PS3 emulator

poruka: 125
|
čitano: 60.924
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
PS3 emulator

Pokusao sam skinuti , i skinuo sam i skinuo par manjih igara do 2 GB .. 

I naravno koji god sam game htio boot izbacilo je neke greske i nije pokrenulo.. 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: PS3 emulator
CROIMANI kaže...

Ima li novosti u svezi ps3 emulatora ?!

Naime našao sam na net-u  rpcs3 -verzije no za svaku mi veli da komp nije kompatibilan s tom verzijom programa,u čemu je riječ ??!

Ima puno novosti..... mnoge igre se pokrecu i to cak mnoge komercijalne (npr. Watch Dogs u kojem emulator dode do "language selectora"), fixaju se graficki problemi itd. Prve verzije rpcs3 emulatora su koristile interpreter za emulaciju CPU-a tako da je emulacija uzasno spora, a prije par mjeseci su napravili takozvani "PPU recompiler (LLVM)" i emulacija je brza. Za detalje, pogledajte ovdje: http://www.emunewz.net/forum/showthread.php?tid=164335

Koje su prednosti i mane tog recompilera?

Interpreter = spora emulacija ali veca preciznost odnosno mozes ocekivati manje bugova, manje glitcheva, manje crasheva, vise igara se pokrece i tako dalje..... osim toga, laksi je debugging.

Recompiler = brza emulacija u odnosu na interpreter ali manja je preciznost odnosno mozes ocekivati vise bugova, vise glitcheva, vise crashova, manje igara ce se pokrenuti i sl. (znaci vise problema u odnosu na interpreter)..... debugging je tezi.

Uglavnom, ovo je sluzbeni forum na kojem se raspravlja o PS3 emulaciji i konretno rpcs3 emulatoru (tu se okupljaju/raspravljaju autori emulatora oko developmenta, tu se prijavljuju bugovi, imate compatibility sekciju itd):

http://www.emunewz.net/forum/forumdisplay.php?fid=162

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2015 8:20 (lovac82).
9 godina
neaktivan
Re: PS3 emulator
Skinuo sam PS3 Emulator v 1.7
Hocu pokrenut Killzone 2.iso i piše mi da je Failed ISO

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 emulator

da osvjezim temu, kakva je trenutacna situacija sa ps3 emulatorom? ima netko iskustva sa time? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 emulator

Ima, da ima. 

Moj PC  
0 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice