PS3 emulator

poruka: 125
|
čitano: 60.924
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: PS3 emulator
HE JUMP kaže...
tony89 kaže...

jedini emulator za ps3 je rpcs3,ostalo lažnjaci {#}

Jel radi? Jesi isprobo?

rpcs3 moze vrtjeti samo homebrew igre za sada,niti jedna komercijalna igra ne radi

14 godina
neaktivan
PS3 emulator

Pazi ovo naso sam jos jedan koji navodno radni. Skinem ga i opet survey za pasword

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
HE JUMP kaže...

Pazi ovo naso sam jos jedan koji navodno radni. Skinem ga i opet survey za pasword

nisam siguran naisao sam i ja na taj ali bojim se da je fake docim je survey,neznam ako budes probao javi da li radi

16 godina
PS3 emulator

...slučajno sam našao nešto,možda vam pomogne u tome što želite..imate download link u opisu od videa.. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.7.2013 17:31 (lion002).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lion002 kaže...

...slučajno sam našao nešto,možda vam pomogne u tome što želite..imate download link u opisu od videa.. 

i nece skinut bios :(

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
16 godina
toxic kaže...
lion002 kaže...

i nece skinut bios :(

...evo link. Sad ne znam da li je to to. Provjeri pa javi..Bios:  http://www.mediafire.com/download/c6l1xiinxxj0p6i/PS3+BIOS.rar  + http://www.mediafire.com/download/i97h4ch0mb1i4oq/My_PS3+Bios+Backup.rar  Emulator: http://www.mediafire.com/download/nsahwqn13awkuk3/PS3_Emulator_1.2.2.rar + http://www51.zippyshare.com/v/94186631/file.html 

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.7.2013 19:39 (lion002).
13 godina
odjavljen

hm stavio bios u mapu gdje treba ici kad ono opet izbaciva da nema bios i da ga nemoze naci???

14 godina
neaktivan
PS3 emulator

Bilo bi dobro da postoje emulatori da igram na kompu God of War...ali mislim da je nemoguće!

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.7.2013 20:03 (mikinov).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nitro233 kaže...

hm stavio bios u mapu gdje treba ici kad ono opet izbaciva da nema bios i da ga nemoze naci???

ista stvar ko i kod mene.

mislim da ce sigurno proci jos jedna godina prije nego izbace dobar emulator

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
12 godina
HE JUMP kaže...
tony89 kaže...

jedini emulator za ps3 je rpcs3,ostalo lažnjaci {#}

Jel radi? Jesi isprobo?

ocekuju da ce  tek 2014  moci  pokrenut komercionalnu igru   

16 godina
PS3 emulator

Ljudi moji, kaj je vama.... u tim "emulatorskim vodama" sam vec duze vrijeme bio (Nintendo i Sony konzole), a i sada tu i tamo pratim da vidim imaju li kakve novosti. Kao prvo, ne postoji vam niti jedan uspjesni Xbox emulator, ne postoji niti jedan Xbox360 emulator.

Sto se tice PS3, Vite i 3DS-a..... takoder, ne postoji niti jedan emulator, postoji "emulator" za PS3 koji se zove rpcs3 i taj pokrece samo homebrew igre (zasad), a nacekati cemo se za komercijalne. Koliko ce biti potrebno da pokrene neku komercijalnu igru (barem na nekih 1-5 FPS-a)? pa trebati ce minimalno nekih 7-8 godina, a mozemo se i okladiti. Osim toga, valja napomenuti da racunalo treba biti i do 10-100-1000 puta jace od konzole kako bi mogao pokretati odnosno emulirati igre fluidno i zasto sam napisao 10-100-1000? Zato sto postoje kompleksniji nacini emulacije, vecina developera tih emulatora koristi/radi ono sto je lakse, a tu u prijevodu znaci da racunalima treba vise sirove snage odnosno trebaju biti 100-1000 puta jaci od konzole koju planiraju emulirati (kvalitetno emulirati, full speed itd), konkretno sada PS3 igara.

Dakle, nacekati cemo se...... nista od ovoga jos, ako nema emulatora na emucr site-u onda ga nema nigdje, ovo sve sto skidate ili sto ste skinuli s youtube-a su sve redom fake emulatori, komentari ispod takvih videa gdje ste nasli te emulatore su takoder fake.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 23:08 (lovac82).
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
PS3 emulator

Ovo sto je neko kacio klipove sa youtubea ne postoji. Postoji samo taj rpcs3, ali mu je razvoj 0. Svako mejsec mozda izbace neki mali update. Taj sigurno necemo nikad docekati. Sve zavisi ko radi emulator. Jeli neko ozbiljan ili neko onako.

Znamo da je pcsx2 za ps2 trajao dugo, ali ne mora znaciti da za svaki emulator treba toliko. Dolphin za Wii i GC je puno krace razvijan pa radi bolje od pcsx2, a obje su konzole hardverski jace od ps2. Za psp je bio jedan dugo razvijan i radjen u javi jpcsp, i nedavno se pojavi PPSSPP, koji se razvija prebrzo i vec je presao jpcsp. Svakoga dana hrpa changeloga. Jos radi na hrpi OS-eva. Windows, MacOS X, Linux, Android, iOS, Blackberry, Meego, Symbian...

Sve zavisi od toga ko radi emulator. Ako neko ozbiljan ne pocene raditi na PS3 emulatoru onda ga nece ni biti. Ovaj rpcs3 necemo nikada docekati, ovakvim tempom razvoja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 1:48 (Bilal).

1 0 hvala 0
16 godina
Bilal kaže...

Ovo sto je neko kacio klipove sa youtubea ne postoji. Postoji samo taj rpcs3, ali mu je razvoj 0. Svako mejsec mozda izbace neki mali update. Taj sigurno necemo nikad docekati. Sve zavisi ko radi emulator. Jeli neko ozbiljan ili neko onako.

Znamo da je pcsx2 za ps2 trajao dugo, ali ne mora znaciti da za svaki emulator treba toliko. Dolphin za Wii i GC je puno krace razvijan pa radi bolje od pcsx2, a obje su konzole hardverski jace od ps2. Za psp je bio jedan dugo razvijan i radjen u javi jpcsp, i nedavno se pojavi PPSSPP, koji se razvija prebrzo i vec je presao jpcsp. Svakoga dana hrpa changeloga. Jos radi na hrpi OS-eva. Windows, MacOS X, Linux, Android, iOS, Blackberry, Meego, Symbian...

Sve zavisi od toga ko radi emulator. Ako neko ozbiljan ne pocene raditi na PS3 emulatoru onda ga nece ni biti. Ovaj rpcs3 necemo nikada docekati, ovakvim tempom razvoja.

Slicno je bilo i za DS emulator..... bilo je oko 5-6 emulatora za DS, svi su lijepo razvijali svoje emulatore i za godinu-dvje je vecina odustala (mada sada mozda neki pomazu ostalima koji nisu odustali). Jedino su bili aktualni ovi sto rade na DeSmuME-u, ima dosta dobrih opcija itd (cak si se s jednom verzijom mogao spajati na nintendo WiFi odnosno mozes jos) ali sluzbeno su odustali od WiFi-ja ali ne i od emulatora, DeSmuME dobiva svako malo update. Bio je i onaj NO$GBA azuran dosta dugo ali isto tako, developer (Martin) je odsutao od razvoja i taj emulator je bio na cekanju CAK 5 godina jbt ali cini se da se Martin vratio, nedavno je objavio dvije nove verzije svojeg emulatora za DS ali ne samo za njega vec i za neke druge konzole/emulatore. Sto se tice rpcs3 emulatora, jbg lik je vjerojatno sam ili ima neki mali tim, nije da ne radi nista, ugl uradi tu i tamo nesto.

Ovi sto rade na GC/Wii emulatoru su najbolji, najbrzi, ne odustaju i stalno rade nesto... nebi se cudio da uskoro pocnu emulirati Wii U konzolu.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 15:33 (lovac82).
13 godina
neaktivan
PS3 emulator

EVo ljudi citam malo komentare al posto nisam u svijetu tih konzola skinuo sam gran turismo 5 za ps3. jel ga mogu na kompu igrat' 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...

EVo ljudi citam malo komentare al posto nisam u svijetu tih konzola skinuo sam gran turismo 5 za ps3. jel ga mogu na kompu igrat' 

Ne mozes druze , tek za nekih 10 - tak godina :D

:D

iskoo
13 godina
neaktivan
Iskoo19 kaže...
Damir1908 kaže...

Ne mozes druze , tek za nekih 10 - tak godina :D

:D

hebemu :( 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
15 godina
neaktivan
PS3 emulator

PS4 Emulator anyone? :D

Ipak to bude (iako nesto izmjenjena) x86 arhitektura, tako da vjerojatno ni nece biti emulatora, 

vec nekih environmentova, sandboxova, patcheva koji bi mogli i zaigrati koju

No pitanje je koliko ce Sony zastiti konzolu i same igre

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Damir1908 kaže...

heh ne tako brzo, nacekati ces se jos.

Samo mali update, evo sto se moze preko rpcs3 emulatora:

http://i58.fastpic.ru/big/2013/1007/4e/993434182ad290acdbb5629a90b3414e.jpg

http://i58.fastpic.ru/big/2013/1007/d0/d1fbb16e33b5d70f02dc161ce567f7d0.jpg

http://i58.fastpic.ru/big/2013/1007/cd/333a0b0cbabf029816aa0c9f6fee17cd.jpg

http://i58.fastpic.ru/big/2013/1007/29/89b225a2a0a4b029fa831a58327cf529.jpg

Dakle, drugim rijecima.... to sto vidite na slikama se moze prebaciti na PS3 konzolu i raditi ce isto kako i na PC-u, samo, razlika je u tome sto ce se na PS3 konzoli puno brze izvoditi. Medutim, npr. ta Tetris igra nije optimizirana za PC ali isto tako nije optimizirana niti za PS3 tako da se i ne moze napraviti neka prava usporedba.

Mojpismonosa kaže...

PS4 Emulator anyone? :D

Ipak to bude (iako nesto izmjenjena) x86 arhitektura, tako da vjerojatno ni nece biti emulatora, 

vec nekih environmentova, sandboxova, patcheva koji bi mogli i zaigrati koju

No pitanje je koliko ce Sony zastiti konzolu i same igre

Nez ali vec se prica oko PS4/X1 emulatora.... mnogi kazu da ce se se bolje razvijati PS4/X1 emulator nego PS3 emulator sto je i logicno na neki nacin ali opet, pitanje je kakvu ce zastitu imati PS4/X1, hoce li na kraju faliti dokumentacije, hoce li biti tu i tao nekakvih CPU/GPU bugova i sl. Ako bude sve radilo tip top (mislim na cjelokupnu PS4/X1 arhitekturu), ako bude dovoljno dokumentacije itd ne sumnjam u uspjeh PS4/X1 emulatora. I izgleda da ce se lakse napraviti PS4 emulator nego X1 jer sve sto mozemo naci kod PS4 konzole mozemo/moci cemo naci i kod PC-a (pocevsi od same Jaguar jezgre, samog GPU-a koji je baziran na PC hardveru ali vjerojatno nesto modificiran i na kraju GDDR5 memorije sto nije nepoznanica za PC). Medutim,  s druge strane, eSRAM memorija kod X1 konzole je vec nepoznanica za PC i ako ce X1 igre koristiti puni potencijal te eSRAM memorije... e to bi moglo zadati glavobolju developerima koji ce raditi na potencijalnom X1 emulatoru.

Mislim ono, i prastari SNES je koristio brzu memoriju koju nismo vidali na PC-u i mnoge druge konzole takoder (samo sto NIJE bilo puno memorije u pitanju ali protok podataka je bio brz) i sto se dogodilo? zadavala je glavobolje mnogima (emulatori), isto ocekujem od eSRAM memorije, nazalost :(. Nije da ne planiram kupiti npr. X1 nekada u budcnosti (PS4 mi je vec u planu) ali ipak bih volio vidjeti funkcionalan emulator nekada u buducnosti....

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 8:24 (lovac82).
16 godina
PS3 emulator

Update:

Heretic (3D homebrew igra, slicno kao Doom) pokrenuta na rpcs3 emulatoru

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 2:11 (lovac82).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
PS3 emulator

Veliki update

Pokrenuta je prva komercijalna igra "Arkedo Series 02 Swap" s novom verzijom RPCS3, cak nema grafickih glitch-eva :)

Jos jedna homebrew

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 2:53 (lovac82).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
PS3 emulator

Lijep napredak u zadnjih par dana. Od bootanja prve igre sa artefaktima do pravilnog izgleda i relative igrivosti.

No, proći će još dosta vremena da se približi kvaliteti emulacije ostalih konzola. PCSX2 sam pratio godinama i isto je ovako krenulo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PS3 emulator

samo će trebat zvijer od kompa da igre budu igrive {#}

1 0 hvala 0
16 godina
PS3 emulator

Inace, postoje i drugi PS3 emulatori

PS3F

http://www.emucr.com/2014/02/ps3f-v000-20140209.html

Short Waves (pokrece homebrew igre, emulacija je iznenadujuce brza... imate na YT-u)

http://www.emucr.com/2014/01/short-waves-v002.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 0:17 (lovac82).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Ne bih znao da li bi ti radilo na celeronu, ali to možeš vrlo brzo isprobati:

1. Skini ePSXe.

2. Skini ovaj BIOS, i umetni ga u ePSXe > bios folder.

3. Skini GPU plugin i umetni ga u ePSXe > plugins folder.

4. Ovjde imaš igre za Playstation pa si skini bilo koju igru da si isprobaš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Hvala, prije svega! Sve radi kako treba...čak sam, pošto ima joystick sa gljivicama, namjestio postavke "gamepad-a", kao na playstationu... Video: OK Audio: OK Dobar mi je bio FPS tijekom igranja, odnosno, konstantno 59.97... Igra je bila "Crash Bash"!!! Jako zarazna i jako doobraa avantura... Ali, ima nažalost, radi čega ću morati da prestanem igrati i to doslovno...veliki minus!!! Naime, na dijelu laptopa, gdje su navodno smješteni procesor i grafika, e taj dio mi se zagrijava na laptopu a igrao sam nekih 15-20 minuta... Jednostavno procesor i grafika se "umaraju"... ŠTETA! ŽALIM! Ali, uspjelo je, još jednom hvala!!!

15 godina
DarioBlack kaže...

Naime, na dijelu laptopa, gdje su navodno smješteni procesor i grafika, e taj dio mi se zagrijava na laptopu a igrao sam nekih 15-20 minuta... Jednostavno procesor i grafika se "umaraju"... ŠTETA! ŽALIM! Ali, uspjelo je, još jednom hvala!!!

zgasi komp da se nikad ne umara

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2014 13:02 (Ezio).
16 godina
neaktivan
PS3 emulator

Ima li novosti u svezi ps3 emulatora ?!

Naime našao sam na net-u  rpcs3 -verzije no za svaku mi veli da komp nije kompatibilan s tom verzijom programa,u čemu je riječ ??!

0 0 hvala 0
12 godina
CROIMANI kaže...

Ima li novosti u svezi ps3 emulatora ?!

Naime našao sam na net-u  rpcs3 -verzije no za svaku mi veli da komp nije kompatibilan s tom verzijom programa,u čemu je riječ ??!

emulator radi samo na x64 windowsima :)

12 godina
PS3 emulator

Dali radi koji emulator ? 

I dali bi mogao pokrenuti : ratchet and clank  -> Pod moj PC 

Hvala !

Finger Up :)
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
razermario kaže...

Dali radi koji emulator ? 

I dali bi mogao pokrenuti : ratchet and clank  -> Pod moj PC 

Hvala !

Emulator radi, al daleko je to jos od igrivog i korisnog. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice