Prljavi, pokvareni varalice

poruka: 76
|
čitano: 14.326
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Ja ne znam kakav je mentalni sklop gospodina navedenog u clanku, ali za mene osobno, nema ama bas nikakvog zadovoljstva ako ja kill nisam zasluzio 100% sa svojim skillom i igrom. Pa cak i u offlineu, a kamoli onlineu. Kada mi slucajno ostane neki driving aid ukljucen ala auto breaking ili tako nesto pri startanju neke recimo vozacke igre odma mi u prvom zavoju trnci prodju sa obaveznim stiskanjem famozne "Esc" tipke i mijenjanja settingsa. Mogu samo reci da je valjda on sam sebe uspio uvjeriti da je on super bez obzira na bota/cheat, sto moj cortex nikako ne moze procesuirati kao nesto dobro. Po meni to je jednostavno zavaravanje samoga sebe.

Blago onome koji ima takav balans pameti/gluposti da je taman dovoljno pametan da sebe zaje**, a dovoljno glup da to ne skuzi.

My 2 cents.

3 0 hvala 0
16 godina
Re: Prljavi, pokvareni varalice
Zanimljivih mišljenja ovdje ima…
Samo tako dalje! ;)
17 godina
Rhodin kaže...

I opet svi krecete od krive premise, a to je da je cheater taj u kojemu je problem.

Zamislite si to ovako, svi ucenici u skoli polazu testove. Ima nekoliko ucenika koji upiju prije samih testova nabaviti primjerke i oni ih prodaju. Vi ste se mucili i ucili i danima radili za taj test i dobili jedva 3, a desetak mulaca je kupilo primjerak testa, sjelo i razvalilo i smije se vama ostalima u facu kak su fino napisali i bez pol muke dobili 5.

Usporedba ti je totalno pogrešna. Dali je taj koji je varao na testu uzeo olovku iz tvoje ruke i bockao te s njom u glavu dok si pokušavao riješit test?

Ako nije onda si sam sebi kriv što nisi dobio veću ocjenu od 3. Znači nije te on ometao sa svojim varanjem dok si radio test dok u BF ili bilo kojem drugom FPSu, čiteri te spriječavaju da uživaš, natječeš se i na kraju pobijediš ako si bolji.

Ne čini drugom što nebi volio da drugi učini tebi, vrlo jednostavno pravilo.

15 godina

Sto se tice skole, takvi prevaranti kad tad dodju na panj. Evo, hrpa kolega na faxu prepisivalo kolokvije i smijala se kak su oni dobili 5 iz predmeta kojeg i onako naucis za 3 sata, a mi koji smo tukli po pravim poredmetima imamo losije ocijene. Evo ih sada na drugoj godini bolonje, a ja sa magisterijem. Decki su zapeli i nisu uspili zavrsiti po starom sustavu. Zasto? Jer su mislili da ce tako sve predmete pa su naletili fino na par njih kod kojih to ne prolazi. Sa time da posto vec duze vrijeme nisu nista ucili naravno da im je puuno teze nego nama bilo.

A da ne govorim kada takav neki dodje u pravu firmu pa se vidi da nema pojma. Sigurno mu je milina.

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Magisterij je kad položiš za titulu "magistar znanosti", a to vjerujem da nisi.

15 godina

Sada imas magisterij struke i znanosti, da, fucking bolonja, kao preruzno im zvuci Dipl. Inf.. I da, slazem se s tobom, trebalo je ostat po starome, magisterij samo znanosti.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Leryan kaže...

Sada imas magisterij struke i znanosti, da, fucking bolonja, kao preruzno im zvuci Dipl. Inf.. I da, slazem se s tobom, trebalo je ostat po starome, magisterij samo znanosti.

Meni tu sa bolonjom puno stvari nije jasno.

Znači prije se "magistar znanosti" označavao sa mr.sc ispred imena.

Sa rangom "Magistar struke" označava se kako?

15 godina
Ranko Kukumar kaže...
Leryan kaže...

Meni tu sa bolonjom puno stvari nije jasno.

Znači prije se "magistar znanosti" označavao sa mr.sc ispred imena.

Sa rangom "Magistar struke" označava se kako?

Po ovom principu

mag. struka

Npr. mag. arh., mag. oec, mag. iur. itd.

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
13 godina
protjeran

@ ovca

nigdje nisam rekao ako sam ja imao čit da svi imaju čit, prestani izmišljati priču. Govorim iz iskustva. Više me smetaju ljudi ili bolje da rečem djeca čija je svaka 2,3,4 itd riječ idiot,lagger,čiter,wallhacker,noob itd  nego čiteri. COD2 je bila prehebena igra 2-3 godine od izlaska, a onda se počinju pojavljivati ta djeca, svako dijete je imalo klan, web stranicu, i svi su tražili sponzora na osnovu ničega. Igra može biti savršena po nečijem ukusu, da je igra 24 sata na dan, ali uzalud ti igra koje ti je savršena kad imaš djecu koja "govori proste riječi". Primjer  HoN. Igra je fenomenalna, ali community očajan.

15 godina

Vidis, ja samo ignoriram takve ili im zacepim usta metkom/ultijem. Nemam se vremena ni volje zivcirat oko toga, a i kada mi netko kaze da sam cheater to mi je kao kompliment posto igram tako dobro. :)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Da, ali nemožeš komunicirati sa igračima zbog djece, samo izazivaju i vrijeđaju. Znate ovu novu igru koja je u beta fazi World of Warplanes? Prvi put sam kupio tier 8 avion i kad sam ušao u "bitku" kaže lik na chatu "we have useless tier 8 plane". Igra koja nije ni izašla več počinje dobivati dječiji community.

17 godina
Exprince kaže...

Razumijem onaj dio da frustracije iz zivota iznosi u igru,znam da sad se neki nece sloziti sa time kao naprimjer ti ali barem pokusaj objektivno gledati na to,sta mi znamo kakva se njemu sranja u zivotu desavaju,nisam nikad koristo chitove zato sto mi se nije dalo trazit ali znam da i meni nekad sve dodje na k**** i da u tom trenutku imam neki hack iskoristio bi ga.Samo pokusavam gledat na ovo objektivno a ne pravit se zlatan i reci da to nebi nikad uradio,kao sto 90% ljudi kaze a mi svi znamo da to nije istina.

Ajmo pogledat "objektivno" na njegov primjer. Gospodin se osjeca stresno zbog posla, krivo mu je zato sto neki nezaposleni klinac grinda veci lvl od njega (a pazi kao ima zivot a opterecuju ga takve stvari) i odlucio je ventilirat svoj "stres i bjes" koristeci cheatove. Njemu odusak daje koristenje cheata koji ubija sve protivnike na mapi neovisno od tog koji key stisne, i opravdanje mu je svakodnevna frustracija "pravim zivotom" ali je toliki sebicni ku*vin skot da ne mari za ostalih 10,20,30,40 ljudi na serveru koji mozda imaju gorih frustracija i problema od njegove j*bene farme?

Njemu u stvari ventiliranje ne predstavlja igranje igre, nego mogucnost izivljavanja na drugim ljudima kako se (bar u njegovim ocima) mozda netko izivljava na njemu. Nije mu bitan score, nego ga hrani psovanje, frustracija i nemoc drugih ljudi da se nose sa njegovom "kupljenom Superman moci" i takav supak bi se vjerovatno ventilirao na slican nacin s klijestima i testerom na nekom jadniku vezanom za stolicu da mu zakon nije barijera. . .

je rjesenje!

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Danny_HR kaže...

Niste vi dečki onda krojeni za FPS-ove, glavni magnet za "prljave i pokvarene varalice". Ak si dozvoliš ubit će te u pojam. :)

Ah... nema ništa ljepše od 3-4 sata BF-a, ali sve to se ukenja kad te spawn-headshotaju.

Spawnkill je apsolutno normalna i opravdana stvar (pogotovo ako se igra death match). Istina da nervira kad se zareda par komada ali cinjenica je da on ne ubije tebe ubio bi ti njega. Postoji onaj sistem igre da si nakon spawna neranljiv i ne mozes pucati par sekundi. To ima svojih prednosti ali i mana i vjerujem da su u Dice-u to uzeli u obzir i odustali od toga zbog kvalitete gameplaya. Spawn camping je vec druga kategorija i to je bezobrazno ali takvog igraca lako uocis i onda njegov bezobrazluk koristis protiv njega i silujes ga cijelu igru.

Sto se same teme cheatanja tice moram reci kako su mi neka saznanja popravila raspolozenje. Mislio sam da se cheatovi skinu sa neta ko crackovi preko torrenta i wareza, instaliraju ko svaki drugi programi i to je to. Pojma nisam imao da se placaju i to mjesecno. Sad ce mi bar malo lakse biti kad uleti neki debil znajuci da ga zivciranje mene kosta.

16 godina
odjavljen

BlueMax filozofiraš. Ja govorim o cheaterima s aimbotom koji skidaju sve na mapi headshotom odmah na spawnu.

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
...

Iako ponekad (Warden dosta dobro radi) postoje maphackovi, varanje u igrama poput StarCrafta, Diabla, World of Warcrafta ili Civilizationa (da ne bude samo Blizzard) nije toliko izraženo i pravi je užitak kad vidiš da u praksi nema bogova, da su među slično-iskusnima bitke tijesne i da je zadovoljstvo i izgubiti jer naučiš nešto novo. Nažalost, imam osjećaj da vjerovati u časno igranje u FPS-u možeš samo na LAN partiju. 

Malo kasnim al da se nadovežem, imam isti osjećaj.

To je bio jedan od dva razloga zašto sam davno odlučio da ja više nikad ne ću natjecateljski igrati online. I nisu u pitanju samo AB, WH i sl. haxorska sr*nja. Igranje na ultra low postavkama makar imaš najjači PC u krugu 500km, korištenje raznih zamjenskih tekstura, skripte, ... i druge slične stvari koje su na granici legalnosti su također stvari koje odbijam koristiti i protiv kojih se ne želim natjecati. Kako prekidati animacije i time ubrzati reload ili korištenje magija, kako smanjiti LoD da bi vidio iza onog grma i tome slično ne spada u sferu nečega o čemu ja želim razmišljati.

Možda se opet okušam ako jednoga dana zaživi cloud gaming. Drugog načina da se zaustavi korištenje takvih gluposti ne vidim.

Tonči kaže...

Dok smo igrali BC2 samo nas desetak, nije bilo ni nervoze ni problema tko je bio gdje na ljestvici i koliko dobar (loš). I kao zadnji bi se čovjek zabavio, makar samo zabijajući se helićem u svjetionik. IMHO, čim se grupa Buga proširila, čim su se u priču upleli klanovi, dakle ljudi kojima je cilj samo pobjeda u BF-u, zabava je počela odumirati, ...

A evo i drugog razloga. I dok vjerujem da vam je zbilja bilo najzabavnije u samom početku kad mnogi od nas još nisu igrali mislim da u BC2 one prepirke nikad nisu otišle dalje od prijateljske provokacije i zajebancije. Nisu ni u BF3 ispočetka. Ali čim su počela "ozbiljna" natjecanja i pojavili se prvi "pravi" problemi tzv. "klanovske spike" i izljevi tinejdžerskih hormona su došli do one granice zbog koje ja ne želim ulaziti u klanove. Jednostavno mi se ne da slušati takve stvari.

Na kraju sam s par frednova počeo igrati nešto drugo. I kao što kažeš nervoza, problemi, skill su jednostavno sporedne stvari jer je svima zabava ispred pobjede.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 13:41 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan

Meni su ova nedavna natjecanja i pi*darije oko toga tko je bolji, tko nije, tko je čiter i tko nije samo potvrdile da sam dobro napravio kad sam prije 5-6 godina odlučio da više neću bit dio nikakvog klana, da neću sudjelovat u natjecanjima ni warovima bilo kakve vrste.

Čim se pojave takve stvari dolazi i nervoza, negativno prcanje i sl. Definitivno više nikad kompetitivno igranje neće dobit šansu od mene. Nek se tim bave neki drugi ljudi, ja ću se zabavljati na publicu i dalje biti veća njuška od svih ostalih.

Like a boss.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

6 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice