Dajte ljudi key u pm molim vas
Hvala !
EDIT: dobio sam, hvala Zemljanin
Mene igra pocinje pomalo zivcirati!
U par navrata igrati je nemoguce.Imam osjecaj da ekipa hacka!
Maloprije sam igrao protiv ekipe koja nas je pobjedila u manje od 4 minute.Protivnicki Barrik je postavljao po 4 turreta,a ona Cassie(mislim) se duplicirala u 5-6 primjeraka?
Jel to uopce moguce?Pa isto tako ako i je moguce,ocito je rijec o high level tipovima koji imaju legendarne karte,ali ako i je,onda hebem ja takav battle rating!
U par navrata mi se desava da ja sa Buck-om pucam u protivickoga Bucka(close combat),ne napravim mu nikakvu stetu,a on me ubije u 3 pucnja!
Onda se "zaleti" normalna partija i moze se igrati,protiv normalnih protivnika i igra postane ponovo zabavna i bude bas partija napeta.
Pa,se zaleti 3-4 nenormalne partije u kojima ne mozes nista!
Mislim da su to u pitanju karte, probaj im pogledat build.
Slazem se da ponekad imas osjecaj da ne mozes nista, ali dosta puta smo ipak uspjeli pobjedit jer su ti OP likovi isli na kilove dok smo mi rusili vrata.
Mene igra pocinje pomalo zivcirati!
U par navrata igrati je nemoguce.Imam osjecaj da ekipa hacka!
Maloprije sam igrao protiv ekipe koja nas je pobjedila u manje od 4 minute.Protivnicki Barrik je postavljao po 4 turreta,a ona Cassie(mislim) se duplicirala u 5-6 primjeraka?
Jel to uopce moguce?Pa isto tako ako i je moguce,ocito je rijec o high level tipovima koji imaju legendarne karte,ali ako i je,onda hebem ja takav battle rating!
U par navrata mi se desava da ja sa Buck-om pucam u protivickoga Bucka(close combat),ne napravim mu nikakvu stetu,a on me ubije u 3 pucnja!
Onda se "zaleti" normalna partija i moze se igrati,protiv normalnih protivnika i igra postane ponovo zabavna i bude bas partija napeta.
Pa,se zaleti 3-4 nenormalne partije u kojima ne mozes nista!
Samo polako, i ja poludim u nekim situacijama, ali treba to sve izbalansirat, imaj na umu da je 3. tjedan closed bete tek. Nekad se njima potrefe odlične karte + bolji su kao team od tvojeg zato vas tako razbiju brzo. Dešavalo se i nama a igramo premade 5man ili 4 ako nas nema. Pogotovo one gluposti kad im razbiješ dvoja vrata pa onda oni imaju veći rate za capture i na kraju preokrenu game samo jer je tvoj tim bio 10 puta bolji. Nema logike. To će sve balansirat, čekaj idući peč, točnije do releasea će se sve ispolirat.
Kolka je sansa da dobijem key ako sam se prijavio za betu?!
Mene jedino zivcira sta ekipa uopce ne prati game. Danas sam u timu imo glupog Bucka koji je iso chase-at enemy bucka dok je nama bio siege spawnan i na kraju nismo srusili vault i izgubili smo game.
BTW koji vam je najdrazi champion? Meni se skye jako svida.
Kolka je sansa da dobijem key ako sam se prijavio za betu?!
Male, medutim mozes mi poslat na pm tvoj email pa ces dobit key.
Mene jedino zivcira sta ekipa uopce ne prati game. Danas sam u timu imo glupog Bucka koji je iso chase-at enemy bucka dok je nama bio siege spawnan i na kraju nismo srusili vault i izgubili smo game.
I meni se to u pocetku dogadalo, ali kasnije kad si veci lvl imam osjecaj da toga vise nema jer MM ipak ne stavlja sve lvl u isti kos.
Je, desi se nekad to, nama u jednoj večeri 3 puta zaredom tak game izgubljen. Što se tiče najdražeg championa - Grohk.
Ako tko ima key viska bio bih zahvalan kad bi mi ga na PM poslali. Hvala unaprijed.
Ako tko ima key viska bio bih zahvalan kad bi mi ga na PM poslali. Hvala unaprijed.
posalji mi email na pm da dobijes pozivnicu... to je jedini nacin
Ko treba key nek posalje e-mail na PM!
Sjebali su malo igru s ovim zadnjim patchom...
Danas je novi izgleda pa ćemo vidit, svaki patch je igra skroz drugačija.
Invite was successfully sent!
Mislim da ne, pričaju o nekom ko je s nama igro na streamu. lizzypower je na curse-u nickname.
molim vas ako netko ima beta kay volio bh probati ogu igru izgleda mi zanimljivo
imam 3 ključa za betu ako netko želi neka mi pošalje svoj mail uporuci
Igram baš igru i ok je al nitko ne želi igrati u party-u ako netko želi igrat zajedno pozovite
IGN nizzde
Jel ima netko tko je igrao i Overwatch i Paladins?
Ja, ali igrao sam Paladin prije neg je OW još bio u beti tak da se vjerovatno dosta tog izmijenilo.
Ja, ali igrao sam Paladin prije neg je OW još bio u beti tak da se vjerovatno dosta tog izmijenilo.
Pa evo ja igram povremeno Paladins s ekipom s faksa i čini mi se baš ok igra pa ne znam koliko je (i ako je) Overwatch bolji s obzirom da se plaća?
Meni je OW za klasu bolji od Paladina. Heroji, mape, sound, eventi. A čuj ipak je ovo Blizzard i igra je b2p naspram Paladina.
Igra se svako posljepodne sa ekipom skupimo se i rokamo. čisto ok igra za ubit dosadu a kako če napredovat s vremenom ko zna.
Meni se igra za sada sviđa, čak i na mojoj staroj kanti radi zadovoljavujuće fluidno na medium psotavkama
Pozzz... Dali igrate ovu igru ?
Ako ste za neke akcije dodajte me na mariorazer , da ostvarimo bonuse...
lvl 7
Ajde neko ko hoće igrat dodajte Blackie123,
Zna li se kada izlazi konacna verzija igre?