sam igru od kolege macgyver 53. Hvala mu jos jednom preko ovog posta!
Dajem Steam kupone pa tko hoće neka mi se javi.
75% off on the title ROCKETSROCKETSROCKETS - (Valid until 12/7/2014 9:49:47 AM)
90% off on the title The Collider - (Valid until 12/9/2014 1:17:38 AM)
66% off on the title LYNE - (Valid until 12/11/2014 4:36:24 AM)
50% off on the title LIMBO - (Valid until 12/12/2014 8:53:39 PM)
50% off on the title Sokobond - (Valid until 12/13/2014 10:30:51 PM)
Dijelim insurgency-e, kliknite "Hvala" pa ću izvuči nekoliko dobitnika preko random.org-a
Edit: STOP
23 se prijavilo, igre dobijaju prvi, posljednji i onaj u sredini koji bude na random listi
Edit2: random.org je odlučio, Daka96, JuXo i AmD su dobitnici Insurgency-a, stizu pp-ovi za koju minuticu :)
Micek i tonchy, čestitke na osvojenim nagradama, imate pp-ove kroz nekoliko minuta :)
Hvala ti puno. Bio mi na wishlisti.
Evo da se pridružim i utješim nekoga, ostao mi jedan Insurgency za pokloniti.
Hvala Haker_x još jednom.
Dijelim insurgency-e, kliknite "Hvala" pa ću izvuči nekoliko dobitnika preko random.org-a
23 se prijavilo, igre dobijaju prvi, posljednji i onaj u sredini koji bude na random listi
Edit2: random.org je odlučio, Daka96, JuXo i AmD su dobitnici Insurgency-a, stizu pp-ovi za koju minuticu :)
Hvala
Hvalaa
http://store.steampowered.com/app/267980
Hostile Waters: Antaeus Rising
Poklanjam 6 komada
22ICE-HGQKN-P34Q9
22IKP-R720V-LY6J4
23MX0-7IYB8-0CEFR
23VAK-MZQEV-XGWCK
24H2M-L073W-RDD3D
24ZJZ-404BI-A0LL8
+ 2 insurgency
Mijenjam Murdered Soul Suspect Cd key na Steam-u ne aktiviran !
Našao sam još ovaj Insurgency koji mi je ostao, pa evo neka uzme tko još uvijek nema.
https://www.humblebundle.com/s?key=RhMxHYfYZZMR58SS
Našao sam još ovaj Insurgency koji mi je ostao, pa evo neka uzme tko još uvijek nema.
https://www.humblebundle.com/s?key=RhMxHYfYZZMR58SS
Hvala,uzeo sam za frenda
hvala...
Imam i ja još jedan Insurgency, tko prvi posalje PM ( pod uvjetom da je minimalno 6 mjeseci na forumu ) a u poruku neka stavi svoj steam profil da vidim da nema igru vec aktiviranu
EDIT: Vidim da se netko ljuti jer nije 6 mjeseci na forumu, ali igra je otisla
Imam: ArmA 2 Complete Edition
Tražim: Što god vi ponudite..
Ponuda još vrijedi, no dobivaju prednost oni koji imaju jednu od ovih igara:
Gear City
Hearts of Iron III
Hearts of Iron II
Još vrijedi. Iako je u ponudu ubačeno još 4x TF2 key. Također primam i druge igrice, no TF2 keyevi i ove igrice imaju prednost!