Origin - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 879
|
čitano: 283.564
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Origin - pitanja i odgovori
Kill Frenzy kaže...

Može li jedan origin acc biti na dva kompa i da je ista igra instalirana na oba kompa...npr laptop i desktop pc

Može biti instalirana na dva kompa al naravno ne možeš ju istovremeno pokrenuti s oba kompa.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
12 godina
neaktivan
Origin - pitanja i odgovori

zanima me kako cu prebaciti igru s jednog na drugi origin account

Marin

1 0 hvala 0
12 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

ovo radi!!!! dobio sam battlefield bad company 2 na jednom acc a na drugom fifu 12!! :D wuuuhuuu

14 godina
DangerousB kaže...

ovo radi!!!! dobio sam battlefield bad company 2 na jednom acc a na drugom fifu 12!! :D wuuuhuuu

Jel ima ko tu da vec duze vrijeme korisiti vise origin accova na jednom pc-u, bez ikakvih problema? Zanima me zbog ove akcije. {#}

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 10:41 (Ghost777).
14 godina
Fifa 13 maher kaže...

To i mene zanima.. itko?

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
Fifa 13 maher kaže...

To i mene zanima.. itko?

moras giftat tj sebi na account znaci dodas se na taj account i posaljes na koji oces prebacit

Zan klo van dam
14 godina
mad9dog kaže...
Encyanix kaže...
Fifa 13 maher kaže...

To i mene zanima.. itko?

moras giftat tj sebi na account znaci dodas se na taj account i posaljes na koji oces prebacit

Kako to mozes li malo detaljnije objasnit?

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
mad9dog kaže...
Encyanix kaže...
Fifa 13 maher kaže...

To i mene zanima.. itko?

Kako to mozes li malo detaljnije objasnit?

gle ne koristim ti ja orgin ali mislim da se moze giftat ko na steamu pitaj iskusnije :D

Zan klo van dam
13 godina

Nisam bas na ti s Originom (imam samo BF3), ali mislim da se jednom aktivirana igra vise nikako ne moze prebaciti, prodati ili bilo kako maknuti s jednog accouta.

Zato se i prodaju cijeli accauntovi.

Ako sam u krivu, neka me netko ispravi.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ima li još netko problema sa originom?...syncing cloud data se zaustavi na 5% i tu stoji...

edit: sada ga više ni otvoriti ne mogu...

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 21:19 (Mahjongg).

1 0 hvala 0
16 godina
Mahjongg kaže...

ima li još netko problema sa originom?...syncing cloud data se zaustavi na 5% i tu stoji...

I meni se gluposti dešavaju s Originom od sinoć.

Prvo se spojio pa mi pisalo kao da ga još netko koristi. Išao sam tada promijeniti pass i kasnije mi je bilo ok jedino što nisam uspjevao ući ni na jedan server kod BF3. MoH i BFBC2 su prolazile bez problema.

Jutros se logirao na svoj Origin account te opet pokušao ući na neki BF3 server ali opet bez uspjeha.

Samo što je sada problem što mi više ne prihvaća ni logiranje na Origin ni ulazak na MoH i BFBC2. Kao da je e-mail pogrešan.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
12 godina
neaktivan
Micek kaže...
Mahjongg kaže...

I meni se gluposti dešavaju s Originom od sinoć.

Prvo se spojio pa mi pisalo kao da ga još netko koristi. Išao sam tada promijeniti pass i kasnije mi je bilo ok jedino što nisam uspjevao ući ni na jedan server kod BF3. MoH i BFBC2 su prolazile bez problema.

Jutros se logirao na svoj Origin account te opet pokušao ući na neki BF3 server ali opet bez uspjeha.

Samo što je sada problem što mi više ne prihvaća ni logiranje na Origin ni ulazak na MoH i BFBC2. Kao da je e-mail pogrešan.

sa bf3 je problem u cloud syncu ,njega pod settings isključi i sve će ti radit najnormalnije

16 godina
kakosamzgodan kaže...

sa bf3 je problem u cloud syncu ,njega pod settings isključi i sve će ti radit najnormalnije

Ne mogu se logirati više ni na Origin kao da mi ID, e-mail ili šifra ne odgovaraju. Probao sam na BF3 battlelog, BFP4F, BFBC2, MoH i EA accountu ali svugdje isto.

Edit. Poslao sam EA službi za korisnike mail gdje sam detaljno sve opisao, napisao sve seriale i podatke koje imam te privitak sa svim jučerašnjim SS mog accounta (napravio sam ih jer sam posumnjao da bi mi moglo biti provaljeno u njega pošto sam već čitao ovdje o tome).

Ako mi to ne riješe znam jedno: EA i Origin nikad više.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 13:25 (Micek).
14 godina

Edit : krivo sam protumacio napisano

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 14:19 (p1k1p).
13 godina

Ja bih imao jedno pitanje u vezi preordera na originu. Ustvari ovo mi je prvi put općenito da sam uzima igru na preorder, a riječ je o moh warfighter. Vidio sam da je akcija za sve bf3 premium vlasnike od 50 % na novi moh pa sam odlučio napraviti preorder što me ispalo 25 eura. Kao i kod svake ostale kupovine na steamu i originu tražilo me osobne podatke i broj kartice za kupnju, sve sam upisao kako treba i kupio igru, već je preloadao na komp i samo čekam da izađe da je mogu zaigrati.

E sad stvar je što meni s računa nije skinilo niti kune, niti je ikakav iznos rezerviran na mojoj kartici za buduću naplatu. Pa me zanima dali kod preordera se odma plaća ili origin sam skine s računa kad igra službeno dođe u prodaju, odnosno bude izdana? Ili je moguće da se origin syebao pa nije niti naplatio ono što je trebao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Da li je moguće prebacit igru tj. key sa jednog Origin accounta na drugi?

Tnx!

DM
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
David87 kaže...

Tnx!

ne...što je jednom aktivirano na accountu tamo i ostaje

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Nisam bas na ti s Originom (imam samo BF3), ali mislim da se jednom aktivirana igra vise nikako ne moze prebaciti, prodati ili bilo kako maknuti s jednog accouta.

Zato se i prodaju cijeli accauntovi.

David87 kaže...

Tnx!

13 godina

Ma ovo pitam kad sam pročitao negdje da se može, samo treba kontaktirat Origin podršku. To pitam jer bi kupio jednu igru od kolege pa da si ju prebacim na svoj acc. {#}

DM
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
David87 kaže...

Ma ovo pitam kad sam pročitao negdje da se može, samo treba kontaktirat Origin podršku. To pitam jer bi kupio jednu igru od kolege pa da si ju prebacim na svoj acc. {#}

Cuj, sve je moguce, ali je mala vjerojatnost.

Bilo je i ljudi koji su uspjeli nazicat naivne indijce i cijele igre na svoj Origin accoun.

Mozes probati, pa ako ti uspije obavezno javi ovdje!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
David87 kaže...

Cuj, sve je moguce, ali je mala vjerojatnost.

Bilo je i ljudi koji su uspjeli nazicat naivne indijce i cijele igre na svoj Origin accoun.

Mozes probati, pa ako ti uspije obavezno javi ovdje!

Ok, javljam ako uspijem {#}

DM
16 godina

Ja sam konačno uspio povratiti svoj Origin account resetiranjem šifre prilikom pokretanja Origina (slika 1 dolje).

Pa evo da podjelim s vama ako se to još kome desi: Pritiskom na "Can't access your account" se otvara zasebni prozor. Na email kojim si registriran se dobije code koji se upisuje u taj prozor te se stavlja nova šifra. Slično se može napraviti i kod battleloga (slika 2 dolje).

Najveći problem nastaje ako više nemaš taj e-mail ili ako je netko taj e-mail uspio promijeniti.

To sam uspio zahvaljujući informaciji o tome sa nekog drugog foruma jer se to desilo tisućama ljudi u ovih nekoliko dana. Ono što sam prije par dana pisao EA službi za korisnike nek si nabiju u onu rupu iz koje su izašli rođenjem. Stvarno im je podrška nikakva a ja bih čekao kao budala na odgovor tko zna koliko dugo. Ne mogu ni opisati koliko sam ljut zbog svega toga.

EA i Origin, stvarno ste me razočarali odnosom prema svojim korisnicima, hebo vam pas mater svima...

reset origina reset origina
Resset passworda Resset passworda
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Micek kaže...

Ja sam konačno uspio povratiti svoj Origin account resetiranjem šifre prilikom pokretanja Origina (slika 1 dolje).

Pa evo da podjelim s vama ako se to još kome desi: Pritiskom na "Can't access your account" se otvara zasebni prozor. Na email kojim si registriran se dobije code koji se upisuje u taj prozor te se stavlja nova šifra. Slično se može napraviti i kod battleloga (slika 2 dolje).

