Pokusao sam skinuti , i skinuo sam i skinuo par manjih igara do 2 GB ..
I naravno koji god sam game htio boot izbacilo je neke greske i nije pokrenulo..
Pokusao sam skinuti , i skinuo sam i skinuo par manjih igara do 2 GB ..
I naravno koji god sam game htio boot izbacilo je neke greske i nije pokrenulo..
Ima li novosti u svezi ps3 emulatora ?!
Naime našao sam na net-u rpcs3 -verzije no za svaku mi veli da komp nije kompatibilan s tom verzijom programa,u čemu je riječ ??!
Ima puno novosti..... mnoge igre se pokrecu i to cak mnoge komercijalne (npr. Watch Dogs u kojem emulator dode do "language selectora"), fixaju se graficki problemi itd. Prve verzije rpcs3 emulatora su koristile interpreter za emulaciju CPU-a tako da je emulacija uzasno spora, a prije par mjeseci su napravili takozvani "PPU recompiler (LLVM)" i emulacija je brza. Za detalje, pogledajte ovdje: http://www.emunewz.net/forum/showthread.php?tid=164335
Koje su prednosti i mane tog recompilera?
Interpreter = spora emulacija ali veca preciznost odnosno mozes ocekivati manje bugova, manje glitcheva, manje crasheva, vise igara se pokrece i tako dalje..... osim toga, laksi je debugging.
Recompiler = brza emulacija u odnosu na interpreter ali manja je preciznost odnosno mozes ocekivati vise bugova, vise glitcheva, vise crashova, manje igara ce se pokrenuti i sl. (znaci vise problema u odnosu na interpreter)..... debugging je tezi.
Uglavnom, ovo je sluzbeni forum na kojem se raspravlja o PS3 emulaciji i konretno rpcs3 emulatoru (tu se okupljaju/raspravljaju autori emulatora oko developmenta, tu se prijavljuju bugovi, imate compatibility sekciju itd):
da osvjezim temu, kakva je trenutacna situacija sa ps3 emulatorom? ima netko iskustva sa time?