Najveći problem nastaje ako više nemaš taj e-mail ili ako je netko taj e-mail uspio promijeniti.

To sam uspio zahvaljujući informaciji o tome sa nekog drugog foruma jer se to desilo tisućama ljudi u ovih nekoliko dana. Ono što sam prije par dana pisao EA službi za korisnike nek si nabiju u onu rupu iz koje su izašli rođenjem. Stvarno im je podrška nikakva a ja bih čekao kao budala na odgovor tko zna koliko dugo. Ne mogu ni opisati koliko sam ljut zbog svega toga.

EA i Origin, stvarno ste me razočarali odnosom prema svojim korisnicima, hebo vam pas mater svima...

inače ti se to dosta puta događa sa originom...meni se već dva puta dogodilo i kad sam promijenio password mogao sam uči u origin i battlelog ali sam imao problema sa autologom od shift 2 jer na njemu nije moguće promijeniti password nego koristiš onaj pass od origina kada si prvi puta ulogirao u autolog...znači ako ti netko prokuži pass od origina i ti ga promjeniš možeš se pozdraviti sa povezivanjem na autolog...e to ti je zaje* i ea to zna i boli ih k****...to mi je čak i indijac na suportu priznao doduše lijepšim riječima

16 godina
Mahjongg kaže...

inače ti se to dosta puta događa sa originom...meni se već dva puta dogodilo i kad sam promijenio password mogao sam uči u origin i battlelog ali sam imao problema sa autologom od shift 2 jer na njemu nije moguće promijeniti password nego koristiš onaj pass od origina kada si prvi puta ulogirao u autolog...znači ako ti netko prokuži pass od origina i ti ga promjeniš možeš se pozdraviti sa povezivanjem na autolog...e to ti je zaje* i ea to zna i boli ih k****...to mi je čak i indijac na suportu priznao doduše lijepšim riječima

Maloprije sam ih izribao u e-mailu, da su nesposobni pomoći svojim korisnicima i svašta drugo (ali ipak u granicama pristojnosti). Te da vjerojatno više neću uzimati za Origin ništa već samo Steam i box verzije igri (naravno da sam to rekao samo onako, ipak kupujem tamo gdje mi je najpovoljnije).

Ma sramota je da sam im detaljno opisao sve, dao im sve dokaze o igrama koje imam gore, sve podatke i stare i nove passworde koje sam imao u ove 2 godine a oni mi se nisu udostojili ni odgovoriti ni pomoći oko toga. I onda odgovor na jedan jednostavan problem (koji nisam znao) nađem slučajno na nekom forumu.

Sve bi to bilo izdržljivije da sam prosječna osoba ali dnevno pijem dosta tableta za smirenje i takve me stvari dovode do ludila.

Ali Bogu hvala da je to sad riješeno.

EDIT: Evo primio sam mail s isprikom od strane EA, što je fer od njih. Navode da zbog brojnih situacija poput moje ovih dana jednostavno nisu imali dovoljno vremena da odgovore svima u kratkom roku. S moje strane je isprika prihvaćena jer me nisu ignorirali već mi ljudski odgovorili.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 15:19 (Micek).
12 godina

Je li moguća prijevara ili tako nešto prilikom kupnje (mislim ono krađa, kartice i to) ? :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

bok, zanima me dali je je moguće imati na ssd i na hard disku dvije različite igre.... recimo bf3 na ssd, a MoH:W na hard disku... Sve to na istom accontu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
alen177 kaže...

bok, zanima me dali je je moguće imati na ssd i na hard disku dvije različite igre.... recimo bf3 na ssd, a MoH:W na hard disku... Sve to na istom accontu.

Možeš bez problema. Odi gore na Origin->Application Settings...-> odabereš (kao na slici) gdje da instaliraš igru. Za slijedeću igru koju želiš instalirati odabereš neku drugu lokaciju.

Ja sam si BF3 stavio na SSD (C:) a druge igre instalirao na Hdd (D:).

Settings Settings
12 godina

Kako igru koju nije skinuta sa origina postaviti da se pokrece kroz origin. Tocnije govorim o FIFA 13 koju sam skinuo prije nego sam kupio cd-key i sad on meni pokazuje fifu u originu ali ne mogu update raditi niti pokretati iz origina. Ima ko rijesenje ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

unesi key koji si kupio u origin i skini ponovo, piratsku verziju izbrisi

Samobor je lepa varoš :))
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 12:34 (geek_boy1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice